Aurora šaljem zagrljaj ❤️❤️❤️
Upravo stiglooo 😊👍😘
Ma neeeeemoj
A moj?
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
oharascarlett14@gmail.com
https://ibb.co/2SRPmbj vidite dal se vidi i ak umišljam sjene također napomenite
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Curemoj muž je prvi spermiogram imao oligoasteno. Nakon toga tri odlična, sve se to može promijeniti. On je kratko pio neke antioksidanse, ali mislim da nije isključivo to razlog poboljšanja. Određeni period se borio sa temeperaturama koje su bile povezane sa želucem, a imao je i mononukleozu godinu dana prije spermiograma. On niti pije niti puši, ima super tijelo. Kod njih to jako može varitati. Prvi postupak nam je rađen ICSI, drugi IVF.
Kažeš, muž ti ima super tijelo? Tell us more… better, show us more
Da, kad te sretnem u ZG kak guraš kolica, pokažem ti ga🤗
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
If Mother Nature did not like curves, she would have made the world flat
Upravo se u Sweet Magnolias frajer upucava jednoj bucki sa tom linijom, predivno
I frajer nije losh 😋😋
Pogledala do kraja. Pih, baš bezveze završava, inače mi je serija baš bila razbibrižna.
Maddie mi je preslatka. Fora mi je kako svi frajeri kao blesavi padaju po njima tri jer to je standardno u real life, prezgodni frajeri staju u red i smrtno se na prvi pogled zaljubljuju u razvedene ili solo 40godišnjakinje sa djecom/problemom sa debljinom/whatever... I ne zanima ih samo seks, zanima ih odmah ozbiljna veza.
Oh, how yes no
Onaj trener mi ima dobro tijelo, ali stavila bih mu škartoc na glavu
💔💔💔
https://ibb.co/2SRPmbj vidite dal se vidi i ak umišljam sjene također napomenite
Netreba ovdi filter crta ko kuca
Netreba ovdi filter crta ko kuca
🤞😍
Vidi se sjena sjenine sjene.
Doduše, ja sam iskusnija sa Mullerovim testovima, ovi možda imaju neku specifičnost za koju ja ne znam.
💔💔💔
MTB apsolutno sve slazem, ja sam taj dan ma pregled dosla nakon sto smo 2x rucali i popila sam 1l telucine i imala sam bar 4kg Boska vode… zato me to tad nije ni taknulo, svima kojima sam rekla kako moram smrsaviti su bili u soku …
lucyn bila sam i deficitu, jela 2 obroka, gledala da je punooo povrca, zdravi masti, domaci hrana vecinom i sve niskog GI…. sad jedem ko svinjce- ali održavam…. dosta hodamo i post je cca 14h, ali nisam u deficitu….
Bitno da održavaš, super 👍Ma svatko nađe neki svoj sustav koji mu odgovara. Meni if paše i provodim ga većinu dana u tjednu, ima mi dosta benefita.
AuroraB žao mi je što imaš loš dan, svi ga imamo ponekad, bit će ujutro bolje 🤞😔
Ja sam isto to provodila i stvarno sam kao i smršavila 8 kg od 9 do 11 mj ali uz to nisam jela slatko i smanjila sam kruh koji inače jako volim.. ali mi je falio nekako onaj fini ritam.. jela sam zadnji obrok na poslu i falile su mi večere s mužem, uživanje navečer na finoj večerici i tako to..
Pa sam kao stala ali eto nije mi se za sad ništa vratilo 😅
Moja frendica je isto tako, ona je izgubila 4kg i pala malo u depricu od manjka veselja koje joj hrana donosi, pa je prestala 🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Curemoj muž je prvi spermiogram imao oligoasteno. Nakon toga tri odlična, sve se to može promijeniti. On je kratko pio neke antioksidanse, ali mislim da nije isključivo to razlog poboljšanja. Određeni period se borio sa temeperaturama koje su bile povezane sa želucem, a imao je i mononukleozu godinu dana prije spermiograma. On niti pije niti puši, ima super tijelo. Kod njih to jako može varitati. Prvi postupak nam je rađen ICSI, drugi IVF.
Kažeš, muž ti ima super tijelo? Tell us more… better, show us more
Da, kad te sretnem u ZG kak guraš kolica, pokažem ti ga🤗
Nisi razumjela. Men... mojoj prijateljici treba donator PRIJE nego bude gurala kolica, poslije joj treba samo sponzor (a to već ima )
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji