Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Veljača 2021. 23:25

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Jeste gledale provjereno sada. Znaci gledam i kao da zena prica moju pricu. Bas dobro sto je netko to pokrenuo jer ja nisam imala snage.

na kojem programu bude provjereno da pogledam snimku

Nova tv, i ja sam upala u pola, nekako mi se i ne da ispocetka gledati. Tako je i meni doticni dr. umjesto da me posalje u bolnicu nudio da radim nifty u 25tt🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Nego eto "sreća" pa moji poznaju neke dr. na sv. Duhu pa sam bila zbrinuta. I jos prije mjesec dana sam cula za slucaj gdje su zensku za firula u 13tt poslali u sloveniju, i isla je jer se nije psihicki mogla natezati s njima, imala je dijagnozu slicno kao bella.

25. Veljača 2021. 23:43

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Jeste gledale provjereno sada. Znaci gledam i kao da zena prica moju pricu. Bas dobro sto je netko to pokrenuo jer ja nisam imala snage.

Nova tv, i ja sam upala u pola, nekako mi se i ne da ispocetka gledati. Tako je i meni doticni dr. umjesto da me posalje u bolnicu nudio da radim nifty u 25tt🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Nego eto "sreća" pa moji poznaju neke dr. na sv. Duhu pa sam bila zbrinuta. I jos prije mjesec dana sam cula za slucaj gdje su zensku za firula u 13tt poslali u sloveniju, i isla je jer se nije psihicki mogla natezati s njima, imala je dijagnozu slicno kao bella.

Toliko sam se isplakala da me pas došao tješit. Uvijek kad prođem prored zgrade rodilišta pitam se kako netko dobro ne nalupeta one babe što mole pred vratima, pogotovo dok je Belaa tamo bila i prolazila ono.

25. Veljača 2021. 23:51

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Toliko sam se isplakala da me pas došao tješit. Uvijek kad prođem prored zgrade rodilišta pitam se kako netko dobro ne nalupeta one babe što mole pred vratima, pogotovo dok je Belaa tamo bila i prolazila ono.

A jedna od tih baba mi je susjeda🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️, znaci bas me nervira, a ono, stara cura😁
    Ja sam isto dobila iste takve upute, i razmisljali smo o tuzbi ali smo oboje nekakvi kao da se ne znamo izboriti za sebe

BAJOMA
    25. Veljača 2021. 23:51

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Meni je nakon pozitivnog Niftya na turnerov sindrom . Napisano da isti nije indicija za abortus(hvala Bogu pa mi je bio lažan pozitiva🙏) al su mi rekli da se u SLO između 5000 i 10000 eura može napravit(mislim na dr). Jer su rekli kako bude plod rastao da ce na njoj rasti malformacije koje ce u 25% biti nespojive s životom . Novo rodilište Split

25. Veljača 2021. 23:54

Mozda nekada i posaljem bar anonimno lijecnickoj komori, jer ocito je da se to redovito radi. 

ericaa
    25. Veljača 2021. 23:56

BAJO,Magnolija uzas sta ste prosle,ne ponovilo se nikada  ❤

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

26. Veljača 2021. 00:04

BAJO1

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Meni je nakon pozitivnog Niftya na turnerov sindrom . Napisano da isti nije indicija za abortus(hvala Bogu pa mi je bio lažan pozitiva🙏) al su mi rekli da se u SLO između 5000 i 10000 eura može napravit(mislim na dr). Jer su rekli kako bude plod rastao da ce na njoj rasti malformacije koje ce u 25% biti nespojive s životom . Novo rodilište Split

U Hrvatskoj je dopusteno do 22tt, nifty se radi ranije pa to upadne u te okvire ako ne daj Boze nesto nije ok. Problem je to iznad 22. tjedna. Isto kao sto se dogodilo tom paru na provjereno. Problem su te nase lijecnicke komisije koje ustvari sve to trebaju odobriti, bez obzira na priziv savjesti, jer to su teska medicinska stanja, a ne pobacaji iz hira. Evo meni se npr u cijelom tom procesu poceo skupljati visak plodne vode jer bebi nisu radili bubrezi.
    Ali eto lakse im je skinuti to sa sebe i poslati u sloveniju.

Tuma
    26. Veljača 2021. 00:06

Vuky odlično, napokon transfer 🥰
    Meto vrh! Bit će bebaca 😍❤️
    Maki čestitam!!!! Brz oporavak!
    Napokon za kraj dana malo i dobrih vijesti danas. Mislim jasno, mora biti i ružnih i lijepih vijesti ali lijepo čuti dobre vijesti nakon onog stvarno tužnog početka dana...
    Magnolia nisam gledala, ali sam čitala u najavi. Užas... Nevjerojatni su mi da šalju u slo da se plati nešto što se treba obaviti u svakoj bolnici besplatno!
    Bozma a to neću ni komentirati. Kao da zenama nije i samima od sebe dovoljno teško, samo im oni još fale. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    26. Veljača 2021. 00:12

Magnolia

BAJO1

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Magnolia

U Hrvatskoj je dopusteno do 22tt, nifty se radi ranije pa to upadne u te okvire ako ne daj Boze nesto nije ok. Problem je to iznad 22. tjedna. Isto kao sto se dogodilo tom paru na provjereno. Problem su te nase lijecnicke komisije koje ustvari sve to trebaju odobriti, bez obzira na priziv savjesti, jer to su teska medicinska stanja, a ne pobacaji iz hira. Evo meni se npr u cijelom tom procesu poceo skupljati visak plodne vode jer bebi nisu radili bubrezi.
    Ali eto lakse im je skinuti to sa sebe i poslati u sloveniju.

U tom slučaju trebaju omogućiti besplatni prošireni nifty test za sve pa onda mogu i reci da nakon 22.tt ne rade prekid trudnoće. Nemaju si svi mogućnost priuštiti test, a eto čak i tako velike malformacije očito ne mogu uvijek preko uzva otkriti ranije. I onda komisija odluči da se ne odobrava prekid a beba umre u teškim bolovima par dana nakon rođenja. Tuga, tuga. 😓😔😔

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Pami
    26. Veljača 2021. 04:26

Idi, idi nesanice.... 
    Maki čestitam 🥳🥳🥳 naježila sam se čitajući. Uživajte ti i tvoj dečkić, mazite, ljubite 💙💙 želim ti brz oporavak 😘
    Meto super rezultat!! Bit će tu bebica 😊
    Za provjerenon sam vidjela najavu, ali nisam imala snage gledati. Prestrašno mi je kad netko uz svu tugu i očaj oko gubitka djeteta mora proći još takvu dodatnu torturu, umjesto da olakšaju maximalno koliko mogu bar s ljudske strane u tako teškoj situaciji 😤

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.