Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    29. Svibanj 2021. 21:37

Tuma

Mi smo ostale još danas, vidjet ćemo jel idemo sutra doma ili još ostajemo. Danas je nalaz bolji ali još nije za ići doma. Rekli su da mora puno cicati i piskiti i kakati da taj bilirubin izađe iz tijela….
    Ruska1986 imam, došlo je. Sestre mi govore da ih trebam stalno masirati jer se stvaraju kvrge i otvrdnjavaju, al dns su oke jer eto jede svakih sat i pol do 2.😅
    Samara super, drago mi je da se dobro oporavljas💪
    Rebeka nažalost mislim da bi trebala do danas pokazati, meni je pokazao 9dnt dvodnevnog… Ali slažem se, nemoj prekidat terapiju prije bete…. Izvadi betu pa vidi, nikad ne znaš…

Da, tog se pazi! Masiraj obavezno jer zna bit bas gadno! Ja sam proslu sub otisla na druzenje sa frendicama i za dva sata se u jednoj stvorila takva kvrgetina! Odmah sam ju masirala i dala maloj da sisa i otisla kvrga skroz.. Inace, ako bas zagusti, ja sam jedan dan stavila i list kupusa(kojeg sam prije tog drzala u fridju). Samo pazi, ne valja ga puno stavljat! Navodno ga stavljaju i zene koje zele prestat sa dojenjem. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• RebekaB
    29. Svibanj 2021. 21:37

lala.land

Pozdrav nova sam na forumu. Oprostite ako je vec bilo pitanje ali ne pronalazim ga,dali netko ima iskustva o inf u poliklinici šparac…

Ja sam tamo :) Šparac je vrhunski strucnjak i profesionalac.. kaze sve kako je ali naravno ti pitas sve sto te zanima. Dostupan je kad god ga zatrebas. Jesi vec krenula?

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• RebekaB
    29. Svibanj 2021. 21:40

Leoni 🧚🏻‍♀️

Rebeka ja sam na 6dnt blastice (to je 9dnt osmostanocnog) imala jako jako slabu crtu u jutarnjem urinu, jedva se videla. I to se gubila iz vida, pa kad pomaknem test kao da je vidim, pa opet ne. Onda se uvece jace pokazala jer sam jos jedan test piskila.
    Mozda se implantacija jedan dan kasnije desila tebi…
    Ja nisam procurila nakon oba transfera sve dok nisam stala sa terapijom i onda nakon 4 dana je krenulo, oba puta. Verovatno je do duphastona to, jer on odlaze M inace, ali odradi betu da budes sigurna i nemoj stati na svoju ruku. Zelim da ti puno srece 😘

Hvala ti ❤ na prvu bude tesko al na drugu samo da dobijem cim prije i krenem sa detoxom prije iduceg pokusaja krajem 8og mj. 

(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• *.Women_name.*
    29. Svibanj 2021. 21:40

Leoni ma ne treba razbijat glavu i zivcirat se. I ja sam uvijek pisala kad me nešto mučilo, pa su me cure uvijek smirile 😊 normalno je da se brinemo, i mene je ista stvar brinula i čitala sam forume kako su cure pisale da su prokrvarila nakon par dana 🤦🏻‍♀️   onda sam očekivala da ću prokrvarit i zivcirala se, a evo curka lupa u buši 😊🥰 samo pitaj! 
    Leptirica super za ultrazvuk i da je sve ok, neka tako ostane! 🤗🙏🤞😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• lala.land
    29. Svibanj 2021. 21:47

RebekaB

lala.land

Pozdrav nova sam na forumu. Oprostite ako je vec bilo pitanje ali ne pronalazim ga,dali netko ima iskustva o inf u poliklinici šparac…

Ja sam tamo :) Šparac je vrhunski strucnjak i profesionalac.. kaze sve kako je ali naravno ti pitas sve sto te zanima. Dostupan je kad god ga zatrebas. Jesi vec krenula?

Ne jos.. imamo los spermio pa su nam savjetovali 
    Znam da je individualno ali koliko odprilike treba vremena da se prikupe svi nalazi 

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

• *.Women_name.*
    29. Svibanj 2021. 21:50

Rebeka žao mi je, vrlo vjerojatno bi pokazalo, da. Meni je na 9dnt trodnevnog bila lijepa crta. Ali nemoj prekida ti s utricima. Imali smo tu par cura kojima je test bio negativan, a beta pozitivna, pa su se kasnije grizle što su stale s terapijom. Iako je šansa za to mala, ja bi pričekala betu. Sretno! 😘🙏🤞
    Tiina super da je smeđarenje sve manje, neka prestane skroz! 🙏🤞 Meni je za mučnine pomagao samo suhi kruh, malo je iscrpljujuće ali izdrzat ćeš ti to 🥰
    Anchy malo sam se zeznila s prijavom pregleda, 01.06 imam pregled u TA, a dan prije u ponedjeljak imam UZV u TA. 😊
    Tuma neka nalazi sutra budu super i da idete doma! 🥰🤞🙏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• RebekaB
    29. Svibanj 2021. 21:59

lala.land

RebekaB

lala.land

Ne jos.. imamo los spermio pa su nam savjetovali
    Znam da je individualno ali koliko odprilike treba vremena da se prikupe svi nalazi

Procitaj si prve 3 stranice foruma pomoci ce ti :) Ja sam ti sve nalaze prikupila u mj dana i to radi progesterona jer se on vadi 21 ciklusa. Tako da to ide brzo.... 

-transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide

Anči 💕
    29. Svibanj 2021. 22:04

lala.land pozdrav ☺️ dobro nam došla i što prije otišla na neke vedrije teme..za početak pročitaj prve stranice teme i sredi potpis..koje je dijagnoza tvom muzu? Ima nas ovdje sa svakakvim dijagnozama i sigurno če ti se onda moc javit neka cura sa sličnim iskustvom ☺️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• lala.land
    29. Svibanj 2021. 22:04

Jesam... hvala ti na odgovoru ❤️

• lala.land
    29. Svibanj 2021. 22:25

anchy321

lala.land pozdrav ☺️ dobro nam došla i što prije otišla na neke vedrije teme..za početak pročitaj prve stranice teme i sredi potpis..koje je dijagnoza tvom muzu? Ima nas ovdje sa svakakvim dijagnozama i sigurno če ti se onda moc javit neka cura sa sličnim iskustvom ☺️

Dijagnoza je cryptozoospermia,nova sam svakako cu uredit potpis 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.