https://ibb.co/VgrYpfB
Znam da cete se vi sjetit ako ne stavim, pa prije nego krenem vanka evo ih.😏
🙂🥰🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Curly, sretno danas 🙏🏻🙂🥰🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB vezano za potporu implantaciji, u Ivf-u se dobije Decapeptyl koji si daš par dana nakon transfera.
Gledala sam listu, piši mene za 4. mj, a ne 3.
Nina92 pa normalan je taj osjećaj, mislim da teško da nekoga može pozitiva držat stalno. Baš bih voljela da ti uspije 🤞
vuky mislim da nema potrebe za mirovanjem ako se ok osjećaš.
Hvala na info, iako mi se više sviđa ono da dobivam svaki dan 7 dana nego jednom. Vidjet ću, budem ga pitala da mi elaborira zašto tako.
Falila sam mjesec ili odgađaš postupak?
I pitanje, na aspiraciji isto moraš imati masku, ili ti daju da je skineš?
Ajd super, nisam znala da imaju tu opciju 👍
Masku sam ja mogla skinut u sali koliko se sjećam.
Nisi falila, trebala sam dobiti zadnje dane 3. mj, ali kako mi se ciklus kompletno poremetio nakon prošle stimulacije, sad nedavno nakon pregleda smo se dogovorili da idem u 4.,sve se pomaknulo.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyn htjela sam jutros probuditi muza sexom pa sam pobjegla iz kreveta i otisla prosetati psa 🤣🤣🤣
MTB aha, nisam jos kavu popila pa dok skuzim …
inace, totalno sam nabrijana i pricala sam u sobi sa curama prihe transfera ( a i poslje ) kao da nisam ni i od introverta, i mislim da sam sestri isla na zivce pa je dosla mi reci da popijem vode 🤣🤣🤣 valjda me nervoza oprala….
Čekaj, čekaj, kakav pas, neka novost ❤️🐕?
Sex ti je zabranjen ili? Šta nije to kod feta drugačije 🤔??
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Ruska1986, super.
Znači, sutra će me dečko po prvi put vidjeti bez maske.
Ah, veza nam napreduje iz dana u dan.
vuky, je li ti rekla da popiješ vodu ili da uzmeš vodu u usta i držiš je u ustima?
Lucyinthesky, da, meni su u Beti odmah rekli da je skinem, još u sobi. Paše mi to, tko bi disao u glupu masku dok te boli.
Travanj je krasan mjesec za oplodnju.
Ovo za injekcije mi je Beta (pro)dala, ne znam ima li i IVF to.
💔💔💔
Lucyn htjela sam jutros probuditi muza sexom pa sam pobjegla iz kreveta i otisla prosetati psa 🤣🤣🤣
MTB aha, nisam jos kavu popila pa dok skuzim …
inace, totalno sam nabrijana i pricala sam u sobi sa curama prihe transfera ( a i poslje ) kao da nisam ni i od introverta, i mislim da sam sestri isla na zivce pa je dosla mi reci da popijem vode 🤣🤣🤣 valjda me nervoza oprala….
Čekaj, čekaj, kakav pas, neka novost ❤️🐕?
Sex ti je zabranjen ili? Šta nije to kod feta drugačije 🤔??
Vuky očito NIJE pročitala prve tri stranice teme.
💔💔💔
Dobro jutro žene 🥰
Magnolia lijepo tamni. Koji ti je dan ciklusa danas? Kakav je plan? Ima li ga?
Bjelis super, ispretila si stopericu i sad kad za 2-3 dana bude crtica znaš da nećeš rodit stopericu kao Dada 😂
Curly sretno danas, javi nam se.
Tiki tako se i mm budi i ide radit, al neke dane se i ja probudim pa blejim budna par sati u krevetu, a nekad, kao danas, uspijem nastaviti spavati. 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ruska1986, super.
Znači, sutra će me dečko po prvi put vidjeti bez maske.
Ah, veza nam napreduje iz dana u dan.vuky, je li ti rekla da popiješ vodu ili da uzmeš vodu u usta i držiš je u ustima?
Lucyinthesky, da, meni su u Beti odmah rekli da je skinem, još u sobi. Paše mi to, tko bi disao u glupu masku dok te boli.
Travanj je krasan mjesec za oplodnju.
Ovo za injekcije mi je Beta (pro)dala, ne znam ima li i IVF to.
Možda i daju, meni nisu spomenuli 🤷♀️Ne znam kako je bilo AuroraB i ANKSIMORON 🤔
Ma svejedno mi je da li ožujak ili travanj, tijelom mi se očito još nije resetiralo kad ciklusi tako zezaju, to i on kaže da nema potrebe forsirat🙄
🧍♂️42-od astheno-normo
MTB zaboravljam brzo 🤣🤣🤣 A rekla mi da pijem vode, ali je zvučalo kao drzi vodu u ustima 😂
Lucyn nisu mi zabranili sex, nego sam planirala ne bas prva dva dana nakon :) Znaci da se ne suzdržavam ☺️☺️☺️ Mislim, moram zapravo muzu dati da procita da mozemo 🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji