Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    28. Veljača 2021. 07:41

MilaSt

Cure moje drage, nisam izdrzala da vam se ne javim. Malo sam se ima misec dana makla sa foruma, malo se makla od mpo postupaka, cinilo mi se da mi se zivot svea samo na to. Odgodila sve konzultacije i pretrage!! Uuuglavonom danas mi je triba bit prvi dan m, aaa vidim da je drugi misec jos ovakvih ka i ja donia!!!! Ne znan ocu li znat ucitat sliku ali veceras nije bia snjesko bijelic!! Eeej zene imam ➕. U soku sam i nez sta rec.. totalnii sok, ne zelim se puno poveselit, ali ovo je nestvarno!
    Koliko sam uspila na priskoke povatat sanjichcestitam ti od srca i drago mi je! Maki bravo i cestitke, ti si nada nama svima ovde! Cestitam ti od srca i nek je sa sricom!!! ❤️❤️

Predivnooo 🥳🥳😍😍

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Ruska1986
    28. Veljača 2021. 07:42

Ivona0703

Ruska1986

Da, evo ne znam sta bi ti rekla.. Ako sam skuzila, betu si vadila 10 dnt? Ako je 19, ocito se nest dogadjalo al mi se cini da je ipak premala.. Nemoj me drzat za rijec, javit ce ti se cure koje imaju vise iskustva sa tim. Tvoje je da sad nastavis sa terapijom i eventualno izvadis betu u ponedjeljak opet pa da vidis, mozda je stvarno prerano bilo za betu. Zelim ti da se ovo razvija u najboljem mogucem smjeru ❤

10 dnt, na svoju ruku da. Premala je istina, to je i doktor rekao. Vidjet cemo nakraju sto ce biti 😊 hvala ❤️

Ja bi ju vadila i u pon, cisto da vidis... Ali ti napravi kako ti mislis da je za tebe najbolje... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    28. Veljača 2021. 07:43

BjeliS 💕👣

Ruska1986

I tako.. Nas dvije u 33 tt, jos 49 dana 🥰 sretno danas svima, ko sta ima! ❤💜
    Ruska ❤kud prije!

🤷🏻‍♀️🥰 leti vrijeme...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

28. Veljača 2021. 07:43

Napisala sma komentar al nezz di je pobjego! 

Milaaaaaaaaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍 koja vijest, bravooo ❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗 nek sve bude okej dalje 🍀🍀🍀🤞🍀🍀🍀🤞🤞🤞
    Inače 4ta si ovaj mjesec sta je prirodno vidjela plusic 🤗🤗❤️❤️❤️

• Inter
    28. Veljača 2021. 07:45

Pozdrav lavice, čitam vas dugo pa sam se odlučila priključiti.. probala sam srediti potpis da MTB ne viče na mene, međutim nešto se čudno dešava pa ga neće spremiti. kopirat ću ovdje pa će mo jednom valjda uspjeti složiti potpis.
    upozorenje - malo dulji post - 
    Ja 35 - vidljiv početak adenomioze
    On 34 - savršen
    idiopatska neplodnost, aktivno pokušavamo od 2017
    prve MPO konzultacije 2018 poliklinika IVF - 3 AIH bez uspjeha
    2019 - druge MPO konzultacije Beta Plus - prof. R
    AIH - bez uspjeha
    1.IVF - Gonal + Decapeptyl - 5 j.s. - sve oplođene - ET trodnevnog - bez uspjeha, 3 blastice zamrznute
    1. FET - 1 blastica - uspješno, missed.ab. 9tt - kiretaža
    histeroskopija polipa u Petrovoj
    2. FET - bez uspjeha
    2. IVF - Menopur i Cetrotide - 9 j.s. - 8 oplođeno, 3 blastice zamrznute
    ET 2 trodnevna - uspješno, 14tt and counting, Nifty super - čekamo curku :)

vidim da raspravljate o razlikama između poliklinika pa imam nešto iskustva i možda će nekome dobro doći kod odluke koju kliniku odabrati. 
    IVF - sestre divne, prof Š malo rezerviran ali uljeva povjerenje jer je smiren dok smo mi na iglama, nikad mi nisu ništa naplaćivali unaprijed, uvijek nakon AIH. na samom postupku je bio prof Š., sestra koja me mazila po nozi i biolog o kojem se puno priča :) atmosfera opuštena, postupak bezbolan, ostala bi još 15 min na stolu i možete kući. dobila sam broj od profesora da ga zovem bilo kad sa bilo kojim pitanjem i uvijek se javio. 3. AIH mi je vodio dr. M. i onda sam skužila razliku između dr. koji ti sve objasni i prof. koji ti kaže samo ono što misli da trebaš znati. a ja bi znala sve!
    Beta Plus - sestre predivne, prof R temeljit, crni smisao za humor koji nam je super došao u stresnim situacijama, razmišlja na glas što mi se sviđa, nakon missed.ab. me poslao na detaljnu obradu i nismo započinjali novi IVF prije nego su došli nalazi, konzultacije traju i po sat vremena dok sve detaljno ne pregleda - od nalaza do prošlih postupaka i onda objasni zašto bi mijenjao terapiju. plaćanje je uvijek na transferu i sve upute se dobiju mailom ili na papiru isprintano. na transferu opušteno, 2 sestre te maze dok prof radi svoje i biologica dođe, kratko objasni kakav je zametak i provjeri da li je prenjet. prije korone se išlo na konzultacije sa prof prije transfera, sad toga nema pa se to obavi u sali na brzinu.

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

28. Veljača 2021. 07:51

Inter

Pozdrav lavice, čitam vas dugo pa sam se odlučila priključiti.. probala sam srediti potpis da MTB ne viče na mene, međutim nešto se čudno dešava pa ga neće spremiti. kopirat ću ovdje pa će mo jednom valjda uspjeti složiti potpis.
    upozorenje - malo dulji post -
    Ja 35 - vidljiv početak adenomioze
    On 34 - savršen
    idiopatska neplodnost, aktivno pokušavamo od 2017
    prve MPO konzultacije 2018 poliklinika IVF - 3 AIH bez uspjeha
    2019 - druge MPO konzultacije Beta Plus - prof. R
    AIH - bez uspjeha
    1.IVF - Gonal + Decapeptyl - 5 j.s. - sve oplođene - ET trodnevnog - bez uspjeha, 3 blastice zamrznute
    1. FET - 1 blastica - uspješno, missed.ab. 9tt - kiretaža
    histeroskopija polipa u Petrovoj
    2. FET - bez uspjeha
    2. IVF - Menopur i Cetrotide - 9 j.s. - 8 oplođeno, 3 blastice zamrznute
    ET 2 trodnevna - uspješno, 14tt and counting, Nifty super - čekamo curku :)

vidim da raspravljate o razlikama između poliklinika pa imam nešto iskustva i možda će nekome dobro doći kod odluke koju kliniku odabrati.
    IVF - sestre divne, prof Š malo rezerviran ali uljeva povjerenje jer je smiren dok smo mi na iglama, nikad mi nisu ništa naplaćivali unaprijed, uvijek nakon AIH. na samom postupku je bio prof Š., sestra koja me mazila po nozi i biolog o kojem se puno priča :) atmosfera opuštena, postupak bezbolan, ostala bi još 15 min na stolu i možete kući. dobila sam broj od profesora da ga zovem bilo kad sa bilo kojim pitanjem i uvijek se javio. 3. AIH mi je vodio dr. M. i onda sam skužila razliku između dr. koji ti sve objasni i prof. koji ti kaže samo ono što misli da trebaš znati. a ja bi znala sve!
    Beta Plus - sestre predivne, prof R temeljit, crni smisao za humor koji nam je super došao u stresnim situacijama, razmišlja na glas što mi se sviđa, nakon missed.ab. me poslao na detaljnu obradu i nismo započinjali novi IVF prije nego su došli nalazi, konzultacije traju i po sat vremena dok sve detaljno ne pregleda - od nalaza do prošlih postupaka i onda objasni zašto bi mijenjao terapiju. plaćanje je uvijek na transferu i sve 

Dobro dosla i cestitamnna curki 😍😍😍😍🍀🍀
     potpis bi trebala skratit da stane, samo tipa nabacaj vazne rijeci nemoras slagat recenice, mi cemo to skuzit sve ❤️

28. Veljača 2021. 07:54

Sbjelis i Nina testove na sunce! 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀

Kacusha
    28. Veljača 2021. 07:58

MilaSt predobroooo, cestitam 🤰😍🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

28. Veljača 2021. 08:00

Btw Sbjelis uvijek se pitam odakle taj nick.. Ja ga najcesce čitam snješko bjelić neznam zas 🙃🙃🙃🙃😄

Ruska1986
    28. Veljača 2021. 08:06

Sanjich 👶🤱

Btw Sbjelis uvijek se pitam odakle taj nick.. Ja ga najcesce čitam snješko bjelić neznam zas 🙃🙃🙃🙃😄

I ja 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.