manemoj, pa kad su rekli da će zvati iza 9. A zvali su u 8.19
Any_35, nije ti dobro, ispada da si već rodila. Popravi sticker.
aria2019, nema ti to veze sa stimulacijom, protokol riječke bolnice je da se čeka 3 tjedna. Ne moraš je ništa pitati, odi na svoju ruku izvaditi prije ili stisni zube i trpi. Ja osobno ne bih toliko čekala, čemu uzimati terapiju 10 dana duže (i odgađati menstruaciju) nepotrebno. Sve riječanke prođu kroz slično i uvijek ih otkantaju i kažu da pričekaju 3 tjedna.
Inače, oni to tako rade da preskoče drame sa biokemijskim, nakon 3 tjedna ako je beta postojana, to je to.
💔💔💔
Magnolia, gle, ja imam u dvorištu posađenu magnoliju 5 godina staru koja do sada nikad nije cvala. Uglavnom, jučer se pojavio prvi cvjetić ikad i tebe sam se sjetila 😊❤️znak ili ne, ne znam… 🤞
Zamisli dokle ovaj forum dovede, da razmisljas o ljudima koje ne poznaješ💜
To je istina. Kad vidim kroz kakve filtere cure nekom drugom provlace testove ne bi li vidile nesto.. To je tako iskreno lijepo kada nekome zelis toako sto onako iskreno iz ❤
oharascarlett14@gmail.com
Ja sam skroz ok. Ocekivala tak da ono…
Pretpostavljam opet ovaj mjesec inseminacija. Plan je bio dvije odraditi prije ivf
Ok, onda navijamo za tu. Gledaj inseminacije kao bonus - ako upali, super, izbjeći ćeš stimulaciju. Ako ne, do onda ćete dovoljno upoznati tvoje tijelo i ti ćeš dovoljno biti u ovoj priči da ćeš razvaliti stimulaciju.
💔💔💔
Sbjelis, kad se filtrira slika, još se na kinezu vide neki tonovi…ali naravno, nije to sad nešto za što se treba loviti.
Žao mi je. Tijelo ti je u dobroj formi kad još štancaš blastice, tako da samo čim prije naprijed!
Skontala sam tog kineza ali ga i ignorirala.. Premalo je to.
😘 Vrlim te ❤
Bjelis, Ribic žao mi je 😔 voljela bih da ste uspjele ovaj put. Al zato navijamo za idući! Ribic vidim već ima plan kad, super! A Bjelis, ti si stigla do blastice, uopće se sumnjam u tvoj uspjeh 🥰
MTB ajde prošlo je pola sata, jesu zvali? 🙈
Magnolia divni su😍 jesi zvala dr i vadila betu?
Any super, uspjela si🥳
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
BjeliS, hoćeš čekati do petka za betu ili? 9DNT je možeš vaditi najranije...
Tuma, niiisuuuuu, prošlo je sad već 50 minuta.... Vjerojatno se cijeli konzilij sastao da se dogovore kako će mi najnježnije moguće reći loše vijesti.
💔💔💔
Inače, još imam traume od zadnjeg puta. Bilo je rečeno da ću četvrti dan dobiti mail sa info koliko smrzlića imam. Četvrti dan, prije nego je trebao doći mail, zvoni mi mobitel i s druge strane je doktorica. Rekoh, već znam kad Vas čujem da nije dobro.
💔💔💔
Bjelis, Ribic žao mi je! Držite se i planirate novi postupak koji mora biti dobitni.
J_b jesi bila na konzultacijama?
MTB nestrpljivo čekam rezultate.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
BjeliS, hoćeš čekati do petka za betu ili? 9DNT je možeš vaditi najranije…
Tuma, niiisuuuuu, prošlo je sad već 50 minuta…. Vjerojatno se cijeli konzilij sastao da se dogovore kako će mi najnježnije moguće reći loše vijesti.
Tuma, niiisuuuuu, prošlo je sad već 50 minuta…. Vjerojatno se cijeli konzilij sastao da se dogovore kako će mi najnježnije moguće reći loše vijesti.
Draga nećeš primiti loše vjesti, čut ćeš draga predivne vijesti.Držim fige da što prije se jave sa vjestima.mobitel ne ispuštam iz ruke čekajuć kad ćeš napisati sve.😘😘😘🙏🙏🙏😉
Meh, ne znam jos sta cu. Mislim da cu pricekati M u srijedu/cetvrtak. Imam averziju na malu betu 😵
Ne mogu je vidit na papiru 👀
Sortiraj odgovore
Najstariji