Dobra večer.
Ne da ne umrem koliko mi se spava, a da vas ne pročitam, bio bi grijeh. Trazim dobre vijesti za Meto a ono Milica, VM, Leia.. Stvarno ste lavice ❤ Nema riječi utjehe.. Nadam se da će stvari ipak dobro završiti, i da ćete što prije krenuti dalje, ti je jedini lijek za ovako bolne trenutke. Leia ovo što si prošla zvuči kao pravi pakao, sada mi se čini da to bude okej. Šmattan brava za novi plan, zvučiš dobro. I to me jako raduje! Nema boljeg lijeka za trenutke koji nis u dobro ispali nego se uinatiti da ćeš ovaj puta uspijeti!! ✌😘😎👣
Meeeeeeeeeeeeeto❤
Magnolia neeeeeeema slikeeeeee
Bajo niti tvojeeeseeeeeee.
Želim vidit crtu na kinezuuuuu 😁😁 Pliz?
Anchy predivno od tvog dr. Pa 8. Mart je iza ugla! Dan žena! Biti će da ćeš dobiti curicu u ovom postupku 😋
Seni remus ja se u potpunosti slazem s vama, predivno ❤ I ja tako mantram 😉❤
VM ❤ Vrlim te
Nina92 ubi me dan, pola stavri nisam obavila koliko me ovaj posao ubi.. Kako se osjećaš? Imaš kakav osjećaj da se unutra nešto dešava? Daj piši sada, jer kad Gic napumpa MTB nećeš moći doći do riječi 😋😂😁👀
MTB i ti meni fališ, virnem te tu i tamo u vožnji i u gužvi ali ne stignem dalje od tek koje stranice 😂😂
Volim se druskati s vama. I G.kotar nije zahebancija 😋😘 Hej, od 1.3. se otvaraju teraseeeeeeee 😍😍
Nadalica dobro ste iskoristili zalihu, predivni su tiii ❤❤
Tiki zakej pije prenatal 2x dnevno? Is, kako kakas s tolikim željeznom😳🙀👀😂😂
Ana wohooo transfeeer!!
Nove cure dobrodosleeee 💗
oharascarlett14@gmail.com
BjeliS, pa ja ni ne mislim da je GK zajebancija, ne znam zašto su to druge cure zabrijale.
Moja beba i ja volimo gacati po prirodi.
Baš mi srce zaigra kad te vidim, volim blentave trudnice
💔💔💔
Meto savrseni rezultati, ja isto nekako vjerujem da je ovaj put to to!!! Mora biti,imam dobar feeling..
Nadalica da,da,evo 17.tjedana guram...hematom je prije 10 dana bio tu, velikiii,ali nadamo se da ce se na iducem pregledu u utorak makar prepoloviti 🙏🙏
VM,Leia,Mila Milica ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
BjeliS, pa ja ni ne mislim da je GK zajebancija, ne znam zašto su to druge cure zabrijale.
Baš mi srce zaigra kad te vidim, volim blentave trudnice
MTB ovo ti je sada kao krvna zakletva. GK ti ne gine! I to još samnom 😂😂😂😘😂😂😂😘
Meto ❤️💪🦂
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Baš mi srce zaigra kad te vidim, volim blentave trudniceMTB ovo ti je sada kao krvna zakletva. GK ti ne gine! I to još samnom 😂😂😂😘😂😂😂😘
Nitko sretniji od mene. Obožavam GK
Samo ne bum jela žabe. Jednom probala i to mi je bilo jednom previše, nekoliko dana su mi skakale po želucu poslije
💔💔💔
MTB, fragmentaciju mislim da nismo, a mikrodelecije jesmo i nalaz je uredan. 😊
Meto pa nadam se da ih bude! 😊😊 I divne vijesti od tebe, držim palčeve da je ovaj put to, to 🤞🤞Divan broj! 😊😊😍
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Pozz od nadrogirane 🙋♀️
Oduzilo se danas, tek iza 15:30h smo dosli doma, ja kasnila sa utricima i odmah ih popila, njih i dostinex.. (danas moram piti utrice🥺) majko mila, kad me pocelo vidati kao anestezija, samo se strovalila i zaspala. I sad jedva gledam🥱
Moram priznati da nisam htjela detaljno citati za leiu i milu, rastuzilo me jako.. cure moje, nema rijeci koje vas mogu utjesiti ali mogu poslati puno zagrljaja ❤️ Mnoge smo prosle isto ili slicno i istina je da vrijeme lijeci. Odtugujte koliko treba i jednom cete ponovno u krenuti u borbu🍀
Aurora aha, tako se osjecam cijeli dan🙈
NadaliceJesi spremna za trudnicke savjete za mene?💪😁
Mtb bas mi je super sto imamo isti protokol (ne ispravljaj😛) mislim na dan duze stim i zadnji dan samo sa supresijom. Do sad nisam tako isla i donijelo je rezultat- citaj nize- malo vjetra u ledja-😁
Update 4: dakle, od mojih 14 stanica, svih 14 je bilo zrelo💪
Oplodilo ih se 10, a danas na 3dna imamo savrsenih 6embrija. Dva su u busi, po dva smo zamrzli u dvije slamke. Ova preostala 4 (ahaa, ima ih😁) su dobri i vrlo dobri i odlucili smo ih ostaviti do petog dana. Kaze biolog da se mislio hoce ih takve zamrzniti, al s obzirom da imamo ove odlicne, da zeli riskirati s njima i pruziti im sansu do stadija blastice. 💪
Odlucih cvrsto vjerovati da je ovaj put to to☝️😁
Top!!
Pozz od nadrogirane 🙋♀️
Oduzilo se danas, tek iza 15:30h smo dosli doma, ja kasnila sa utricima i odmah ih popila, njih i dostinex.. (danas moram piti utrice🥺) majko mila, kad me pocelo vidati kao anestezija, samo se strovalila i zaspala. I sad jedva gledam🥱
Moram priznati da nisam htjela detaljno citati za leiu i milu, rastuzilo me jako.. cure moje, nema rijeci koje vas mogu utjesiti ali mogu poslati puno zagrljaja ❤️ Mnoge smo prosle isto ili slicno i istina je da vrijeme lijeci. Odtugujte koliko treba i jednom cete ponovno u krenuti u borbu🍀
Aurora aha, tako se osjecam cijeli dan🙈
NadaliceJesi spremna za trudnicke savjete za mene?💪😁
Mtb bas mi je super sto imamo isti protokol (ne ispravljaj😛) mislim na dan duze stim i zadnji dan samo sa supresijom. Do sad nisam tako isla i donijelo je rezultat- citaj nize- malo vjetra u ledja-😁
Update 4: dakle, od mojih 14 stanica, svih 14 je bilo zrelo💪
Oplodilo ih se 10, a danas na 3dna imamo savrsenih 6embrija. Dva su u busi, po dva smo zamrzli u dvije slamke. Ova preostala 4 (ahaa, ima ih😁) su dobri i vrlo dobri i odlucili smo ih ostaviti do petog dana. Kaze biolog da se mislio hoce ih takve zamrzniti, al s obzirom da imamo ove odlicne, da zeli riskirati s njima i pruziti im sansu do stadija blastice. 💪
Odlucih cvrsto vjerovati da je ovaj put to to☝️😁
❤️🥰🤗🎊🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji