Meto juhuuuu ❤️ zelim ti da bude dobitni ko i sebi 💕
Nisam vas pratila par dana, bila sam na 100 strana! transfer je prosao super, obja embrija su morule i krenuli su se razvijati prema blastici…. terapija : utrogestan 3x2 estrofem 3x3…. beta za 12 dana! Eto, nakon 4mj stigla do transfera…. uzasno stresnih 4mj… nadam se da bude urodilo plodom ☺️❤️
Idem sad malo popratiti sto se događa….
🥰🤞🎉
Cure moje!
Napokon da se javim! Na preskokce sam preletila i zelim svim curama u posupku srecicu za 9mj!
Moj miško se rodio sinoć sa svih svojih 4 kile rasturio moje lady parts tako da dolazim jos sebi ali je toliko sladak i dobar da mu je sve oprosteno❣️🐒
Metona rukama i nogama 🤞🏼🙏🏼❣️ - sve znas!
Ćestitaaam 🥰
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
bit će crtica za 10-tak dana. Meto, Vuky, pa će se za koji dan pridružit i MTB.
Bajo, koliko ih sad još kreće, ima da filtriraš slike dok budeš rađala.
Nije mi jasno ovo za štopericu, zašto nekad ide u guz, a nekad u stomak. Jednom je netko tu napisao, netko medicinske, ali se ne mogu sjetit koja je razlika. Zna li tko?
❤️😘😜
Meto aj janjetinu i žabe, ali cvarke.. Al, aj' bar se isplati sjesti pored nje za stolom kad se nesto od toga služi 😁😂✌
De malo tebe muči sta te piklo, bitno da te piklo.. Stas googlat!
Ma moji kinezi su pokvareni, stalno su isti. Ova stoperica je zapela negdje. Sta ne bi trebalo biti sve slabija i slabija crta, ono kao izlazi iz organizma. Tek je 3dnt, ne bum nikaj ispisala… Pikli su mi stopericu na dt tak da sam puna…
Nisu isti ne brini- i zuc nijanse cini veliku razliku😜😘
Jeste gledale provjereno sada. Znaci gledam i kao da zena prica moju pricu. Bas dobro sto je netko to pokrenuo jer ja nisam imala snage.
Jeste gledale provjereno sada. Znaci gledam i kao da zena prica moju pricu. Bas dobro sto je netko to pokrenuo jer ja nisam imala snage.
Da te duša zaboli 💔 😪
endometrioza
Cure moje!
Napokon da se javim! Na preskokce sam preletila i zelim svim curama u posupku srecicu za 9mj!
Moj miško se rodio sinoć sa svih svojih 4 kile rasturio moje lady parts tako da dolazim jos sebi ali je toliko sladak i dobar da mu je sve oprosteno❣️🐒
Ajme čestitam 🥰🥰🥰
Cure moje!
Čestitam od srca ❤️❤️❤️❤️
Sada neka gnjavi mamicuuu 🥰🥰
Želim ti brz oporavak i malcu puno zdravlja i veselja ❤️🙏
endometrioza
Ajme. Trebalo mi je vremena da sve procitam.. Ovih dana ste full aktivne.
Držim fige da PUPO ostanu i dalje trudne, svima koje do kraja tjedna imaju aspiracije, transfere želim sreću.
Ja sam za GK, MTB ja ću umjesto tebe jesti janjetinu.
I kad smo kod hrane, prestala sam jesti slatko i slano i ne jedem navecer.. I iskreno, stalno razmisljam kaj bih jela..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Makist ❤❤❤🥳🥳🥳 cestitam!!!!
Vuky i ti si PUPO!! 🥰🥰😍🤞
MTB meni dragi zabio 😳😳 a to sto kaze Meto,nemam pojma zasto ponekad u guzu ponekad u trbuh,mislim,imam materijala u obliku sala na obje strane (jer volim janjetinu i svasta nesto) sreca da je mm medicinar jer mislim da necu moc ja to sama,ukocim se,ruke mi se tresu... 😱😢
Magnolia vidjela najavu ali sam zaboravila pogledat. Moj mozak ne moze pojmiti da se to dogada, preuzasno za pojmiti
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji