Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rora8290
    23. Veljača 2021. 10:57

Čestitkee svima na betama i ultrazvucima 😇😍🤩🥳
    Manemoj, kako si ti? Jel ideš ponovo u fet, i jel mi možeš malo pojasniti kako to ide? Jel se dolazi više puta ili samo na transfer? Koristi li se šta od lijekova osim utrića. Cure koje su na FET ako može malo detaljnije. Hvala vam puno 😘

MaloTele
    23. Veljača 2021. 11:00

Ruska1986

MaloTele

Ja kad citam ove vase mucnine, grceve,umor, nedostatak apetita, tocno mi dode da svaki dan idem na uzv 🤦 kod mene nista,nekad mi malo dode muka pa nekaj pojedem sitno,neku vocku i odma mi je bolje, umorna sam normalno kao i inace, nista me ne boli,osim malo cice nekad tu i tamo,i sve mogu jest jedino nisam banane mogla cca nekih tjedan dana, ostalo sve normalno,u pogonu sam stalno,kave, druzenje u parku s necacima,neki dan smo i nogomet igrali,je da sam morala bit golman al nema veze 😆 jedino kaj sam primjetila da mi je drugacije nego inace to kaj nemrem spavat bas,ono budim se oko 7 cak i kad radim popodne, inace bi mogla do tipa 10 najnormalnije odvalit,i probava svako jutro redovita a inace nije bila 😆 nit spavam popodne,nit imam grceve ikakve, nit idem na WC cesce, ono nista nista, da nisam jucer vidjela svoje srceko malo mislila bi da nekaj ne valja 🤦😂

Ocito si ti jedna od onih sretnica koju ce zaobic svi trudnicki problemi 🙂 sjecam se moje sogorice, kad sam joj se zalila zbog mucnina i zgaravice, kaze ona da je njoj zao bilo sta trudnoca traje samo 9 mjeseci, da bi ona najradje bila trudna 2 godine 😂😂😂

Hahaha ne bi ja ipak 2god bila trudna 😂😂 pa bas me to brinulo,zato sam i jucer bila skroz nervozna prije pregleda, znam da je i to da nemas simptoma sasvim normalno ali svejedno se zabrinem tu i tamo 😂 tjesi me da mi je seka bila 3x trudna i nikakve simptome ni u jednoj trudnoci nije imala,osim kolestaze 😂 ali zapravo neznam nijednu trudnicu koja je prosla bez ikakvih simptoma a znam ih dosta 🤦 ma samo da je beba okej,lako mi je za sve ostalo 🤗 al bas mi dode da se zabrinem kad ovak citam sa strane druga iskustva 😆

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Meto
    23. Veljača 2021. 11:01

Mtb opet me namijavas😂😂 sjecam se za puza balavca, nekako sam mislila da si se obranila na taj nacin, kao da ti ne bude neugodno sto balavis😂😁
    Biolog je malcicu sramezljiv, nije moj tip, a ni tvoj😜🤭
    Hvala cure svakoj od vas❤️🥰
    Leia ja cu ti samo reci da je bolje da odmah krene i cim prije zavrsi, to bolje. Emocionalno ces se uvijek sjecati i bolit ce, sad je vaznije da se fizicki oporavis i sve prodje u redu. 
    Emocije se oscilirati, sve je to normalno i nikad se ne susprezi od suza kada krenu. Nadam se da te nece puno iscrpiti i da ces stati na noge uskoro❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MaloTele
    23. Veljača 2021. 11:01

lioraliora

Čestitkee svima na betama i ultrazvucima 😇😍🤩🥳
    Manemoj, kako si ti? Jel ideš ponovo u fet, i jel mi možeš malo pojasniti kako to ide? Jel se dolazi više puta ili samo na transfer? Koristi li se šta od lijekova osim utrića. Cure koje su na FET ako može malo detaljnije. Hvala vam puno 😘

Ides u prirodnom ciklusu ili s estrofemom?

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    23. Veljača 2021. 11:04

Leia2.0

Kod mene noćas i jutros krvarenje, puno jače od menstrualnog, a trenutno
    puno slabije. Krvarenje nije bilo očekivano od prve antiprogesteronske tablete, ali nije nemoguće. Više manje kod mene će se očito dogoditi sve neočekivano. Neka tupa bol, ali podnošljiva. I dalje više bole emocije, nego tijelo. Ne znam da li je to djelomično i psihološki jer nisam očekivala taka izljev od te prve tablete, no baš mi se jako vrtjelo nakon dizanja iz kreveta. Mislim da sam u tih nekoliko naleta slabosti bila na nogama da bi se srušila. S jedne strane mi je olakšanje što se pokrenulo, a druge strane tuga jer je realnost svega sada vrlo opipljiva.

Zao mi je zbog toga, nadam se da Ce sto prije izac sve iz tebe sto bezbolnije,barem s one fizičke strane.. emocije Ce uvijek boljeti,bilo bi cudno da ti je svejedno,zelim ti od srca da se sto prije oporavis fizički i psihički i da krenes u nove pobjede 💓

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MISS
    23. Veljača 2021. 11:13

Manemoj, pregled je tek iduci utorak,ne danas ..i ja jedva cekam i uzasno se bojim..nocas me opet dosta bolilo,nista nisam spavala ..😣
    Ne znam vise sta bi mislila ..
    Tiki jesi sigurna da svi bolovi samo da nisu kontrakcije su normalni??
    Sanjich ❤️ divne vijesto,drugo nisam ni ocekivala
    VM zao mi je sto prolazis i kako se mucis, dok citam tesko mi je..nadam se najboljem mogucem ishodu. 🙏
    Samara sretno danas
    Bajo drzi se još malo i stize curetak u tutici na jagodice 👏👏
    Meto,Mattan,Leia,MTB, WomenName,Tuma 🥰🥰

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Mila-Milica
    23. Veljača 2021. 11:17

Sanjich, super za gestacijsku. Bitno da je tu, da je vidljiva, za 2 tjedna će se vidjeti i tvoja mrvica. Sad samo opušteno i bit ce to sve ok.😊😊🙏🙏
    MaloTele, javlja se jos jedna trudnica (kako to savršeno zvuči🥰) bez pretjerano velikih simptoma. Ne povraćam, ne gadi mi se nikakva hrana, vrlo rijetko blaga mucnina ali nesto pojedem i brzo prodje i ponekad grč/bol kratkotrajna u donjem dijelu stomaka, jedino što su mi grudi bolne i nabrekle. Čak mi i grudnjak smeta!!!
    I sama brinem da mozda nesto, ne daj Bože, krene po zlu jer nisam "tipična" trudnica. U biti, to sam si sama zabrijala u glavi. I da to vrijeme od uzv do uzv traje ko godina...nikada proći!

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Mara234
    23. Veljača 2021. 11:19

Trudnice kad su vam počeli trudnički simptomi da se mi čekalice ne nadamo prerano 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

• *.Women_name.*
    23. Veljača 2021. 11:21

Cure jel se u trudnoći smije ovaj encian čaj od brusnice? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🌼TiKi🌼
    23. Veljača 2021. 11:23

Miss kad je pregled? Tvoj cekam nestrpljivije nego svoj. Nisu dobre jake kontrakcije ceste i nije dobro da te jako boli. Ne bi smjelo jako boljeti i ne popustati na lijekove. Joj samo da ti se smanjio taj glupi hematom 🤦‍♀️.  Jel te bar popusti na Normabel i magnezij? Ne znam jel pametno otici na pregled nekome drugom po drugo misljenje, ne znam vise sto bih ti savjetovala. Vjerujem da ti je dosta tih bolova i svega, razumijem te. Mene zivciraju ovi bolovi kruznih ligamenata koji nisu tako strasno jaki, ali mi svejedno izazovu kratkotrajni strah. Na iducem pregledu posebno naglasi da te bas jako boli... Jos tri tjedna pa si na pola puta i nadam se da ce ti biti bolje da se napokon malo opustis. ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.