Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina89
    25. Veljača 2021. 21:37

ericaa tako i ja nastojim naći balans između opreza i povjerenja. Nastojim imati povjerenja jer vjerujem da su tu gdje jesu s razlogom, ali kad nešto ne ide u moju korist onda i preispitujem. Ali dobro, bilo je tako kako je i sad osjećam kao da idem u neki novi početak. Što se tiče različitih priča, pretužno mi je gledati s čim se sve borimo, ali opet trenutno nužno. Nadam se isto i za tebe i za sve, da ćemo sve doživjeti uspjeh što prije. ❤️🤞🤞🤞
    Mila Milica preeežaooo mi je! 😢😢😢 Prežalosno!
    Leia i VM također mi je prežao da morate tako nešto prolaziti! 😢😢😢
    Magnolia 🤞🤞🤞

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 21:37

ma2013, ma samo ti pitaj.
    Po ovome, TM je šampion među azoo. Poneki kanalići su mu sjebani, ali velik broj je dobar i ima lijepe i zrele spermiće.
    Čini mi se da vam je njegova dijagnoza više prepreka da lako spontano ostanete trudni, a za IVF ste super kandidat. 
    Eventualno može biti problem ako ima fragmentaciju ili mikrodelecije, jeste li to provjerili?

Ina85, ma kakvo odvikavanje. Samo ću nastaviti za drugo, treće dijete. A do onda ću nakupiti dovoljno viškova ove biološke otopine da ću si moći nju davati, bez ikakvih dodatnih lijekova.

💔💔💔

Meto
    25. Veljača 2021. 21:38

Pozz od nadrogirane 🙋‍♀️
    Oduzilo se danas, tek iza 15:30h smo dosli doma, ja kasnila sa utricima i odmah ih popila, njih i dostinex.. (danas moram piti utrice🥺) majko mila, kad me pocelo vidati kao anestezija, samo se strovalila i zaspala. I sad jedva gledam🥱
    Moram priznati da nisam htjela detaljno citati za leiu i milu, rastuzilo me jako.. cure moje, nema rijeci koje vas mogu utjesiti ali mogu poslati puno zagrljaja ❤️ Mnoge smo prosle isto ili slicno i istina je da vrijeme lijeci. Odtugujte koliko treba i jednom cete ponovno u krenuti u borbu🍀
    Aurora aha, tako se osjecam cijeli dan🙈
    Nadalice Jesi spremna za trudnicke savjete za mene?💪😁
    Mtb bas mi je super sto imamo isti protokol (ne ispravljaj😛) mislim na dan duze stim i zadnji dan samo sa supresijom. Do sad nisam tako isla i donijelo je rezultat- citaj nize- malo vjetra u ledja-😁
    Update 4: dakle, od mojih 14 stanica, svih 14 je bilo zrelo💪
    Oplodilo ih se 10, a danas na 3dna imamo savrsenih 6embrija. Dva su u busi, po dva smo zamrzli u dvije slamke. Ova preostala 4 (ahaa, ima ih😁) su dobri i vrlo dobri i odlucili smo ih ostaviti do petog dana. Kaze biolog da se mislio hoce ih takve zamrzniti, al s obzirom da imamo ove odlicne, da zeli riskirati s njima i pruziti im sansu do stadija blastice. 💪
    Odlucih cvrsto vjerovati da je ovaj put to to☝️😁

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    25. Veljača 2021. 21:39

Ma2013 nalaz vam je super🤞🤞🍀
    Bit ce tu djecice😍

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Veljača 2021. 21:41

Meto

Pozz od nadrogirane 🙋‍♀️
    Oduzilo se danas, tek iza 15:30h smo dosli doma, ja kasnila sa utricima i odmah ih popila, njih i dostinex.. (danas moram piti utrice🥺) majko mila, kad me pocelo vidati kao anestezija, samo se strovalila i zaspala. I sad jedva gledam🥱
    Moram priznati da nisam htjela detaljno citati za leiu i milu, rastuzilo me jako.. cure moje, nema rijeci koje vas mogu utjesiti ali mogu poslati puno zagrljaja ❤️ Mnoge smo prosle isto ili slicno i istina je da vrijeme lijeci. Odtugujte koliko treba i jednom cete ponovno u krenuti u borbu🍀
    Aurora aha, tako se osjecam cijeli dan🙈
    NadaliceJesi spremna za trudnicke savjete za mene?💪😁
    Mtb bas mi je super sto imamo isti protokol (ne ispravljaj😛) mislim na dan duze stim i zadnji dan samo sa supresijom. Do sad nisam tako isla i donijelo je rezultat- citaj nize- malo vjetra u ledja-😁
    Update 4: dakle, od mojih 14 stanica, svih 14 je bilo zrelo💪
    Oplodilo ih se 10, a danas na 3dna imamo savrsenih 6embrija. Dva su u busi, po dva smo zamrzli u dvije slamke. Ova preostala 4 (ahaa, ima ih😁) su dobri i vrlo dobri i odlucili smo ih ostaviti do petog dana. Kaze biolog da se mislio hoce ih takve zamrzniti, al s obzirom da imamo ove odlicne, da zeli riskirati s njima i pruziti im sansu do stadija blastice. 💪
    Odlucih cvrsto vjerovati da je ovaj put to to☝️😁

Juhuuuuu, ovo su divne vijesti. Sada PUPO ❤️ uživaj i mazi bušu 🥰❤️❤️❤️❤️❤️

endometrioza

Meto
    25. Veljača 2021. 21:42

Magnolia staaa🙈 meni ti kinezi nikad ne daju lazne crtice☝️ 
    Imam iste, iz Wuhana😂😂
    Daj Boze🤞🤞 da to bude tvoje cudo😍

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• Dia85
    25. Veljača 2021. 21:42

anavi985

Ana26- pa sve ok, imala sam blagi PCOS like, al prije odlaska ma mpo moj gin mi cikluse doveo u red, tak da na uzv je vec 3-4 god sve ok, sad sam vadila svakakve nalaze i ok su, blaga mutacija PAI samo, ANA test ce mi protumacit u zg.., po mom ginu sve ok

Anavi985 ako te smijem pitati tko će ti ANA test protumačiti jer meni je pozitivan i moj mpo dr me šalje imunologu a privatno kad sam bila me imunolog salje na dodatne pretrage, nista posebno mi nije objasnio..

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 21:44

Meto, sve mi se čini da su moj i tvoj doktor bili na konferencijskoj liniji, dogovorili kako da naprave sve da nas oplode ovaj put. 

Joj, super su ti rezultati, baš mi je drago. Držimo fige za ova dva koja se sad ugnježđuju mamici. Plus za ova 4 koja će dogurati do blastociste, mama hoće nogometnu momčad!!!

Kad je beta?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Veljača 2021. 21:46

MTB

Meto, sve mi se čini da su moj i tvoj doktor bili na konferencijskoj liniji, dogovorili kako da naprave sve da nas oplode ovaj put.

Joj, super su ti rezultati, baš mi je drago. Držimo fige za ova dva koja se sad ugnježđuju mamici. Plus za ova 4 koja će dogurati do blastociste, mama hoće nogometnu momčad!!!

Kad je beta?

I još bitnije, kakvi su bili krumpirići??? 

💔💔💔

25. Veljača 2021. 21:48

Meto

Magnoliastaaa🙈 meni ti kinezi nikad ne daju lazne crtice☝️
    Imam iste, iz Wuhana😂😂
    Daj Boze🤞🤞 da to bude tvoje cudo😍

I moji su iz wuhana😂😂😂. 
    Tako su i meni dvije savrsene zamrznuli treci dan, a dvije ostavili do 5, pa ako uspiju. Uspjele su, ali su kao malo losije.
    Ma ja vise ne znam jesam li isla na fet pa imam amneziju ili koji je ovo sad k(da izvineš). U svakom slucaju sam realna, ne zanosim se i znam da se svasta moze dogoditi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.