Metko je spominjao infuziju nakon punkcije.
To je atb. Pitala sam kaj mi to tovare 👀
Ja sam spominjala.
Ne znam što ti je atb.
Prestani pit, trudna si.
💔💔💔
MTBica ja sam u procesu edukacije, ima i slicica.
Btw mwnw cw poroditi Bajo - ona to kuži, rodila je više puta,ima iskustva i ako kihnem možda je to to 😋
Eh, sada.. Jedna molitva za crticu na mulleru sutra 😍 🙏🙏💪
Ja sam pročitala onaj tvoj link i dalje niš ne kužim. Nikad ja to nisam napipala, mogu ugurati pola ruke unutra i ni u šta ne lupim.
Želim ti debelu crturinu sutra.
💔💔💔
Women name Hvalaa ti na odgovoru 😊 ja sam sa svih strana dosad cula da je on stvarno odlican i kao covjek i kao doktor i sad kada sam isla na preglede kod njega vecina zena koje su bile u cekaonici su isle k njemu.
Sve je to individualno i od slucaja do slucaja, isto kao sto godinama dosta trudnica i zena ima negativne rijeci za Petrovu 🤷🏼♀️ Dok sam cula da Merkur dosta hvale sto se tice poroda🙂
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Ja sam pročitala onaj tvoj link i dalje niš ne kužim. Nikad ja to nisam napipala, mogu ugurati pola ruke unutra i ni u šta ne lupim.
Ni ja ne kuzim. Kod mene je guzva na sve tri strane, lijevo desno gore.. Mekano i guzvasto. Kao jastucici na sve strane, čini mi se koda su se zračni jastuci upalili. Atb je antibiotik.
Hvala ti ❤😍
Konačno ćeš odmorit. Do sutra. Danas si odradila veliki dio 💪
Sutra gigamo dalje!
oharascarlett14@gmail.com
MTBica ja sam u procesu edukacije, ima i slicica.
Btw mwnw cw poroditi Bajo - ona to kuži, rodila je više puta,ima iskustva i ako kihnem možda je to to 😋
Ni ja ne kuzim. Kod mene je guzva na sve tri strane, lijevo desno gore.. Mekano i guzvasto. Kao jastucici na sve strane, čini mi se koda su se zračni jastuci upalili. Atb je antibiotik.
Hvala ti ❤😍
Konačno ćeš odmorit. Do sutra. Danas si odradila veliki dio 💪
Sutra gigamo dalje!
Eh da, meni je u trudnoći bilo kao jastučići i to mi je kakti bio znak
Pa sad, je li ili nije, ne znam.
Tenks za atb, ima smisla.
Najti najt!
💔💔💔
Bjelish ja ovo molim.❤️
Molitva sv. Gerardu
O veliki sveti Gerarde, ljubljeni slugo Isusa Krista, savršeni primjeru našeg krotkoga i poniznoga Spasitelja i posvećeno dijete Majke Božje: zapali u mom srcu tu iskru nebeske vatre ljubavi koja je sjajila u tvom srcu i učinila te anđelom ljubavi. O veliki sveti Gerarde, zbog toga što si, lažno optužen poput svog Božanskog Učitelja, to podnosio bez mrmljanja i pritužbi i bez obzira na klevete zlih ljudi, Bog te podigao na čast oltara kao zaštitnika trudnica. Sačuvaj me od opasnosti i prevelikih bolova tijekom poroda i štiti dijete koje sada nosim kako bi ono moglo vidjeti svijetlo dana i primiti svetu vodu krštenja, po Gospodinu našem Isusu Kristu. Amen.
Bjelish ja ovo molim.❤️
Molitva sv. Gerardu
O veliki sveti Gerarde, ljubljeni slugo Isusa Krista, savršeni primjeru našeg krotkoga i poniznoga Spasitelja i posvećeno dijete Majke Božje: zapali u mom srcu tu iskru nebeske vatre ljubavi koja je sjajila u tvom srcu i učinila te anđelom ljubavi. O veliki sveti Gerarde, zbog toga što si, lažno optužen poput svog Božanskog Učitelja, to podnosio bez mrmljanja i pritužbi i bez obzira na klevete zlih ljudi, Bog te podigao na čast oltara kao zaštitnika trudnica. Sačuvaj me od opasnosti i prevelikih bolova tijekom poroda i štiti dijete koje sada nosim kako bi ono moglo vidjeti svijetlo dana i primiti svetu vodu krštenja, po Gospodinu našem Isusu Kristu. Amen.
Bajo 🙏❤😘
oharascarlett14@gmail.com
Tiki da, da kužim za rađaonu, al sam ja mislila da Women_name priča kao poslije poroda za sobu. A znam da Petrova i Vinogradska imaju apartman za iznajmiti, mislila sam da ima i sv. Duh, koliko sam čula da sam Merkur nema, ali da je do apartmana teško doći jer, jbg, ne možeš ga unaprijed iznajmiti 😅 a u apartmanu poslije poroda imaš svoju sobu s wcom i kupaonom... A kužim da je gužva sad, nadam se da će kroz mjesec dva sve bolnice popustit. I ja sam cula da će Vinogradska prva pa Petrova i Merkur da su zadnje na redu za popustanje....
Alice a nije to sad ni neka baš strašna priča, to se može potrefit u bilo kojoj bolnici. Moju prijateljicu su 2 puta izmasakrirali na porodu u Vinogradskoj, skakali po njoj, mučili ju grozno, s drugim je na kraju ipak morala na carski nakon sveg natezanja.... I eto za 3.dijete je na sv. Duhu dog carski i rodila prije 20ak dana, sve savršeno, oduševljena. Sve ovisi na kojeg dr naletiš, kakve su volje u smjeni, kako se ti osjećaš.... Al mislim da kako Bajo kaže, najbitnije je da mama i beba izađu žive i zdrave, ostalo se sve preživi 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tiki da, da kužim za rađaonu, al sam ja mislila da Women_name priča kao poslije poroda za sobu. A znam da Petrova i Vinogradska imaju apartman za iznajmiti, mislila sam da ima i sv. Duh, koliko sam čula da sam Merkur nema, ali da je do apartmana teško doći jer, jbg, ne možeš ga unaprijed iznajmiti 😅 a u apartmanu poslije poroda imaš svoju sobu s wcom i kupaonom… A kužim da je gužva sad, nadam se da će kroz mjesec dva sve bolnice popustit. I ja sam cula da će Vinogradska prva pa Petrova i Merkur da su zadnje na redu za popustanje….
Alice a nije to sad ni neka baš strašna priča, to se može potrefit u bilo kojoj bolnici. Moju prijateljicu su 2 puta izmasakrirali na porodu u Vinogradskoj, skakali po njoj, mučili ju grozno, s drugim je na kraju ipak morala na carski nakon sveg natezanja…. I eto za 3.dijete je na sv. Duhu dog carski i rodila prije 20ak dana, sve savršeno, oduševljena. Sve ovisi na kojeg dr naletiš, kakve su volje u smjeni, kako se ti osjećaš…. Al mislim da kako Bajo kaže, najbitnije je da mama i beba izađu žive i zdrave, ostalo se sve preživi 😊
Neee, ja sam mislila na radaonu baš. Jer npr Vinogradska (tamo sam bila, za ostale neznam) imaju onak ko jedna cijela prostorija odvojena jednim zidom ko pola te prostorije. Nema zasebnih boxeva
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Bjelish ja ovo molim.❤️
Molitva sv. Gerardu
Ovo je zaista lijepo🙏🏻❤️
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto