Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    23. Veljača 2021. 10:30

MTB da malo pogleda odmah bi mi bilo lakše 😂😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Mara234
    23. Veljača 2021. 10:33

Meto drž se. I ja prošla kroz hiperstimulaciju, znam kako je 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

MaloTele
    23. Veljača 2021. 10:35

Ja kad citam ove vase mucnine, grceve,umor, nedostatak apetita, tocno mi dode da svaki dan idem na uzv 🤦 kod mene nista,nekad mi malo dode muka pa nekaj pojedem sitno,neku vocku i odma mi je bolje, umorna sam normalno kao i inace, nista me ne boli,osim malo cice nekad tu i tamo,i sve mogu jest jedino nisam banane mogla cca nekih tjedan dana, ostalo sve normalno,u pogonu sam stalno,kave, druzenje u parku s necacima,neki dan smo i nogomet igrali,je da sam morala bit golman al nema veze 😆 jedino kaj sam primjetila da mi je drugacije nego inace to kaj nemrem spavat bas,ono budim se oko 7 cak i kad radim popodne, inace bi mogla do tipa 10 najnormalnije odvalit,i probava svako jutro redovita a inace nije bila 😆 nit spavam popodne,nit imam grceve ikakve, nit idem na WC cesce, ono nista nista, da nisam jucer vidjela svoje srceko malo mislila bi da nekaj ne valja 🤦😂

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 10:36

Mara234, samo dan po dan. 

manemoj, ma ja sam navikla da je oduševljen sa mnom, ali mi je malo naporan sa tim stvarima koje nisu folikule i endometrij related.  

Meto, woooooohoooooooo 

Nina92 
    Tatica može i mamici kupiti koju sitnicu... čisto da bebice budu sretnije. 

Dada, sve ti je to normalno, dosta žena izgube par kila u prvom tromjesečju... i nadoknade kasnije. 

Šmattan, pa odi, nek baci pogled... možeš i ti onda baciti pogled... čisto ravnopravnosti radi 

💔💔💔

MaloTele
    23. Veljača 2021. 10:37

Sanjich super vijesti,iducimput ces i srceko vidjeti 🤗 znam da se cini daleko ali brzo Ce to proci 🤞🥰
    Meto bitno da ima puno oplodenih, ostalo ces sve izdrzati 🤞🤞🤗 drzimo fige da imas za pola momčadi na kraju 🥰

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MaloTele

Ja kad citam ove vase mucnine, grceve,umor, nedostatak apetita, tocno mi dode da svaki dan idem na uzv 🤦 kod mene nista,nekad mi malo dode muka pa nekaj pojedem sitno,neku vocku i odma mi je bolje, umorna sam normalno kao i inace, nista me ne boli,osim malo cice nekad tu i tamo,i sve mogu jest jedino nisam banane mogla cca nekih tjedan dana, ostalo sve normalno,u pogonu sam stalno,kave, druzenje u parku s necacima,neki dan smo i nogomet igrali,je da sam morala bit golman al nema veze 😆 jedino kaj sam primjetila da mi je drugacije nego inace to kaj nemrem spavat bas,ono budim se oko 7 cak i kad radim popodne, inace bi mogla do tipa 10 najnormalnije odvalit,i probava svako jutro redovita a inace nije bila 😆 nit spavam popodne,nit imam grceve ikakve, nit idem na WC cesce, ono nista nista, da nisam jucer vidjela svoje srceko malo mislila bi da nekaj ne valja 🤦😂

Blabla, nu, gledajte me kak se hvalim. 

💔💔💔

Leia3.0

Kod mene noćas i jutros krvarenje, puno jače od menstrualnog, a trenutno 
    puno slabije. Krvarenje nije bilo očekivano od prve antiprogesteronske tablete, ali nije nemoguće. Više manje kod mene će se očito dogoditi sve neočekivano. Neka tupa bol, ali podnošljiva. I dalje više bole emocije, nego tijelo. Ne znam da li je to djelomično i psihološki jer nisam očekivala taka izljev od te prve tablete, no baš mi se jako vrtjelo nakon dizanja iz kreveta. Mislim da sam u tih nekoliko naleta slabosti bila na nogama da bi se srušila. S jedne strane mi je olakšanje što se pokrenulo, a druge strane tuga jer je realnost svega sada vrlo opipljiva. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

🌼TiKi🌼
    23. Veljača 2021. 10:38

Sanjich super ❤️. Sjecam se sebe sa 5+3... Cmoljila muzu da je prerano da se ista vidi i kad me moja dr. tamo vidjela kak se bojim, izgnjavila me posteno 15 min da mi nađe titrajuci embrionalni odjek, iduci put, za tjedan dana se culo i srceko. ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

23. Veljača 2021. 10:40

Dada🐼

Sanjich tako sam i ja sa 4+6 vidjela samo mali grah 🙈🙈🙈🙈, neznam šta će biti u ponedjeljak jer ću biti 6+3, valjda će se bebač vidjeti 🤗❤️🙏
    Imaš li kakve simptome? Uvjeri me da ne ludujem samo ja 🤣🤣🤣

Da mali grah slikala sam ga hehhe
    Umor, osjetljive grudi, nizak tlak, ponekad zgaravica i neka hrana mi se gadi.. Sve u svemu previse simptoma if you ask me.. Ali nista dramatično... Ja sjedim cijelu smjenu na poslu ustanem 10tak 15 puta.. Tako da srica jednim djelom mi to pase ali svaki dan jedva cekam leć.. 

🌼TiKi🌼
    23. Veljača 2021. 10:40

Leia drzi se draga, nadam se da ce sve to ruzno sto bolnije i sto prije proci 😔❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.