Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    27. Veljača 2021. 21:40

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Nisam shvatila koji je drugi biolog koji ide na dejt, IVFovac?
    Ovak cu vam reć… Ja vise volim pričat s embriolozima nego sa dr.mpo. Više me nekak interesira ta oplodnja i te sheme. Kajjaznam.
    Ali imam idejum
    Jedan dejt s dr.mpo i nas dvi.
    Drugi dejt s embriolozima i nas dvi.
    Perfekt! 😋
    2x teletina ispod peke
    2 perspektive.
    No ljubomora 😋😋, svakome potpuna paznja. I pni vole pažnju 😋 Obasipati ćemo se medjusobo pažnjom 😎😋✌❤😍

Aurora, ja tvoju priču neću zaboraviti dok sam ziva. Kao ni Leinu. Kada neka curka tako što proživljava, prozivljavam ono sto pise. Toliko me ubilo što nisi mogla doći do njih, što su ti tako olako ukinuli ili produljili terapiju.. I odmah pomislim sto bih ja, sto bih ja.. Vjerojatno premrla, rasplakala se…
    Za aspiraciju.. Bas 😨

Dakle, imamo dva dejta.
    Ti i ja smo konstanta.
    Na jedan ide moj IVf ljubi i biolog po tvom izboru.
    Na drugi ide moj IVF dečko i drmpo po tvom izboru.
    Oni plaćaju, mi jedemo.

PERFECT!! Where have you been all of my lifeeee 😋😍😁✌😘😂🔝

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 21:41

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Nisam shvatila koji je drugi biolog koji ide na dejt, IVFovac?
    Ovak cu vam reć… Ja vise volim pričat s embriolozima nego sa dr.mpo. Više me nekak interesira ta oplodnja i te sheme. Kajjaznam.
    Ali imam idejum
    Jedan dejt s dr.mpo i nas dvi.
    Drugi dejt s embriolozima i nas dvi.
    Perfekt! 😋
    2x teletina ispod peke
    2 perspektive.
    No ljubomora 😋😋, svakome potpuna paznja. I pni vole pažnju 😋 Obasipati ćemo se medjusobo pažnjom 😎😋✌❤😍

Aurora, ja tvoju priču neću zaboraviti dok sam ziva. Kao ni Leinu. Kada neka curka tako što proživljava, prozivljavam ono sto pise. Toliko me ubilo što nisi mogla doći do njih, što su ti tako olako ukinuli ili produljili terapiju.. I odmah pomislim sto bih ja, sto bih ja.. Vjerojatno premrla, rasplakala se…
    Za aspiraciju.. Bas 😨

Dakle, imamo dva dejta.
    Ti i ja smo konstanta.
    Na jedan ide moj IVf ljubi i biolog po tvom izboru.
    Na drugi ide moj IVF dečko i drmpo po tvom izboru.
    Oni plaćaju, mi jedemo.

PERFECT!! Where have you been all of my lifeeee 😋😍😁✌😘😂🔝

* dirkaaaaam 👀

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 21:41

MTBica idi spavati i vec je sutra 😋

Mara234
    27. Veljača 2021. 21:42

BjeliS 💕👣

Ruska1986

Mara234

Cure jel moguce to jest jeste vi koje ste zatrudnile ili vi koje nažalost niste primijetile neke promjene dok ste utrogestane stavljale, kod cerviksa ili nešto slično?

Neke jesu, neke nisu.. Jako je cudna ta prica sa cerviksom. Kod nekog je nisko, kod nekog visoko, pa bude meksi pa tvrdji.. Ko ce ga znat 🤷🏻‍♀️ kakav god da je, ne brini 🙂

…ja jos uvijek ne znam gdje je i sta to dorkam dok furam utrogestan 😳👀

Ma iskreno ni ja nemam pojma šta je šta unutra al čula sam da neke na temelju toga znaju da nisu ili jesi trudne. Baš sam čitala onda članke o tome pa sam našla da je i gibekolozima u ranoj trudnoći teško prema tome išta zaključivat pa mi nije bilo jasno. Reko da pitam ovdje ak se negdje zna onda se ovdje zna!!!! 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 21:44

Evo, i sad ste me natjerale da idem surfati gdje je cervis i kako ga napipati. Ako gogole skuzi koliko godina imam, a to ne znam, poslati ce me na edukacije 😭

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 21:45

Bozma vrijeme je da dodjes u ZG.
    Preko GK 😉😋

BAJOMA
    27. Veljača 2021. 21:46

Ruska1986

*.Women_name.*

Inače žene ja prijavljujem novu bol u trudnoći. Neka dosadna točka u sredini stisne kosti. Nije da boli jako, ali da je dosadna, baš je dosadna! 😂😂😂🙈

Kao one munje, al u stidnoj? 😂😂 Ja od prekjucer bas osjecam ovu svoju malu od 2 kile(vjerovatno ima i vise sad), kako mi je opterecenje bas na donjem dijelu ledja i trbuhu. Kad malo duze hodam, imam osjecaj kao da ce ispast van. Ne znam kako nasa Bajostoji s tim 🙂

Moram vam se nasmijat 😂😂😂 drugo stanje hahhahaha. E to je onaj dio blaženog stanja 😛😍😍. 
    Sve živo me boli zadnjih deset dana . Od stidne kosti do kukova. S tim da zadnja dva dana bas imam BH kontakcije na desetu.Uspušem se sjedeći, po noci mi muz pomaže ustat . Prdim non stop , na wc idem svaka 3 dana (ne pomaze više ni topla voda limun) , jucer sam se išla sama depilirat masakar doli napravila. Čekam ponedjeljak da mi da zeleno svitlo za sex pa da možda tako nešto ubrzam, e i moja prijateljica žgaravica svako malo mi tjera suze na oci. Jer žgaravice u trudnoci su bolne. Al nedam se ja 😂😂😂🤦🙉🥰

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 21:47

https://hr.10steps.org/Sentir-Seu-Colo-do-tero-9526

Mara234
    27. Veljača 2021. 21:47

BjeliS 💕👣

Evo, i sad ste me natjerale da idem surfati gdje je cervis i kako ga napipati. Ako gogole skuzi koliko godina imam, a to ne znam, poslati ce me na edukacije 😭

I mene skupa s tobom 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

sbjelisi
    27. Veljača 2021. 21:50

Mara 😉😎👀😋
    Bajooooo nedaaaaaaaaj se, lavice! ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.