Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 22:56

BjeliS 💕👣

Metko je spominjao infuziju nakon punkcije.
    To je atb. Pitala sam kaj mi to tovare 👀

Ja sam spominjala.
    Ne znam što ti je atb.
    Prestani pit, trudna si.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 22:57

BjeliS 💕👣

MTBica ja sam u procesu edukacije, ima i slicica.
    Btw mwnw cw poroditi Bajo - ona to kuži, rodila je više puta,ima iskustva i ako kihnem možda je to to 😋
    Eh, sada.. Jedna molitva za crticu na mulleru sutra 😍 🙏🙏💪

Ja sam pročitala onaj tvoj link i dalje niš ne kužim. Nikad ja to nisam napipala, mogu ugurati pola ruke unutra i ni u šta ne lupim.
    Želim ti debelu crturinu sutra. 

💔💔💔

Alice
    27. Veljača 2021. 22:59

Women name Hvalaa ti na odgovoru 😊 ja sam sa svih strana dosad cula da je on stvarno odlican i kao covjek i kao doktor i sad kada sam isla na preglede kod njega vecina zena koje su bile u cekaonici su isle k njemu. 
    Sve je to individualno i od slucaja do slucaja, isto kao sto godinama dosta trudnica i zena ima negativne rijeci za Petrovu 🤷🏼‍♀️ Dok sam cula da Merkur dosta hvale sto se tice poroda🙂

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 23:04

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Btw mwnw cw poroditi Bajo - ona to kuži, rodila je više puta,ima iskustva i ako kihnem možda je to to 😋

Ja sam pročitala onaj tvoj link i dalje niš ne kužim. Nikad ja to nisam napipala, mogu ugurati pola ruke unutra i ni u šta ne lupim.

Ni ja ne kuzim. Kod mene je guzva na sve tri strane, lijevo desno gore.. Mekano i guzvasto. Kao jastucici na sve strane, čini mi se koda su se zračni jastuci upalili. Atb je antibiotik. 
    Hvala ti ❤😍
    Konačno ćeš odmorit. Do sutra. Danas si odradila veliki dio 💪
    Sutra gigamo dalje!

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Veljača 2021. 23:06

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Ni ja ne kuzim. Kod mene je guzva na sve tri strane, lijevo desno gore.. Mekano i guzvasto. Kao jastucici na sve strane, čini mi se koda su se zračni jastuci upalili. Atb je antibiotik.
    Hvala ti ❤😍
    Konačno ćeš odmorit. Do sutra. Danas si odradila veliki dio 💪
    Sutra gigamo dalje!

Eh da, meni je u trudnoći bilo kao jastučići i to mi je kakti bio znak 
    Pa sad, je li ili nije, ne znam.
    Tenks za atb, ima smisla.
    Najti najt!

💔💔💔

BAJOMA
    27. Veljača 2021. 23:09

Bjelish ja ovo molim.❤️ 
    Molitva sv. Gerardu

O veliki sveti Gerarde, ljubljeni slugo Isusa Krista, savršeni primjeru našeg  krotkoga i poniznoga  Spasitelja i posvećeno dijete Majke Božje:  zapali u mom srcu tu iskru nebeske vatre ljubavi koja je sjajila u tvom srcu i učinila te anđelom ljubavi. O veliki sveti Gerarde, zbog toga što si,  lažno optužen poput svog Božanskog Učitelja, to podnosio bez mrmljanja i pritužbi i bez obzira na klevete zlih ljudi, Bog te podigao na čast oltara kao zaštitnika trudnica. Sačuvaj me od opasnosti i prevelikih bolova tijekom poroda i štiti dijete koje sada nosim kako bi ono moglo vidjeti  svijetlo dana i primiti svetu vodu krštenja, po Gospodinu našem Isusu Kristu. Amen.

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 23:16

BAJO1

Bjelish ja ovo molim.❤️
    Molitva sv. Gerardu

O veliki sveti Gerarde, ljubljeni slugo Isusa Krista, savršeni primjeru našeg krotkoga i poniznoga Spasitelja i posvećeno dijete Majke Božje: zapali u mom srcu tu iskru nebeske vatre ljubavi koja je sjajila u tvom srcu i učinila te anđelom ljubavi. O veliki sveti Gerarde, zbog toga što si, lažno optužen poput svog Božanskog Učitelja, to podnosio bez mrmljanja i pritužbi i bez obzira na klevete zlih ljudi, Bog te podigao na čast oltara kao zaštitnika trudnica. Sačuvaj me od opasnosti i prevelikih bolova tijekom poroda i štiti dijete koje sada nosim kako bi ono moglo vidjeti svijetlo dana i primiti svetu vodu krštenja, po Gospodinu našem Isusu Kristu. Amen.

Bajo 🙏❤😘

oharascarlett14@gmail.com

Tuma
    27. Veljača 2021. 23:19

Tiki da, da kužim za rađaonu, al sam ja mislila da Women_name priča kao poslije poroda za sobu. A znam da Petrova i Vinogradska imaju apartman za iznajmiti, mislila sam da ima i sv. Duh, koliko sam čula da sam Merkur nema, ali da je do apartmana teško doći jer, jbg, ne možeš ga unaprijed iznajmiti 😅 a u apartmanu poslije poroda imaš svoju sobu s wcom i kupaonom... A kužim da je gužva sad, nadam se da će kroz mjesec dva sve bolnice popustit. I ja sam cula da će Vinogradska prva pa Petrova i Merkur da su zadnje na redu za popustanje....
    Alice a nije to sad ni neka baš strašna priča, to se može potrefit u bilo kojoj bolnici. Moju prijateljicu su 2 puta izmasakrirali na porodu u Vinogradskoj, skakali po njoj, mučili ju grozno, s drugim je na kraju ipak morala na carski nakon sveg natezanja.... I eto za 3.dijete je na sv. Duhu dog carski i rodila prije 20ak dana, sve savršeno, oduševljena. Sve ovisi na kojeg dr naletiš, kakve su volje u smjeni, kako se ti osjećaš.... Al mislim da kako Bajo kaže, najbitnije je da mama i beba izađu žive i zdrave, ostalo se sve preživi 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    27. Veljača 2021. 23:21

Tuma

Tiki da, da kužim za rađaonu, al sam ja mislila da Women_name priča kao poslije poroda za sobu. A znam da Petrova i Vinogradska imaju apartman za iznajmiti, mislila sam da ima i sv. Duh, koliko sam čula da sam Merkur nema, ali da je do apartmana teško doći jer, jbg, ne možeš ga unaprijed iznajmiti 😅 a u apartmanu poslije poroda imaš svoju sobu s wcom i kupaonom… A kužim da je gužva sad, nadam se da će kroz mjesec dva sve bolnice popustit. I ja sam cula da će Vinogradska prva pa Petrova i Merkur da su zadnje na redu za popustanje….
    Alice a nije to sad ni neka baš strašna priča, to se može potrefit u bilo kojoj bolnici. Moju prijateljicu su 2 puta izmasakrirali na porodu u Vinogradskoj, skakali po njoj, mučili ju grozno, s drugim je na kraju ipak morala na carski nakon sveg natezanja…. I eto za 3.dijete je na sv. Duhu dog carski i rodila prije 20ak dana, sve savršeno, oduševljena. Sve ovisi na kojeg dr naletiš, kakve su volje u smjeni, kako se ti osjećaš…. Al mislim da kako Bajo kaže, najbitnije je da mama i beba izađu žive i zdrave, ostalo se sve preživi 😊

Neee, ja sam mislila na radaonu baš. Jer npr Vinogradska (tamo sam bila, za ostale neznam) imaju onak ko jedna cijela prostorija odvojena jednim zidom ko pola te prostorije. Nema zasebnih boxeva

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Alice
    27. Veljača 2021. 23:21

BAJO1

Bjelish ja ovo molim.❤️
    Molitva sv. Gerardu

O veliki sveti Gerarde, ljubljeni slugo Isusa Krista, savršeni primjeru našeg krotkoga i poniznoga Spasitelja i posvećeno dijete Majke Božje: zapali u mom srcu tu iskru nebeske vatre ljubavi koja je sjajila u tvom srcu i učinila te anđelom ljubavi. O veliki sveti Gerarde, zbog toga što si, lažno optužen poput svog Božanskog Učitelja, to podnosio bez mrmljanja i pritužbi i bez obzira na klevete zlih ljudi, Bog te podigao na čast oltara kao zaštitnika trudnica. Sačuvaj me od opasnosti i prevelikih bolova tijekom poroda i štiti dijete koje sada nosim kako bi ono moglo vidjeti svijetlo dana i primiti svetu vodu krštenja, po Gospodinu našem Isusu Kristu. Amen.

Ovo je zaista lijepo🙏🏻❤️

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.