If Mother Nature did not like curves, she would have made the world flat
Upravo se u Sweet Magnolias frajer upucava jednoj bucki sa tom linijom, predivno
I frajer nije losh 😋😋
Pogledala do kraja. Pih, baš bezveze završava, inače mi je serija baš bila razbibrižna.
Maddie mi je preslatka. Fora mi je kako svi frajeri kao blesavi padaju po njima tri jer to je standardno u real life, prezgodni frajeri staju u red i smrtno se na prvi pogled zaljubljuju u razvedene ili solo 40godišnjakinje sa djecom/problemom sa debljinom/whatever… I ne zanima ih samo seks, zanima ih odmah ozbiljna veza.
Oh, how yes no
Onaj trener mi ima dobro tijelo, ali stavila bih mu škartoc na glavu
Potpisujem sve do zadnje riječi (skarnicla).
oharascarlett14@gmail.com
BjeliS, što sad? Dawson creek, Ch.. Shore, ili Virgin river? Ili nešto treće? Svidjela mi se Magnolia, treba mi neš takvoga + zgodni glumci i ne previše drame.
Koji si team? Dean ili Jess? 😂😂
Jess, of course.
Počela gledati Dawsona, nisam ga gledala u školi/na faksu. Dooosadno i sporo. Iako, vidim da su seksi tete sve mrvcu oblije, baš se vidi razlika između tadašnjih serija i današnjih.
💔💔💔
BjeliS, što sad? Dawson creek, Ch.. Shore, ili Virgin river? Ili nešto treće? Svidjela mi se Magnolia, treba mi neš takvoga + zgodni glumci i ne previše drame.
Koji si team? Dean ili Jess? 😂😂
Ajmeee ja ih upravo gledam.. U tjedan dana vec sam na kraju 3 sezone 😊😊😊😊😊 taman se dean ozenio xD
Super mi je, ali onaj revival (x godina kasnije) mi je baš katastrofa.
💔💔💔
Ma vec sam ja zguglala sve moguce tablice😅😅, ma sto sada mogu, sto bude bit ce.
To tako kazem kao opustena sam, a mozak mi radi 200 na sat
MilaSt divna beta!! 🥳🥳
Magnolia tvoja je jednako divna, ne uspoređuj ih. Nijedna od nas nema iste bete bez obzira na dan ovulacije ili aspiracije 😊
Mara vidim crticu. Mislim da bi trebala biti malo jača 10 dnt blastice, al da, ne znamo mi ovdje sve testove. Želim ti veliku betu u srijedu! 🥰
Sad navečer sam ga radila. Zove se First sign neki test iz Bipe.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Upravo se u Sweet Magnolias frajer upucava jednoj bucki sa tom linijom, predivno
I frajer nije losh 😋😋
Pogledala do kraja. Pih, baš bezveze završava, inače mi je serija baš bila razbibrižna.
Maddie mi je preslatka. Fora mi je kako svi frajeri kao blesavi padaju po njima tri jer to je standardno u real life, prezgodni frajeri staju u red i smrtno se na prvi pogled zaljubljuju u razvedene ili solo 40godišnjakinje sa djecom/problemom sa debljinom/whatever… I ne zanima ih samo seks, zanima ih odmah ozbiljna veza.
Oh, how yes no
Čak sam mislila napisati škartoc/škarnicl da i vi purgerija razumijete, ali mi se nije dalo.
💔💔💔
Ajmee Mila predivno❤️❤️
Ja gledam Striper seriju zasad mi je super samo neznam kaj ce mi muz reci 🙈
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
I frajer nije losh 😋😋
Oh, how yes no
I jaaa 😂😂 slazem se sa svime
Ja je pogledala u 2 dana 🙈 nadam se da ce stavit i drugu sezonu
.
MTB ja sam gledala Virgin River. Meni je dobra 😊
Mila, Mara toooooooooooooooo
MTBica Virgin river.
oharascarlett14@gmail.com
Ma vec sam ja zguglala sve moguce tablice😅😅, ma sto sada mogu, sto bude bit ce.
To tako kazem kao opustena sam, a mozak mi radi 200 na sat
Kako kazu "kamen po kamen palaca" tako i ti dan po dan 280 dana minus ovih 28😍🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji