Cure moje!
Napokon da se javim! Na preskokce sam preletila i zelim svim curama u posupku srecicu za 9mj!
Moj miško se rodio sinoć sa svih svojih 4 kile rasturio moje lady parts tako da dolazim jos sebi ali je toliko sladak i dobar da mu je sve oprosteno❣️🐒
Metona rukama i nogama 🤞🏼🙏🏼❣️ - sve znas!
Čestitam od srca ❤️❤️❤️❤️
Sada neka gnjavi mamicuuu 🥰🥰
Želim ti brz oporavak i malcu puno zdravlja i veselja ❤️🙏
Pridružujem se i ja čestitkama.. ❤️
Brz oporavak mami,! 👶
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Mtbslani, puni natrija kakvi i trebaju biti😂😂
Beta 08.03. Dan zena, tek sad skuzila🙈
Samo, nikako ne prokomentirati.. ne volis janjetinu ni zabe😲
Pa jesi normalna 😜 😂😘😘
E i ona pikica se zove Zarzio, jos je nisam izgooglala, bitno da sam ju dobila🙈
Dada❤️
Miss ❤️Sbjelisti si meni show😍 falis i ujutro zelimo tvoju slicicu, nema da nema☝️❤️
Lucy ❤️🦂 i bebe ce biti skorpioni🙈
Magnoliarazumijem sve, pretpostavljam da ti se i emocije mijesaju i svasta pada na pamet od lijepog do manje lijepog.. zato i idemo dan po dan i ja se iskreno nadam da je divno malo cudo na putu❤️
Ma2013❤️ Bajo❤️ Ana26❤️ Mislim na tebe💪
Vukyjeeej, bas mi je drago. Fale ti neki prenatali u th, to pijes?
Drzim 🤞🤞 za debelu i socnu betu❤️ Planiras testice piskit ovaj put?
Pa to i ja kamem, mislim žabe i janjetina i joooj, ogladnih 😋
Vidim, počela si mumljati od slina koje ti se nakupljaju u ustima.
Aha 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ajme. Trebalo mi je vremena da sve procitam.. Ovih dana ste full aktivne.
Držim fige da PUPO ostanu i dalje trudne, svima koje do kraja tjedna imaju aspiracije, transfere želim sreću.
Ja sam za GK, MTB ja ću umjesto tebe jesti janjetinu.
I kad smo kod hrane, prestala sam jesti slatko i slano i ne jedem navecer.. I iskreno, stalno razmisljam kaj bih jela..
Ja se odrekla vecere i sad mi guzica stalno viri iz frizidera,kao maslinu cu,frulicu od kulena i sunke... 🤤 neki dan sam zgrabila mrkvu 🤨
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Jeste gledale provjereno sada. Znaci gledam i kao da zena prica moju pricu. Bas dobro sto je netko to pokrenuo jer ja nisam imala snage.
na kojem programu bude provjereno da pogledam snimku
Ericameni jednom sestra toliko zabila da sam 2mj imala masnicu na guzu😅 bez zezanja. Treba misic taj tren dok upiknu biti sto opusteniji.. ja se stiskla cim sam vidjela iglu😂
Ja isto ne kontam zasto neki dobiju u debelo meso, a neki u trbuh.. 🤷♀️ Hvalaaa❤️;Sunny ❤️Sbjelis volimo mi i francusku, ha lucy? Issee, sad i meni cure sline😂 imaju u Pivca neke zabe za kupiti, narancasto bijelo pak, smrznute, vrlo su dobre.. i za pohati i za toc 🙈😁
Ozbiljno?! Bome ću to istražiti 🤔Hm, francusku ne volim tj ne jedem majonezu 🤷♀️
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Meto ma ja nisam imala moricu,muz bio njezan,ali mi je bio taj izboceni kao plik koji me svrbio i guz me bolio,kao ono nakon cijepljenja ruka. Ako je do kocenja,ja cu bit sva plava jer igle su moj strah i panika
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Jeste gledale provjereno sada. Znaci gledam i kao da zena prica moju pricu. Bas dobro sto je netko to pokrenuo jer ja nisam imala snage.
Na Novoj 🙄
Ma bolje nemoj gledati ako nisi... Samo ćeš se nasekirati 😪😪
Tuga... 💔
endometrioza
Nova tv
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure moje!
Napokon da se javim! Na preskokce sam preletila i zelim svim curama u posupku srecicu za 9mj!
Moj miško se rodio sinoć sa svih svojih 4 kile rasturio moje lady parts tako da dolazim jos sebi ali je toliko sladak i dobar da mu je sve oprosteno❣️🐒
Metona rukama i nogama 🤞🏼🙏🏼❣️ - sve znas!
❤
05.12.2022 💗
MakiSt čestitam 🤩❤️🥳
Magnolia, o čemu je Provjereno?
🧍♂️42-od astheno-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji