MTB ja sam primila brevactid 10000 u guzu,mrvicu je peklo ali je kratko trajalo srecom 😂
Meto wooooow, odlicni rezultati, bit Ce beba sig,najbolji poklon za godisnjicu braka 🙏🙏🥰🤞
Vuky sretnooo, drzimo fige za dalje 🤞🤞
BjeliS vec smo zaključili da Ce tvoj ispracaj stoperice zavrsit ko dadin 🥰🥰
Kad nam stizu testici neki, od ponedjeljka ide piskenje?😃
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Razmišljam kakvu ću terapiju tražiti nakon transfera
Mislim da mi je bolje dobivati injekcije progesterona, nego HCGa, zar ne? HCG mi samo zezne koncept sa betama...
💔💔💔
Mtbslani, puni natrija kakvi i trebaju biti😂😂
Beta 08.03. Dan zena, tek sad skuzila🙈
Samo, nikako ne prokomentirati.. ne volis janjetinu ni zabe😲
Pa jesi normalna 😜 😂😘😘
E i ona pikica se zove Zarzio, jos je nisam izgooglala, bitno da sam ju dobila🙈
Dada❤️
Miss ❤️Sbjelisti si meni show😍 falis i ujutro zelimo tvoju slicicu, nema da nema☝️❤️
Lucy ❤️🦂 i bebe ce biti skorpioni🙈
Magnoliarazumijem sve, pretpostavljam da ti se i emocije mijesaju i svasta pada na pamet od lijepog do manje lijepog.. zato i idemo dan po dan i ja se iskreno nadam da je divno malo cudo na putu❤️
Ma2013❤️ Bajo❤️ Ana26❤️ Mislim na tebe💪
Vukyjeeej, bas mi je drago. Fale ti neki prenatali u th, to pijes?
Drzim 🤞🤞 za debelu i socnu betu❤️ Planiras testice piskit ovaj put?
Pa to i ja kamem, mislim žabe i janjetina i joooj, ogladnih 😋
Vidim, počela si mumljati od slina koje ti se nakupljaju u ustima.
💔💔💔
Erica meni jednom sestra toliko zabila da sam 2mj imala masnicu na guzu😅 bez zezanja. Treba misic taj tren dok upiknu biti sto opusteniji.. ja se stiskla cim sam vidjela iglu😂
Ja isto ne kontam zasto neki dobiju u debelo meso, a neki u trbuh.. 🤷♀️ Hvalaaa❤️; Sunny ❤️
Sbjelis volimo mi i francusku, ha lucy? Issee, sad i meni cure sline😂 imaju u Pivca neke zabe za kupiti, narancasto bijelo pak, smrznute, vrlo su dobre.. i za pohati i za toc 🙈😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ericameni jednom sestra toliko zabila da sam 2mj imala masnicu na guzu😅 bez zezanja. Treba misic taj tren dok upiknu biti sto opusteniji.. ja se stiskla cim sam vidjela iglu😂
Ja isto ne kontam zasto neki dobiju u debelo meso, a neki u trbuh.. 🤷♀️ Hvalaaa❤️;Sunny ❤️
Izbrisala sam gadni dio iz tvog posta.
A to gdje ćemo dobiti injekciju mislim da je jednostavno - ako se same pikamo, ide u stomak. Ako nas oni pikaju, u guzu.
💔💔💔
sad sam ovaj naručila:
https://shopbuilder.hr/zastita-zglobova/mhn-sport-collango-collagen-liquid-0-5-lit-p14914
nisam ga još probala jer imam još ovoga: https://shopbuilder.hr/zastita-zglobova/biotech-usa-collagen-liquid-1-lit-p14992
Ni ovaj od Biotecha mi nije loš, ali moram ja njuškat, a kad već ovaj drugi sadrži hyaluron, pa da probam i to.Bozma ja samo tebi vjerujem, ove druge prodaju maglu.
Ček, ti to pijes za zastitu zglobova ili za eternal youth? Jes, skripe mi zglobovi, kaze dr.da ne proizvodim dovoljno podmazivaca 😁
Ali ja bi da i i lice bude lepo od toga!! 😋😋
Kaj ti veliš?
Vuky toooooooooo goooooool!! ❤😁✌👣👣
Ma jebeš zglobove to ionako samo ja čujem, ali ne škripe više. Ne mogu reć da su mi izbrisali bore, ali dobijem komplimente za kožu, Lice mi je nekako čisto, ni inače nemam problema sa prištevima, ali znala bi se crvenit i zaflekavit. sad je sve nekako jednake boje i čisto i nije me sram izać bez pudera kao prije 5 godina
.S obzirom da ne idem ni na kakve tretmane lica po salonima (ipak sam ja nezaposlena, a treba skupit i za postupke
), a ni na kreme baš ne trošim, ne sjetim se namazat, ali evo npr uvijek bi me zatezalo oko očiju kad je hladno i bura, a kad je malo toplije mastila bi se po nosu i čelu, sad to nije slučaj (a možda je jednostavno menopauza učinila svoje a ja mislim da je do kolagena
).
Baš mi je jučer jedna ženska rekla da mi je lice super. meni dovoljno i puno znači nakon svih onih komentara doktora da sam stara
Malo tele ❤️ Ja se nadam💪
Bas sam htjela kom da mi poznato nesto to da stoperica ne izlazi😂😂
Mtb uzmi ti progesteron i nesto za krv😛
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Malo tele ❤️ Ja se nadam💪
Bas sam htjela kom da mi poznato nesto to da stoperica ne izlazi😂😂
Mtb uzmi ti progesteron i nesto za krv😛
Ako za krv misliš za mutaciju, to ću dobiti NMH.
Da, i meni se sviđa ideja injekcija progesterona. To sam dobivala i prošli put i dojma sam da mi je pomoglo.
💔💔💔
Samo ću reć da tko sjedne kraj mene gadno se zajebao, neka vas izgled ne zavara . Možda bi sasmo neki žaboljubac i pužoljubac dobro prošao
Cure moje!
Napokon da se javim! Na preskokce sam preletila i zelim svim curama u posupku srecicu za 9mj!
Moj miško se rodio sinoć sa svih svojih 4 kile rasturio moje lady parts tako da dolazim jos sebi ali je toliko sladak i dobar da mu je sve oprosteno❣️🐒
Metona rukama i nogama 🤞🏼🙏🏼❣️ - sve znas!
rasplakala sam se
Čestitam Vam
Sortiraj odgovore
Najstariji