Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    24. Veljača 2021. 17:24

SeniRemmus

MTB da, radili smo ICSI. A ovaj dio sa zaleđivanjem je primjer loše komunikacije - nitko nam nije ponudio tu opcijuBiologica me nazvala drugi dan i pricala 5 min o tome kako se namucila da uopce nađe 12 spermića jer je jako los spermiogram bio, a za ove ostale je rekla da nisu bile zrele, no to je laž jer sam kasnije u svojim papirima kod sexy biologa vidla da je 19 bilo zrelo. Inace ne pokazuju te papire, ali nakon sto smo MM i ja diglu buku i isli na razgovor kod direktorice zbog neprofesionalnog SMSa da su nam embriji propali sam ih dobila na uvid i skuzila da ih je bilo 19 zrelih ipak, a ne 12.

Ajme ovo je groznooo 😏 ne mogu ni zamislit kako vam je bilo...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

sbjelisi
    24. Veljača 2021. 17:25

*kužim

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    24. Veljača 2021. 17:27

MTB ti si fkt kliknula s Gicem. Brijem za 15dana cete na janjetinu da proslavite T 😂😂😂😂😂 Mogu i ja doći? ✌

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 17:29

BjeliS 💕👣

MTB a, oprosti 😀
    Bravo za folikuliceeeeeeeeeeeeeeee!! Danas je 11DC? Endo je supeeer!!
    Fkt se kkuzis u te spike, ja zaista ne luzim koji hormon mora biti kakav.. 😨

U Beti su me poslali samo po estradiol. Ovdje nisu na ništa.
    A ja sam izvadila sve što sam si davno zapisala da trebam (jer sam to negdje našla). Ispalo je dobro da jesam. 
    Danas 11DC, aspiracija na 14DC. OKPovka u meni je presretna što je pala baš na 14DC.
    Sutra ću znati hoćemo li ići na freeze all (ako bude bilo čega za friznuti ) ili imam transfer (ako bude bilo čega za transferirati ).

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Veljača 2021. 17:30

BjeliS 💕👣

MTB ti si fkt kliknula s Gicem. Brijem za 15dana cete na janjetinu da proslavite T 😂😂😂😂😂 Mogu i ja doći? ✌

Ne volim janjetinu 
    Odi ti s njim, javi mi kako je bilo 
    Ja dođem na desert i piće poslije. 

💔💔💔

sbjelisi
    24. Veljača 2021. 17:30

MTB

BjeliS 💕👣

Ne volim janjetinu

Ni ja ne volim janjetinu 😳

sbjelisi
    24. Veljača 2021. 17:32

MTB

BjeliS 💕👣

MTB a, oprosti 😀
    Bravo za folikuliceeeeeeeeeeeeeeee!! Danas je 11DC? Endo je supeeer!!
    Fkt se kkuzis u te spike, ja zaista ne luzim koji hormon mora biti kakav.. 😨

U Beti su me poslali samo po estradiol. Ovdje nisu na ništa.
    A ja sam izvadila sve što sam si davno zapisala da trebam (jer sam to negdje našla). Ispalo je dobro da jesam.
    Danas 11DC, aspiracija na 14DC. OKPovka u meni je presretna što je pala baš na 14DC.
    Sutra ću znati hoćemo li ići na freeze all (ako bude bilo čega za friznuti) ili imam transfer (ako bude bilo čega za transferirati ).

Odlično! Dok ćemo setati bebe objasniti ćeš mi te fore s hormonima. 
    Ja sam vadila oba puta estradiol i progesteron da vidi mozemo li dalje.. Hm, biti ce da sam starija od tebe pa sumnjaju u mene 😂😭

BAJOMA
    24. Veljača 2021. 17:33

Mtb još malo pa čes postat vampir🧟

BAJOMA

BAJO1

Mtbjoš malo pa čes postat vampir🧟

😂😂😂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTB

BjeliS 💕👣

Ne volim janjetinu

Ni ja ne volim janjetinu 😳

Bome će se onda on najesti na toj večeri dok ga mi gledamo 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.