Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    27. Veljača 2021. 21:51

MISS

https://ibb.co/xhddRp4
    Pozdrav od nas dvoje ❤️❤️❤️

Ajme slatki ste 🥰🥰🥰 eto opet ni tebe nisam tako zamisljala 🤣🤣🤣🤣 naravno da imam sliku svake od vas 🤔😚😚😚 u svojoj glavi 🤭🤭 da veselim se i ja gorskom kotaru... mnogo...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

🌼TiKi🌼
    27. Veljača 2021. 21:51

Bajo jos malo pa ce sve biti lakse 😍
    Mara234 jedini sto sam ja primijetila je to da mi je cerviks kad sam trudna visoko i ne spusti se, a pred mengu je dolje nisko i mogu ga bez problema napipati. Iako mislim da je to individualno.
    BjeliS tebi se covjek mora smijati 😂
    Idem se ja spremkti za spavanje, popiti magnezij i leci. Laku noc svima, uzivajte u nedjelji sutra, ja idem k mojima na rostlj da se malo maknem iz stana. 
    😘😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

BAJOMA
    27. Veljača 2021. 21:59

Bez da ijednu trudnicu preplašim maska ne smeta pri rađanju, zasto ,zato jer ni ne primjetite je ,vec lovite one rucke sa strane,nadajuci da nece puknit i molite se svim svecima i želite da  MUŽ umisto vas rađa. Al opet ja svima želim da rode prirodno(vaginalno) jer je zdravije za ženu ❤️❤️❤️

Alice
    27. Veljača 2021. 22:03

Evo i mene opet malo cure da se uključim u razgovor, sve sam uspjela pohvatati Iako kod mene nema nista zanimljivog da se dogada jer daleko sam ja još od kretanja u MPO  Ali doci ce i taj dan nadam se, a onda cu i ja biti na iglama i u strahu jer doslovno ne znam sta me sve ceka.
    Vidjela sam da ste sad spominjale Sv.Duh pa evo jedno nedavno iskustvo od tamo, moja najbolja prijateljica je u 9.mj. rodila tamo curicu, nije MPO vec iz prvog puta prirodno im se dogodilo i svaka casta. Odlucila je tamo roditi, muž joj je mogao biti pratnja, dovezao ju je i otisao je doma, pozvali su ga tek kada su poceli oni pravi trudovi skoro pred sam kraj, cijelo vrijeme je bio unutra s njom dok ju nisu prebacili u sobu. Njezino iskustvo porođaja na Sv.Duhu je katastrofalno, od trenutka kada  je stigla tamo, bila je žedna i gladna, bolilo ju je, sestre prolazile i još joj neka mlada kaže: a šta ste mislili da porodaj ne boli Mucili su je do zadnjeg trena da bi je porodili prirodnim putem i jadnica sva je dolje popucala, osjetila je šivanje jer je epiduralna pocela vec popustati lagano, a bez problema je trebala ici na carski jer bebica ja bila 4260 gr ali ne mucili su je ovako. Rekla mi je da je u sobi bila sa 4 žene koje su rodile i da ti bebicu odmah donesu i uopce skoro ni ne dolaze po nju, cijelo vrijeme je uz tebe. 5 dana je bila u bolnici i jos se dugo oporavljala doma od te epiziotomije. Njezino iskustvo prvog porođaja nažalost nije u lijepom sjecanju joj ostalo
    Nadam se da curke vi koje mislite tamo roditi da ce proci sve puno puno bolje

Htjela sam pitati samo da li koja od vas se vodila kroz cijeli postupak u Petrovoj kod prof,Vrčića i ako ima koja da ju je on porodio? Zanimaju me iskustva, pošto evo trenutno se vodim kod njega i zasad par puta koliko sam bila na pregledu i uzv zaista se cini profesionalnim. Korekciju maternicu također ce mi on raditi iako trenutno cekam njegov odgovor iz Petrove kada bi to bilo i sta bi se tocno radilo.
    Trebalo mu je neko vrijeme da prouci moju magnetsku rezonancu zdjelice. 
    Nadam se da je to vise rutinska operacija i da nema vecih bolova 

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

• Tiinaa
    27. Veljača 2021. 22:09

Pozdrav cure.. evo i mene nakon dugoooo vremena.. nazalost u 11 mjesecu sam imala spontani pobacaj bez i da sam stigla do pregleda :( sad u nove pobjede... imam osam smrzlica i za dva tjedna krece moja borba .. da li je ijedna od vas isla u proces sa smrzicima zanima me kako to ide.. samo su mi rekli da se javim kada dobijem menstruaciju.. danas sam dobila al posto je vikend zovem u ponedjeljak tek...  svima zelim puno srece u svim procesima u kojima ste 

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• *.Women_name.*
    27. Veljača 2021. 22:13

BAJO1

Ruska1986

*.Women_name.*

Inače žene ja prijavljujem novu bol u trudnoći. Neka dosadna točka u sredini stisne kosti. Nije da boli jako, ali da je dosadna, baš je dosadna! 😂😂😂🙈

Kao one munje, al u stidnoj? 😂😂 Ja od prekjucer bas osjecam ovu svoju malu od 2 kile(vjerovatno ima i vise sad), kako mi je opterecenje bas na donjem dijelu ledja i trbuhu. Kad malo duze hodam, imam osjecaj kao da ce ispast van. Ne znam kako nasa Bajostoji s tim 🙂

Moram vam se nasmijat 😂😂😂 drugo stanje hahhahaha. E to je onaj dio blaženog stanja 😛😍😍.
    Sve živo me boli zadnjih deset dana . Od stidne kosti do kukova. S tim da zadnja dva dana bas imam BH kontakcije na desetu.Uspušem se sjedeći, po noci mi muz pomaže ustat . Prdim non stop , na wc idem svaka 3 dana (ne pomaze više ni topla voda limun) , jucer sam se išla sama depilirat masakar doli napravila. Čekam ponedjeljak da mi da zeleno svitlo za sex pa da možda tako nešto ubrzam, e i moja prijateljica žgaravica svako malo mi tjera suze na oci. Jer žgaravice u trudnoci su bolne. Al nedam se ja 😂😂😂🤦🙉🥰

Joooj nadam se da ćemo slavit uskoro, da će brzo doc beba 😍😍 masakr 😂😂😂 ja sam se bas pitala kak se brijete pred kraj trudnoće kad ni ne vidite noge od trbuha 😂, ja jedva i sad nekak. Kad se brijem pod tušem i imam tak sagnutu glavu zavrti mi se. Dobila sam ideju kupaone sa zrcalima na svim zidovima 😂😂😂😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 22:14

Tina bok,
    dogovoriti cete se onda sutra idete li u prorodni ilinstimulirano. Ako je stimulirani od sutra vjerojatno ljekovi i od cca 8dc uzv...pratite endometrij.
    Ako je prirodni, uzv od cca 8dc, pratite vpdeci folikul, celate O i pratite endometrij

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 22:15

*prirodni ili stimulirani
    **cekate O

oharascarlett14@gmail.com

Ruska1986
    27. Veljača 2021. 22:21

*.Women_name.*

BAJO1

Ruska1986

*.Women_name.*

Inače žene ja prijavljujem novu bol u trudnoći. Neka dosadna točka u sredini stisne kosti. Nije da boli jako, ali da je dosadna, baš je dosadna! 😂😂😂🙈

Kao one munje, al u stidnoj? 😂😂 Ja od prekjucer bas osjecam ovu svoju malu od 2 kile(vjerovatno ima i vise sad), kako mi je opterecenje bas na donjem dijelu ledja i trbuhu. Kad malo duze hodam, imam osjecaj kao da ce ispast van. Ne znam kako nasa Bajostoji s tim 🙂

Moram vam se nasmijat 😂😂😂 drugo stanje hahhahaha. E to je onaj dio blaženog stanja 😛😍😍.
    Sve živo me boli zadnjih deset dana . Od stidne kosti do kukova. S tim da zadnja dva dana bas imam BH kontakcije na desetu.Uspušem se sjedeći, po noci mi muz pomaže ustat . Prdim non stop , na wc idem svaka 3 dana (ne pomaze više ni topla voda limun) , jucer sam se išla sama depilirat masakar doli napravila. Čekam ponedjeljak da mi da zeleno svitlo za sex pa da možda tako nešto ubrzam, e i moja prijateljica žgaravica svako malo mi tjera suze na oci. Jer žgaravice u trudnoci su bolne. Al nedam se ja 😂😂😂🤦🙉🥰

Joooj nadam se da ćemo slavit uskoro, da će brzo doc beba 😍😍 masakr 😂😂😂 ja sam se bas pitala kak se brijete pred kraj trudnoće kad ni ne vidite noge od trbuha 😂, ja jedva i sad nekak. Kad se brijem pod tušem i imam tak sagnutu glavu zavrti mi se. Dobila sam ideju kupaone sa zrcalima na svim zidovima 😂😂😂😂

Nikako! Sta napipas, napipas 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Tiinaa
    27. Veljača 2021. 22:21

BjeliS 💕👣

*prirodni ili stimulirani
    **cekate O

Hvala puno na odgovoru, mislim da bi trebao biti prirodni jer su mi mjesecnice u dan redovite kao i ovulacija.. budem vidjela u ponedjeljak.. ti isto ides na Fet ?

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.