Anksimoronsestro po cimerici šaljem ti pozdrave!🌺🌺
Svima bucama šaljem veliki zagrljaj jer nije lako izgubiti kile ❤ I sama se borim sa time.
MTB nadam se da nećeš stići do moje doktorice, jer za sada ti situacija jako dobro izgleda! 😚
Womennamejako ste slatke😻
Danas sam jako loše, plače mi se, ne mogu se koncentriratii na posao, bježe mi misli i skroz sam van sebe. Totalno sam van kontrole… Išla sam raditi test 7dpo, bijeli je kao snijeg, nosila sam ga sa sobom u džepu, cijeli dan ga gledam iz svih kuteva, slikam, filtriram, zvoni telefon imam hrpu toga za rješavati, a totalni sam raspad sistema.Čak mi se učinilo da vidim neku promjenu boje, ali to je mašta samo. Dođe mi da se prijavim u ustanovu, muža izbjegavam. Jedva čekam jutro, jer tada uvijek sve bolje izgleda. Idem u šetnju da malo dođem k sebi🙌
Aj stavi test tko zna mozda ima i sjena🤞🤞🤞🤞
MTB apsolutno sve slazem, ja sam taj dan ma pregled dosla nakon sto smo 2x rucali i popila sam 1l telucine i imala sam bar 4kg Boska vode… zato me to tad nije ni taknulo, svima kojima sam rekla kako moram smrsaviti su bili u soku …
lucyn bila sam i deficitu, jela 2 obroka, gledala da je punooo povrca, zdravi masti, domaci hrana vecinom i sve niskog GI…. sad jedem ko svinjce- ali održavam…. dosta hodamo i post je cca 14h, ali nisam u deficitu….
Bitno da održavaš, super 👍Ma svatko nađe neki svoj sustav koji mu odgovara. Meni if paše i provodim ga većinu dana u tjednu, ima mi dosta benefita.
AuroraB žao mi je što imaš loš dan, svi ga imamo ponekad, bit će ujutro bolje 🤞😔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bok cure. Pratim vas vec neko vrijeme i sad sam odlucila pisati vam. Pokusavamo vec jace od godinu dana i bila sam sigurna da je do mene i mojih ovulacija Medjutim na kraju izgleda da nije do mene i mojih nerodovitih ciklusa nego do muzevih spermica. Uradio je spermiogram i dijagnoza je oligozoospermia i asthenozoospermia 😔 odnosno smanjen broj i malo pokretljiv. Sokirala sam se iskreno nisam ocekivala. Njemu je 30 god ne pije ne pusi nema problema sa kilazom, relativno zdrav zivot. Ali evo vidim nema tu pravila. Zna li neka sta to sad znaci za nas? Postoji li mogucnost da se to popravi i postoji li mogucnost prirodne oplodnje? Svakako zakazujem termin kod gin da mi pojasni, ali eto pitala bih i za iskustva drugih 😔 hvala vam svima
Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna.
Njegova dijagnoza vam smanjuje šanse da uspijete spontano ostati trudni, ali je zapravo skroz OK za MPO svijet. On dosta može popraviti spermiogram nekim životnim promjenama, ali zapravo dovoljno je da iz svih tih miliona spermića oni mogu izabrati nekoliko dobrih i na konju ste. A dijagnoza vam je takva da mogu.
I nema tu do koga je, ovo je vaš zajednički problem koji ćete zajedno riješiti, kao i mnoge lavice ovdje.
Najbolje je da pročitaš prve tri stranice teme, napravite sve pretrage koje tamo preporučujemo i krenete u postupak.
Obični ginekolog ti tu malo može pomoći, neka vam da uputnicu za humanu, a vi skupite sve nabrojane nalaze i odite na konzultacije tamo.
💔💔💔
Ja sam u prvoj t tek u 23 t osjetila , u drugoj u 20 t(imam zapisano😂😂😂😂) a sad u 14 t tako da sve je relativno i posteljica mi je sad straga
Aurora draga to je stvarno prerano. Kao da si 2 dnt blastice htjela vidjeti crtu. Znam da to i sama znaš i znam te dane kad ti jednostavno treba da se isplaces i izbacis svu tugu i negativnu energiju iz sebe. Nadam se da ćeš dočekati prirodni plusic ovaj mjesec, iako kako MTB kaže, smanjene jesu šanse. Al ajd ak nas je veljača u ista uvjerila, to je da je sve moguće 🥰
Teja 🥰
Lorenica a jesi ti vadila spolne hormone? Jer ako imaš neredovite cikluse, možda kod oboje postoji neki problemcic. Ne brini, sve je to rjesivo u mpo svijetu 😊 pročitah prve 3 stranice pa ti nešto možda bude jasnije. Ja ne znam puno o spermiogramu ali javit će ti se cure koje su bolje upoznate s muškim dg 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB apsolutno sve slazem, ja sam taj dan ma pregled dosla nakon sto smo 2x rucali i popila sam 1l telucine i imala sam bar 4kg Boska vode… zato me to tad nije ni taknulo, svima kojima sam rekla kako moram smrsaviti su bili u soku …
lucyn bila sam i deficitu, jela 2 obroka, gledala da je punooo povrca, zdravi masti, domaci hrana vecinom i sve niskog GI…. sad jedem ko svinjce- ali održavam…. dosta hodamo i post je cca 14h, ali nisam u deficitu….
Bitno da održavaš, super 👍Ma svatko nađe neki svoj sustav koji mu odgovara. Meni if paše i provodim ga većinu dana u tjednu, ima mi dosta benefita.
AuroraB žao mi je što imaš loš dan, svi ga imamo ponekad, bit će ujutro bolje 🤞😔
Ja sam isto to provodila i stvarno sam kao i smršavila 8 kg od 9 do 11 mj ali uz to nisam jela slatko i smanjila sam kruh koji inače jako volim.. ali mi je falio nekako onaj fini ritam.. jela sam zadnji obrok na poslu i falile su mi večere s mužem, uživanje navečer na finoj večerici i tako to..
Pa sam kao stala ali eto nije mi se za sad ništa vratilo 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Aurora hvala ti, i stvarno je prerano da se ista vidi. Držim fige da ipak i ti budeš dio ovih lijepih prirodnih čuda u 2 mj 🥰 ali potpuno te svi tu razumijemo. Koliko sam testova gledala pod svim kutevima, svima nam je to poznato.
Tuma e pa bas tako, moju šogorica je mala stvarno lupala 00-24h, a eto moja malecka mislim da je mirnija. I stvarno mislim da ima veze i do karaktera. Mala je na tatu i sad kad se rodila čista hiper aktiva, ne staje uopće po cijele dane, a sogor je isti takav još uvijek i sa 27 😂 kod nas dvoje nema na kog baš bit hiper aktivna 😂😂
Lorena socijalna gi ekolog a će te uputiti u neku ustanovu za mpo, nama su rekli da s tom dijagnozom moramo na mpo. Ja sam odmah odlučila na privatnik prek hzzoa, nekako sam već bila pripremljena na to. Kad se odlučite suprug će i kod njih morati ponoviti spermiogram, ako se postoji istim ili gorim opcija kod muškog faktora je ivf. Uz to će tebi vadit nalaze, pa ovisno o tvojim nalazima odlučuju ideš li u simulaciju ili prirodni ciklus. Eto, ukratko bar je kodd nas tako bilo
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Aurora hvala ti, i stvarno je prerano da se ista vidi. Držim fige da ipak i ti budeš dio ovih lijepih prirodnih čuda u 2 mj 🥰 ali potpuno te svi tu razumijemo. Koliko sam testova gledala pod svim kutevima, svima nam je to poznato.
Tuma e pa bas tako, moju šogorica je mala stvarno lupala 00-24h, a eto moja malecka mislim da je mirnija. I stvarno mislim da ima veze i do karaktera. Mala je na tatu i sad kad se rodila čista hiper aktiva, ne staje uopće po cijele dane, a sogor je isti takav još uvijek i sa 27 😂 kod nas dvoje nema na kog baš bit hiper aktivna 😂😂
Lorena socijalna gi ekolog a će te uputiti u neku ustanovu za mpo, nama su rekli da s tom dijagnozom moramo na mpo. Ja sam odmah odlučila na privatnik prek hzzoa, nekako sam već bila pripremljena na to. Kad se odlučite suprug će i kod njih morati ponoviti spermiogram, ako se postoji istim ili gorim opcija kod muškog faktora je ivf. Uz to će tebi vadit nalaze, pa ovisno o tvojim nalazima odlučuju ideš li u simulaciju ili prirodni ciklus. Eto, ukratko bar je kodd nas tako bilo
Ne zamjerite, glupi mob mi ispravlja 🤦🏻♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB, Tuma, Lucy, Women… znam ja to sve, ali raspala sam se eto. Hvala vam svejedno na lijepim riječima😽😽😽
Bajo ja sam se splašila da napuštaš radno mjesto forumske forenzičarke, pa sam ja danas radila kina na svome mobitelu. Iskopala sam ja nešto, ali stvarno me sramota i glupo bi bilo i stavljati. 😚 Sutra možda... sad sam baš amen.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bok cure. Pratim vas vec neko vrijeme i sad sam odlucila pisati vam. Pokusavamo vec jace od godinu dana i bila sam sigurna da je do mene i mojih ovulacija Medjutim na kraju izgleda da nije do mene i mojih nerodovitih ciklusa nego do muzevih spermica. Uradio je spermiogram i dijagnoza je oligozoospermia i asthenozoospermia 😔 odnosno smanjen broj i malo pokretljiv. Sokirala sam se iskreno nisam ocekivala. Njemu je 30 god ne pije ne pusi nema problema sa kilazom, relativno zdrav zivot. Ali evo vidim nema tu pravila. Zna li neka sta to sad znaci za nas? Postoji li mogucnost da se to popravi i postoji li mogucnost prirodne oplodnje? Svakako zakazujem termin kod gin da mi pojasni, ali eto pitala bih i za iskustva drugih 😔 hvala vam svima
Lorenica I kod nas je tako, muž živi zdravo, a loš spermiogram. Je li tvoj muž išao urologu? Vadio hormone? Ako razlog lošeg spermiograma nije stil živora, onda je najčešće mehanički uzrok kao kod nas (varikokele) ili hormonalni problem. Nemoj se brinuti, ICSI metoda oplodnje je stvorena za takve dijagnoze, sve će biti okej Probajte malo detaljniju obradu muža kod urologa da znate u kojem smjeru može ići eventualna terapija
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji