Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Veljača 2021. 22:10

BjeliS 💕👣

Bozma 🍀🐞

Nikitta, ako citas rekla sam ti javit kakav mi je onaj kolagen. Uopce nije los. I dalje mi ne skrope koljena ni kukovi kad vjezbam 🙈, a za lice dobijem tu i tamo koji kompliment pa nije lose. Nego sam isla dalje cacakat sta se jos moze nac i stvarno je dobar izbor u bodybuilder shopu. Sad sam narucila jedan koji sadrzi 1000mg kolagena po dozi, a ima i hijaluronske kiseline, vitamina c, e, b1, b2, b3, b5, b6, b7, b12 i folnu. Sad kad vidim sta sve jos ima vidim da su ovi nasi Gaia i Yasenka besramno skupi, samo se puno reklamiraju, a sadrze duplo manje kolagena po dozi, za duplo vise love.
    Bozma koji je to?

sad sam ovaj naručila:
    https://shopbuilder.hr/zastita-zglobova/mhn-sport-collango-collagen-liquid-0-5-lit-p14914
    nisam ga još probala jer imam još ovoga: https://shopbuilder.hr/zastita-zglobova/biotech-usa-collagen-liquid-1-lit-p14992
    Ni ovaj od Biotecha mi nije loš, ali moram ja njuškat, a kad već ovaj drugi sadrži hyaluron, pa da probam i to.

Anavi985
    25. Veljača 2021. 22:10

DIA85 - ja se nadam da ce mi moja mpo dr. Jukic il koja bude taj dan protumačiti (je li problem ili nije)... moj sic.gin.smatra da je ok (pozitivna zrnata fluorescencija 1:320), jer je su ostali ok, a gledaju se u kombinaciji...

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

ma2013 👣
    25. Veljača 2021. 22:12

MTB

ma2013

MTB, fragmentaciju mislim da nismo, a mikrodelecije jesmo i nalaz je uredan. 😊
    Metopa nadam se da ih bude! 😊😊 I divne vijesti od tebe, držim palčeve da je ovaj put to, to 🤞🤞Divan broj! 😊😊😍

Super za mikrodelecije. Samo pitaj ako te još nešto brine, ali, kao što rekoh, čini mi se da ste vi u dobroj grupi.

❤️ 
    Za sad ne, čekaj da se počne približavati 5 mj 😅

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Lucyinthesky
    25. Veljača 2021. 22:17

vuky

Meto juhuuuu ❤️ zelim ti da bude dobitni ko i sebi 💕
    Nisam vas pratila par dana, bila sam na 100 strana! transfer je prosao super, obja embrija su morule i krenuli su se razvijati prema blastici…. terapija : utrogestan 3x2 estrofem 3x3…. beta za 12 dana! Eto, nakon 4mj stigla do transfera…. uzasno stresnih 4mj… nadam se da bude urodilo plodom ☺️❤️
    Idem sad malo popratiti sto se događa….

Bit će super ovaj put 💪🤞Šta dr kaže, jel zadovoljan?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 22:18

vuky

Meto juhuuuu ❤️ zelim ti da bude dobitni ko i sebi 💕
    Nisam vas pratila par dana, bila sam na 100 strana! transfer je prosao super, obja embrija su morule i krenuli su se razvijati prema blastici…. terapija : utrogestan 3x2 estrofem 3x3…. beta za 12 dana! Eto, nakon 4mj stigla do transfera…. uzasno stresnih 4mj… nadam se da bude urodilo plodom ☺️❤️
    Idem sad malo popratiti sto se događa….

Wohooo, bebe su kod mame. 
    Inače, sve ste zle. Umjesto da kažete kad vam je beta, ili šutite ili me tjerate da računam 

💔💔💔

Meto
    25. Veljača 2021. 22:22

Mtb slani, puni natrija kakvi i trebaju biti😂😂
    Beta 08.03. Dan zena, tek sad skuzila🙈
    Samo, nikako ne prokomentirati.. ne volis janjetinu ni zabe😲
    Pa jesi normalna 😜 😂😘😘
    E i ona pikica se zove Zarzio, jos je nisam izgooglala, bitno da sam ju dobila🙈 
    Dada ❤️ 
    Miss ❤️
    Sbjelis ti si meni show😍 falis i ujutro zelimo tvoju slicicu, nema da nema☝️❤️
    Lucy ❤️🦂 i bebe ce biti skorpioni🙈
    Magnolia razumijem sve, pretpostavljam da ti se i emocije mijesaju i svasta pada na pamet od lijepog do manje lijepog.. zato i idemo dan po dan i ja se iskreno nadam da je divno malo cudo na putu❤️
    Ma2013 ❤️ Bajo❤️ Ana26❤️ Mislim na tebe💪
    Vuky jeeej, bas mi je drago. Fale ti neki prenatali u th, to pijes? 
    Drzim 🤞🤞 za debelu i socnu betu❤️ Planiras testice piskit ovaj put?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 22:25

Meto, bit će onda neka curica tu u igri.  A možda i mali kavalirčić. 
    Super ti je datum za betu, samo 3 dana nakon BjeliSinog Uskrsa. 
    Ja se baš jako veselim krumpirićima.
    Naravno da ne volim janjetinu i žabe, ja sam normalno čeljade. Ali volim ribu na gradele : Dalmatinka :
    Ne znam koju si pikicu dobila i zašto. 

💔💔💔

25. Veljača 2021. 22:27

bit će crtica za 10-tak dana. Meto, Vuky, pa će se za koji dan pridružit i MTB
    Bajo, koliko ih sad još kreće, ima da filtriraš slike dok budeš rađala.
    Nije mi jasno ovo za štopericu, zašto nekad ide u guz, a nekad u stomak. Jednom je netko tu napisao, netko medicinske, ali se ne mogu sjetit koja je razlika. Zna li tko?

25. Veljača 2021. 22:29

Bozma 🍀🐞

bit će crtica za 10-tak dana. Meto, Vuky, pa će se za koji dan pridružit i MTB.
    Bajo, koliko ih sad još kreće, ima da filtriraš slike dok budeš rađala.
    Nije mi jasno ovo za štopericu, zašto nekad ide u guz, a nekad u stomak. Jednom je netko tu napisao, netko medicinske, ali se ne mogu sjetit koja je razlika. Zna li tko?

i SBjelis sam zaboravila, a ona će prva da piša

sbjelisi
    25. Veljača 2021. 22:32

Bozma 🍀🐞

BjeliS 💕👣

Bozma 🍀🐞

Nikitta, ako citas rekla sam ti javit kakav mi je onaj kolagen. Uopce nije los. I dalje mi ne skrope koljena ni kukovi kad vjezbam 🙈, a za lice dobijem tu i tamo koji kompliment pa nije lose. Nego sam isla dalje cacakat sta se jos moze nac i stvarno je dobar izbor u bodybuilder shopu. Sad sam narucila jedan koji sadrzi 1000mg kolagena po dozi, a ima i hijaluronske kiseline, vitamina c, e, b1, b2, b3, b5, b6, b7, b12 i folnu. Sad kad vidim sta sve jos ima vidim da su ovi nasi Gaia i Yasenka besramno skupi, samo se puno reklamiraju, a sadrze duplo manje kolagena po dozi, za duplo vise love.
    Bozma koji je to?

sad sam ovaj naručila:
    https://shopbuilder.hr/zastita-zglobova/mhn-sport-collango-collagen-liquid-0-5-lit-p14914
    nisam ga još probala jer imam još ovoga: https://shopbuilder.hr/zastita-zglobova/biotech-usa-collagen-liquid-1-lit-p14992
    Ni ovaj od Biotecha mi nije loš, ali moram ja njuškat, a kad već ovaj drugi sadrži hyaluron, pa da probam i to.

Bozma ja samo tebi vjerujem, ove druge prodaju maglu. 
    Ček, ti to pijes za zastitu zglobova ili za eternal youth? Jes, skripe mi zglobovi, kaze dr.da ne proizvodim dovoljno podmazivaca 😁
    Ali ja bi da i i lice bude lepo od toga!! 😋😋 
    Kaj ti veliš?
    Vuky toooooooooo goooooool!! ❤😁✌👣👣

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.