Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 17:48

vuky, 8kg u mjesec dana? On nije normalan, nema tog liječnika koji tako nešto preporučuje, čak ni u ekstremnim debljinama. Maksimalno 5% tjelesne težine se preporučuje, i to pod liječničkim nazorom.
    A 16/8 je totalni pomodni bullshit, ali to je neka druga tema.

Tuma, ma koji kraj petog, ja idem najkasnije idući mjesec, pa kome milo kome drago.

BjeliS, tko ti kriv, premršava si. 
    Ja bih vadila u srijedu, ako si nestrpljiva možeš i sutra, ali ja volim pravilne brojeve pa mi je 14DNO prava mjera.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 17:51

Nirvana2020

Pozdrav, cure, samo svima mahnem i zazelim puno srece s betama, pregledima i plusicima 🤗
    Ja sam u iscekivanju anomaly scana u Petrovoj (ako je netko radio, na sto to lici tamo, na uputnici mi pise 3d i 4d uzv, kaj bi fakat mogao to biti 4d uzv tamo?)
    Beba mi se jos nije pomaknula za pravo pa nemam sto podijeliti po tom pitanju, mislim da vise osjecam probavu nego nju 🙂

Ne znam ti pomoći, ali 

💔💔💔

Tuma
    01. Ožujak 2021. 17:52

Bjelis sutra ti je 9dnt? Odi sutra ako je 9 ili 10, ako je 8 onda bih ja još pričekala 1-2 dana.....  Za stolicu pod utjecajem željeza mi je sve jasno. 😰 Hahahha imaš pravo, imat ću bolji tretman nego u bilo kojem rodilištu. A još će biti dojilja pa ćemo se podijeliti da svaka 1 dan doji, a druga pije 😂
    Teja ma uskoro će se ona javiti, hoće da ju mama malo čeka još 🥰 a neke prvorotkinje i bez obzira na posteljicu kasnije osjete.... Probaj pojest koju kockicu čokolade, popit limunadu ili nešto i leći na leđa i cekat. Tko zna, možda ju i ranije izazoves da se javi 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    01. Ožujak 2021. 17:54

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky, 8kg u mjesec dana? On nije normalan, nema tog liječnika koji tako nešto preporučuje, čak ni u ekstremnim debljinama. Maksimalno 5% tjelesne težine se preporučuje, i to pod liječničkim nazorom.

Tuma, ma koji kraj petog, ja idem najkasnije idući mjesec, pa kome milo kome drago.

Ja bih vadila u srijedu, ako si nestrpljiva možeš i sutra, ali ja volim pravilne brojeve pa mi je 14DNO prava mjera.

E tako već može, taman dok Bajo rodi, a Ruska je još u komadu 😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Nirvana2024
    01. Ožujak 2021. 17:54

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nirvana2020

Pozdrav, cure, samo svima mahnem i zazelim puno srece s betama, pregledima i plusicima 🤗
    Ja sam u iscekivanju anomaly scana u Petrovoj (ako je netko radio, na sto to lici tamo, na uputnici mi pise 3d i 4d uzv, kaj bi fakat mogao to biti 4d uzv tamo?)
    Beba mi se jos nije pomaknula za pravo pa nemam sto podijeliti po tom pitanju, mislim da vise osjecam probavu nego nju 🙂

Ne znam ti pomoći, ali

Drzim fige 🤗🥰

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Sara 🌸
    01. Ožujak 2021. 18:00

Tuma

Sara🌻

Tuma

Hvala Sara i Ruska1986 🥰 ja još ne osjećam štucanje, al ne znam ima li i položaj posteljice veze s time. Moja je sprijeda… Ja svoju osjećam najviše u mirovanju, ujutro i navečer i dok jedem, al ne svaki sat. Nekad prođe 2-3 h da ju ne osjetim… Iako kad sam na uzvu kaže da se okreće i migolji, a ja ni tad ne osjetim, pa mozda zbog posteljica ne osjetim svaki pokret. Al udarce osjetim, nije pristojna kao tvoj Sara haha.. Vidjet ću kroz koji tjedan još, kad dođe na veću kilazu 😊

Ma imaš još fore, ima bebica jos mjesta kod tebe. I ja sam ga tako osjećala, svako par sati, ne brini. Meni je posteljica sprijeda, i da, meni je isto moja gin par puta rekla kao, pogledaj miče se, a ja ono "nije-ne osjetim" 🤣 Jedino se sićam scene malo prije nove godine, stavi ona UZV i pronađe ga, i vidiš drmne nogon u to, baš ga ga vidila kako mlatnija i stomak mi poskočio. 🥰 Moj savjet ti je- opusti se (iako sama ne postujem to). Al jedno znan- jadno ovo dite sa mnon, ja stvarno nisan normalna. Kaže meni moj muž da će mi napokon bit ravnopravan, tj on i sin protiv mene, jedino ce se tako moc nosit sa mnon🤣

Hahahha nek joj je pokazao, šta ona njega snima 😂Super, ma joj znam ja to sve al kak sam cijele dane doma i muž radi, ja samo osluškujem i gledam jel sve oke. Već sam ga 2 puta dočekala u suzama jer se ujutro još nije pomaknula (on radi dvokratno i dođe u 11 doma, ja se probudila u 10 i nisam ju osjetila do 11 pa je logicno bilo njega dočekati placuci) 😂🙈 Hahhaha vidjet ćemo još to, znamo svi da su sinovi mamini a kćeri tatine 😂

Hahah jesan i ja u ovu subotu revala kad ga nisan cili dan osjetila 🤣🤣🤣 Muž mora radit na doktoratu za kojeg je čvrsto odlucio završit dok dite dođe, a ja nekidan se uvatila revat i jadan čovik mora ostavit sve i tješit svoju neurotičnu ženu ostatak dana. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Briga me, ne zove se bezvezve "drugo stanje". Racionalnost  i zdrav razum nestaje skroz u trudnoći.
    ---
    Moja je posteljica isto naprijed, ja sam isto osjetila u 19. tt, i to je muža lupio u ruku, inače bi ja mislila da umišljam.
    No nemoj sad paničarit- mislim da je Teja pitala, to je stvsrno rano. Neke zene ne osjete do 24 tt. Tako da, samo strpljivo. Ja sam ležala na kaucu i osjetila zvrka. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 18:01

Tuma

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

E tako već može, taman dok Bajo rodi, a Ruska je još u komadu 😂

Pa da, ove ludare to planiraju tako da će moje najmlađe doktorirati dok se one dogovore. 
    A meni se ide u GK i gaca po prirodi i riga u obližnje grmlje  (ili od trudnoće ili od alkohola). 

💔💔💔

vuky
    01. Ožujak 2021. 18:06

MTB eto, rekao je da hoce šok, poslusala sam ga... ali da, nakon pregleda sam bila uvjerena da je moja krivica sto ne mogu zatrudniti... i bila sam spremna sto god :/ sad vec drugacije gledam- ali dobro! Bar sam otkrila inzulinsku i sad puno lakse kontroliram težinu ( fušam sa treninzima, nikako se vratiti ) a pojedem raznoliko i stvarno se ok osjecam .... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 18:11

vuky

MTB eto, rekao je da hoce šok, poslusala sam ga… ali da, nakon pregleda sam bila uvjerena da je moja krivica sto ne mogu zatrudniti… i bila sam spremna sto god :/ sad vec drugacije gledam- ali dobro! Bar sam otkrila inzulinsku i sad puno lakse kontroliram težinu ( fušam sa treninzima, nikako se vratiti ) a pojedem raznoliko i stvarno se ok osjecam ….

Taj šok ti prije može naškoditi nego ti pomoći.
    Dobro je da si otkrila inzulinsku i da paziš na sebe. Treba težiti zdravijem životu gdje god to možemo, ali ovaj se fakat bespotrebno iživio na tebi.
    Kad još znam i priču od Nikitte, znam da ne bih riskirala s njim. Znam da je mnogima pomogao, ali meni takav ne treba u životu.
    Meni treba doktor uz kojeg ću se bolje osjećati, koji će mi uliti optimizam i kad padnem, a ne neki koji piša po meni kad sam najranjivija.

💔💔💔

Teja1408
    01. Ožujak 2021. 18:14

Tuma cokolada ne pomaze 😂 inace bi me vec posteno izlupala koliko je jedem hahahhaha
    🙈
    To je jedino nezdravo sto mogu, a da mi ne bude lose 😂
    Hvala Sara. 😊 Ma ne budem panicarila, nekako sam se kao pomirila s tim da ne bude do 22.tt pa kao ak bude prije super, ak ne okej 😁 do tad se nadam da stvarno bude, s obzirom da je na svakom uzv tulum 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.