MTB, Tuma, Lucy, Women… znam ja to sve, ali raspala sam se eto. Hvala vam svejedno na lijepim riječima😽😽😽
Bajoja sam se splašila da napuštaš radno mjesto forumske forenzičarke, pa sam ja danas radila kina na svome mobitelu. Iskopala sam ja nešto, ali stvarno me sramota i glupo bi bilo i stavljati. 😚 Sutra možda… sad sam baš amen.
😂😂😍🤗 Onda ujutro. Ja cu iz rađaone filtrirat😍😍😍
MTB, Tuma, Lucy, Women… znam ja to sve, ali raspala sam se eto. Hvala vam svejedno na lijepim riječima😽😽😽
Bajoja sam se splašila da napuštaš radno mjesto forumske forenzičarke, pa sam ja danas radila kina na svome mobitelu. Iskopala sam ja nešto, ali stvarno me sramota i glupo bi bilo i stavljati. 😚 Sutra možda… sad sam baš amen.
💜💜💜❤❤❤❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB stalno razmišljam o tome da im kažem da po jednu zamrznu, a dr i embriologica su rekle da je bolje 2 ,da je veća šansa kad se vrate dvije,da jedna uspije. Ali,sad ću vratiti jednu,i one se lažu. Ja sam sitnije građe pa se i zbog toga brinem,a prvenstveno zbog rizične trudnoće. Ja sam slične građe kao Erica , sve mi ode u stomak. Imam mršave noge i ruke, a špicast stomak. Ja bi da omršavim samo u stomaku.
VM drago mi je da nije izvanmaternična trudnoća i da beta pada.
MilaMilica i Nina92 žao mi je,držite se! Odmorite se i u nove pobjede i da idući bude dobitni.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ja napravila test ipak. Nisam izdržala. I sad mi još gore. Vidim sjenu a ne znam jel mi se pričinja i je to ona tvornička sjena i još piše da se rezultat ne očitava nakon 10 min nego nakon 5 min u uputama. I sad ne znam ima li smilsa da slikam jer nisam odmah uspjela uslikat stalno mutno bilo
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
MTB apsolutno sve slazem, ja sam taj dan ma pregled dosla nakon sto smo 2x rucali i popila sam 1l telucine i imala sam bar 4kg Boska vode… zato me to tad nije ni taknulo, svima kojima sam rekla kako moram smrsaviti su bili u soku …
lucyn bila sam i deficitu, jela 2 obroka, gledala da je punooo povrca, zdravi masti, domaci hrana vecinom i sve niskog GI…. sad jedem ko svinjce- ali održavam…. dosta hodamo i post je cca 14h, ali nisam u deficitu….
Bitno da održavaš, super 👍Ma svatko nađe neki svoj sustav koji mu odgovara. Meni if paše i provodim ga većinu dana u tjednu, ima mi dosta benefita.
AuroraB žao mi je što imaš loš dan, svi ga imamo ponekad, bit će ujutro bolje 🤞😔
Ja sam isto to provodila i stvarno sam kao i smršavila 8 kg od 9 do 11 mj ali uz to nisam jela slatko i smanjila sam kruh koji inače jako volim.. ali mi je falio nekako onaj fini ritam.. jela sam zadnji obrok na poslu i falile su mi večere s mužem, uživanje navečer na finoj večerici i tako to..
Pa sam kao stala ali eto nije mi se za sad ništa vratilo 😅
Super, bitno da funkcionira 👍
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sve smo tu bile. Samo budi nježna prema sebi.
💔💔💔
Aurora ❤ sve razumijemo.. Znam kakva je to napetost. Ne znas je li ti lakse pisat i pratit crte ili zivjeti u neizvjesnosti.
Bajo ja sam u takvom PMSu kakav nisam imala barem godinu dana 😵😵
A tako si divna da mi dodje da zapisam test samo za tebe ❤ Mozda bolje sutra ujutro, ne vjerujem da se danas ista promjenilo u ovih 13 sati..
I sad, tko nece misliti na vas ovdi.. Pa drazje ste mi neg' rodjeni brat! ❤😍😘
oharascarlett14@gmail.com
J_b Jesi li razmišljala da odeš na VV na konzultacije kod dr Jukić? Ona je tamo svaki dan, a ostali doktori povremeno.
Odeš pa vidiš kakvi su ti i onda se odlučiš.
Kod njih bi odmah došla na red ako imaš nalaze i kod njih nalazi vrijede 1g,jedino traže da se kod njih izvade spolni hormoni.
Ja sam zasad zadovoljna s njima. Muž je kod njih zamrznuo sjeme pa onda nisam dalje ni tražila klinike.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
MTB stalno razmišljam o tome da im kažem da po jednu zamrznu, a dr i embriologica su rekle da je bolje 2 ,da je veća šansa kad se vrate dvije,da jedna uspije. Ali,sad ću vratiti jednu,i one se lažu. Ja sam sitnije građe pa se i zbog toga brinem,a prvenstveno zbog rizične trudnoće. Ja sam slične građe kao Erica , sve mi ode u stomak. Imam mršave noge i ruke, a špicast stomak. Ja bi da omršavim samo u stomaku.
VMdrago mi je da nije izvanmaternična trudnoća i da beta pada.
MilaMilicai Nina92 žao mi je,držite se! Odmorite se i u nove pobjede i da idući bude dobitni.
Donesi odluku i reci im, trebali bi te poslušati jer je to na kraju tvoja odluka. Samo računaj na to da ćeš to možda morati doplatiti.
I, ne želim te strašiti, ali nije sigurno da će ti svi zametci izdržati do petog dana. Navijamo da uspiju i da imaš ove slatke muke oko toga koliko ćeš ih staviti na koju slamčicu.
💔💔💔
Ja napravila test ipak. Nisam izdržala. I sad mi još gore. Vidim sjenu a ne znam jel mi se pričinja i je to ona tvornička sjenai još piše da se rezultat ne očitava nakon 10 min nego nakon 5 min u uputama. I sad ne znam ima li smilsa da slikam jer nisam odmah uspjela uslikat stalno mutno bilo
Pusti upute. Mi sve prerano piškimo, zato treba držati test 20 sekundi u urinu (a ne 3) i pratiti test i duže nego što piše u uputama. Slikni test, vidiš da BAJO1 ima apstinencijsku krizu.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji