Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    28. Veljača 2021. 08:22

Jutro! 
    MilaSt cestitam i držim palčeve da to bude ok i sve prođe super 💕
    SBjelis cekamo testic 😎 
    MTB kako si danas?

Ajme, ja citam kako imate divnu komunikaciju, otpusna pisma ovo ono.... meni u Cito otpusno bilo škrto, a tek da vodite ovo iz Petrove! 
    Embrio transfer dvije morule koje su se krenule dalje razvijati! Nastaviti estrofem 3x6mg i utrogestan 3x200mg. Izvaditi betaHCg 12-ti dan transfera i izvjestiti ovdje o nslazu! Eto, to je sto znam iz ovog postupka.... :/ 
    Komunikacija je toliko minimalna .... 

AuroraB
    28. Veljača 2021. 08:25

Sbjelis čekamooo🤗
    MilaST predivno, san svake od nas! 😍 
    Slažem se sa Tumom oko poroda, istina je da je krajnji cilj da mama i beba budu dobro, ali način na koji se do toga došlo treba za ženu biti dostojanstven i treba paziti na njezino zdravlje kao i na intimne dijelove, nismo u Africi. Vremena se mijenjaju i ide se naprijed. Da muškarci rađaju, bila bi cijela svita oko njih i prije i nakon poroda, odnos bi bio puno drugačiji. Jučer kad sam gledala Provjereno o onoj curi iz KBC Rijeka sam ridala, i zgadili su mi se i ti doktori i ta bolnica, baš me zanima da li je bila koja žena među njima.
    Inter koliki su ti bili AMH, FSH i LH ako se možda sjećaš? Vidim da si u 2. postupku bila samo na Menopuru, koja ti je bila doza?😼 Blastice iz tog postupka niste koristili, kad vidim da je iza toga bio ET? Malo sam dosadna jer ja idem u sljedećem postupku samo na Menopur... 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

manemoj
    28. Veljača 2021. 08:28

MilaSt čestitam 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    28. Veljača 2021. 08:36

Ivana0703 dobro da su te uputili na mpo liječnika, jer oni nisu baš iskusni sa tako ranim trudnoćama. Nemoguće bi bilo vidjeti plod na beti 19, žalosno da jedan ginekolog to uopće izjavi. Sad nema druge nego da dalje pratiš betu i nastaviš sa terapijom. Beta je trenutno niska, stvar još može krenuti na dobro, međutim iz vlastitog iskustva ti govorim, kao i iz iskustva drugih cura na ovom forumu, da beta na 10dpt jako puno govori o uspješnosti te trudnoće. Moguće da će pasti sama od sebe i biti biokemijska trudnoća, moguće da će super narasti i da ćeš roditi predivnu bebicu (za što navijamo naravno🌺🤗), a još vjerojatnije da će postati loša trudnoća u jednom trenutku; izvanmaternična, da će se plod prestati razvijati u nekom trenutku ili da se neće razviti uopće. Misliti pozitivno, ali biti spreman na sve! 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Lucyinthesky
    28. Veljača 2021. 08:44

Nymeria.

Vuky i moja otpusna pisma od drA su jako štura, upravo ovak izgledaju kao što je netko stavio iz VV. 2-3 rečenice, dok iz IVF poliklinike sve detaljno.
    No meni to ne smeta, ja zapisujem sve kaj dobivam i koje dane. 🤓

Da, moja isto tako, a oni papiri s protokolom, koma, dr u Ivf nije mogao doći k sebi kad sam mu to pokazala 🤦‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 08:44

Jutro ekipa.
    Ja ispisala i kineza i muller. Na prvu bijelo, onda se na mulleru vidi neka sjena. Ali to je takvo hvatanje sjena da mislim da ndma smisla. Ne mogu cak niti uslikat. 😵
    Btw ja ne vjerujem da je kinez za koji pise da je osjetljivosti 10 bijeli, a Muller koji je kao osj.25 ima sjenu. Ja djelim grozne recenzije na ebayu 😁

oharascarlett14@gmail.com

• Inter
    28. Veljača 2021. 08:45

AuroraB

Interkoliki su ti bili AMH, FSH i LH ako se možda sjećaš? Vidim da si u 2. postupku bila samo na Menopuru, koja ti je bila doza?😼 Blastice iz tog postupka niste koristili, kad vidim da je iza toga bio ET? Malo sam dosadna jer ja idem u sljedećem postupku samo na Menopur…

Samo pitaj, zato sam tu 😊
    AMH 25.7 pmol/L
    FSH 4.8 IU/L
    LH 5.4 IU/L
    Doza Menopura je bila 225 od prvog dana ciklusa, 5. dan ciklusa sam uzimala jos i Cetrotide.. dobila sam manje j.s. nego na Gonalu, ali su sve bile zrele, njih 9.. i 3 blastice od toga, to nam je za seku ili bracu 😊
    Na Gonalu sam imala preko 20 j.s., a zrelih samo 5.. i blagi hiper.. 

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

manemoj
    28. Veljača 2021. 08:46

BjeliS 💕👣

Jutro ekipa.
    Ja ispisala i kineza i muller. Na prvu bijelo, onda se na mulleru vidi neka sjena. Ali to je takvo hvatanje sjena da mislim da ndma smisla. Ne mogu cak niti uslikat. 😵
    Btw ja ne vjerujem da je kinez za koji pise da je osjetljivosti 10 bijeli, a Muller koji je kao osj.25 ima sjenu. Ja djelim grozne recenzije na ebayu 😁

Daj sliku 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    28. Veljača 2021. 08:51

Evo je, i to malo sta vidim ne mogu uhvatiti na fotki

oharascarlett14@gmail.com

• Inter
    28. Veljača 2021. 08:54

BjeliS 💕👣

Evo je, i to malo sta vidim ne mogu uhvatiti na fotki

Ja vidim na oba! Na mulleru se bolje vidi! sad neka lijepo tamni😊

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.