Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    01. Ožujak 2021. 18:56

Bjelis je imas koji test doma aj molim ga pišni ga veceras❤️❤️❤️  Nekako bjerujem da bi moglo bit dobitno kod tebe❤️❤️❤️
    Ja pronasla za tebe 

BAJOMA
    01. Ožujak 2021. 18:58

*vjerujem

Tuma
    01. Ožujak 2021. 18:58

Sara hahah sve mi je jasno. Neka istrpe sad malo, ti ionako još par tjedana i u terminu, tvoj nema još puno za izdrzat. Iako tek kad rodimo što će nam hormoni radit😅 
    MTB ma ti odredi datum i to je to, svi idemo💪
    Teja da, najbolje je tako, ne iscekivati to sad svaki dan, a kad se desi super 😊 javi nam, meni je to baš jedan od najljepših događaja kad prvi put osjetis svoju bebu.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

vuky
    01. Ožujak 2021. 19:01

MTB apsolutno sve slazem, ja sam taj dan ma pregled dosla nakon sto smo 2x rucali i popila sam 1l telucine i imala sam bar 4kg Boska vode... zato me to tad nije ni taknulo, svima kojima sam rekla kako moram smrsaviti su bili u soku ... 
    lucyn  bila sam i deficitu, jela 2 obroka, gledala da je punooo povrca, zdravi masti, domaci hrana vecinom i sve niskog GI.... sad jedem ko svinjce- ali održavam.... dosta hodamo i post je cca 14h, ali nisam u deficitu....

Tuma
    01. Ožujak 2021. 19:02

*.Women_name.*

Hvalaa cureee ❤️❤️❤️❤️❤️🥰
    Teja ne brini, to je stvarno individualno. Moja kumica je tek u 24 tt osjetila bebu! Ja ju osjetim, ali ne stalno. Jedan dan je baš ful aktivna i jaki udarci, dok drugi dan je skroz mirna. Moja ne reagira na čokolade ni ništa, eventualno reagira ako stavim ruku pa me lupi u nju, i to jedanput i ako joj se neda neće više. A kod nekih žena bebe su stalnoo aktivne. Svaka beba ima sigurno i svoj karakter kao i svi ljudi 😊😊 želim ti da što prijee ju osjetis 😘

Da, istina. Mene je i potaknulo na  ovo pitanje koliko često osjete bebu jer moja prijateljica kaže da je svog malog cijeli vrijeme osjetila po cijele dane. Pa mi je bilo ajme kako ja ne😅 al ona je imala jako mali trbuh, rodila je s trbuhom kakav ja sad imam a mali je imao 3400.... Pa vjerujem da se možda kod nje stvarno svaki njegov pokret osjetio... Sve je to dosta individualno. Moja je isto neke dane puno aktivnija, a neke mirnija. Više volim aktivne dane😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

AuroraB
    01. Ožujak 2021. 19:02

Anksimoron sestro po cimerici šaljem ti pozdrave!🌺🌺
    Svima bucama šaljem veliki zagrljaj jer nije lako izgubiti kile ❤ I sama se borim sa time.
    MTB nadam se da nećeš stići do moje doktorice, jer za sada ti situacija jako dobro izgleda! 😚
    Womenname jako ste slatke😻
    Danas sam jako loše, plače mi se, ne mogu se koncentriratii na posao, bježe mi misli i skroz sam van sebe. Totalno sam van kontrole... Išla sam raditi test 7dpo, bijeli je kao snijeg, nosila sam ga sa sobom u džepu, cijeli dan ga gledam iz svih kuteva, slikam, filtriram, zvoni telefon imam hrpu toga za rješavati, a totalni sam raspad sistema.Čak mi se učinilo da vidim neku promjenu boje, ali to je mašta samo. Dođe mi da se prijavim u ustanovu, muža izbjegavam. Jedva čekam jutro, jer tada uvijek sve bolje izgleda. Idem u šetnju da malo dođem k sebi🙌

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 19:04

Kad smo već kod debljine, ja se opraštam od sve hrane koju neću jesti idućih osam mjeseci 
    Sad sam si napravila proteinski šejk/sladoled, mljac. Dvije stvari koje su mi od sutra zabranjene - whey i smrznute stvari 
    Pitam se što ću sljedeće  Ima da u jednom danu dobijem 5kg 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 19:08

AuroraB

Anksimoronsestro po cimerici šaljem ti pozdrave!🌺🌺
    Svima bucama šaljem veliki zagrljaj jer nije lako izgubiti kile ❤ I sama se borim sa time.
    MTB nadam se da nećeš stići do moje doktorice, jer za sada ti situacija jako dobro izgleda! 😚
    Womennamejako ste slatke😻
    Danas sam jako loše, plače mi se, ne mogu se koncentriratii na posao, bježe mi misli i skroz sam van sebe. Totalno sam van kontrole… Išla sam raditi test 7dpo, bijeli je kao snijeg, nosila sam ga sa sobom u džepu, cijeli dan ga gledam iz svih kuteva, slikam, filtriram, zvoni telefon imam hrpu toga za rješavati, a totalni sam raspad sistema.Čak mi se učinilo da vidim neku promjenu boje, ali to je mašta samo. Dođe mi da se prijavim u ustanovu, muža izbjegavam. Jedva čekam jutro, jer tada uvijek sve bolje izgleda. Idem u šetnju da malo dođem k sebi🙌

Draga, nemoj si to raditi. Pa 7DPO i ne može biti nego bijeli, crtica se vidi tek 10 ili 11DPO, ako se uopće desi spontano (a znaš da je kod nas smanjena šansa za tako nešto).
    Sve razumijem, ja sam milion puta tako išla vaditi betu čisto da prekinem ludilo koje me obuzimalo. 
    I ja nisam buca  Ja sam seksi.  Pitaj mog dečka. I, očito, ljubavnicu jer se ljubavnik nije potrudio zaslužiti svoju titulu 

💔💔💔

Teja1408
    01. Ožujak 2021. 19:10

Hvala curke Women_name i Tuma 🥰
    Javim vam 😊

• lorenica
    01. Ožujak 2021. 19:10

Bok cure. Pratim vas vec neko vrijeme i sad sam odlucila pisati vam. Pokusavamo vec jace od godinu dana i bila sam sigurna da je do mene i mojih ovulacija Medjutim na kraju izgleda da nije do mene i mojih nerodovitih ciklusa nego do muzevih spermica. Uradio je spermiogram i dijagnoza je oligozoospermia i asthenozoospermia 😔 odnosno smanjen broj i malo pokretljiv. Sokirala sam se iskreno nisam ocekivala. Njemu je 30 god ne pije ne pusi nema problema sa kilazom, relativno zdrav zivot. Ali evo vidim nema tu pravila. Zna li neka sta to sad znaci za nas? Postoji li mogucnost da se to popravi i postoji li mogucnost prirodne oplodnje? Svakako zakazujem termin kod gin da mi pojasni, ali eto pitala bih i za iskustva drugih 😔 hvala vam svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.