BjeliS, što sad? Dawson creek, Ch.. Shore, ili Virgin river? Ili nešto treće? Svidjela mi se Magnolia, treba mi neš takvoga + zgodni glumci i ne previše drame.
💔💔💔
Curee prijavljujem betu 332.7. i neman rici!
A koji je tebi dpo odprilike?
Po mpo iskustvima i folikulometrijama mislim 17. Ubiti 28dan ciklusa. Koji si ti dan? Kako se osjecas. Ja sama ne znan sta bi rekla. I ne mogu se veselit.
Mtbona me i uputila na vadenje, u sridu na ponavljanje, navecer utric
Ne veselim se, ne slavim, ne zelim da mi se cestita, mozda pretjerivam ali ne mogu drugacije😏😏. Ja mislim da je meni ovulacija bila 14.2. kasnije navecer. Jutros sam vadila u 7 sati. Znaci oko 14,15 dpo. Osjecam se isto, nemam nekih znakova
BjeliS, što sad? Dawson creek, Ch.. Shore, ili Virgin river? Ili nešto treće? Svidjela mi se Magnolia, treba mi neš takvoga + zgodni glumci i ne previše drame.
Eh da, volila sam Gilmore girls, ako to pomaže - ali ne zadnje sezone.
💔💔💔
ribic i BjeliS- bas mi je zao, ali glavu gore i u nove borbe i pobjede ❤️❤️
MTBica- odlične vijesti, bas mi je drago, sretnoo sutra🍀🍀🍀
Mila-Milica- bas mi je zao zbog tvoje situacije😔, suosjećam s tobom. Razumijem te koliko je tesko, i uvijek je tesko i uvijek boli😕daj si malo vremena da dodjes sebi, mi smo tu za tebe❤️
Bajo1 lijepooo🥰🥰🥰🥰bas mi ie drago da je sve lijepo i napredno🍀❤️
MISS- navijamo za dobre vijesti i vjerujem da ce biti sve oke🍀❤️
Women_name- predivni ste😍😍
MilaSt- lijepa beta, neka se sve lijepo i uredno nastavi😍🥰
Mara234- ovjde se vidi lijepo crta😍😍, neka uredno tamni🍀
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Kod prirodnih trudnoca sve preko 50(beta) je ODLIČNOO.
Zato i postoji onaj implatacijski prozor između 6 i 12 dana .
Ja imam školske cikluse odkad znam za sebe (znaci 28 dana) prvo dite pozitivan test M kasnila 3 dana a beta bila samo20, otkucaji srca s 7+4 držim ti 🤞ko sebi
Koji si team? Dean ili Jess? 😂😂
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
https://ibb.co/2SRPmbj vidite dal se vidi i ak umišljam sjene također napomenite
Nekakva crta se nazire 😉 za 10 dan bi trebala malo tamnija bit, al mi radimo obicno testove iz DMa ili Mullera, one trakice.. Pa il sutra napravi jedan od njih ili odi izvadit betu.. Kako god, sretnooooo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
I ja mislim da bi tribala bit tamnija za 10dpt blastice, koji si test radila? Drzim fige da je ok 🍀🍀🍀🤞🤞🤞
Milaaa 😍😍😍 beta rastura
Koji si team? Dean ili Jess? 😂😂
Ajmeee ja ih upravo gledam.. U tjedan dana vec sam na kraju 3 sezone 😊😊😊😊😊 taman se dean ozenio xD
MilaSt divna beta!! 🥳🥳
Magnolia tvoja je jednako divna, ne uspoređuj ih. Nijedna od nas nema iste bete bez obzira na dan ovulacije ili aspiracije 😊
Mara vidim crticu. Mislim da bi trebala biti malo jača 10 dnt blastice, al da, ne znamo mi ovdje sve testove. Želim ti veliku betu u srijedu! 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Kod prirodnih trudnoca sve preko 50(beta) je ODLIČNOO.
Zato i postoji onaj implatacijski prozor između 6 i 12 dana .
Ja imam školske cikluse odkad znam za sebe (znaci 28 dana) prvo dite pozitivan test M kasnila 3 dana a beta bila samo20, otkucaji srca s 7+4 držim ti 🤞ko sebi
Magnoli na tebe sam mislila
Sortiraj odgovore
Najstariji