Ne znam tko me pitao za pishanje.. Ja ne mogu pishati prije 10dnt barem jer Ovitrelle treba toliko da izadje iz sustava.. Kaze 6500 IU vrijednost se svakih 27h prepolovi.. 😋 Mogu pishati samo Ovitrelle. 😂😂
Toliko da vidim drugu crticu 😍😍😍😍😍😍😍😍
oharascarlett14@gmail.com
Btw cure koje uzimaju clexane ili neki drugi heparin pored aspirina. Razmak mora biti 12h. Npr. Aspirin ujutro u 8h, clexane u 20h.
Btw cure koje uzimaju clexaneili neki drugi heparin pored aspirina. Razmak mora biti 12h. Npr. Aspirin ujutro u 8h, clexane u 20h.
Zašto piti oboje?
💔💔💔
Magnolia,Erica,Sbjelis a ne znam sta bi vam rekla, ne crpim snagu od nigdje nego samo idem dan po dan i svaki slijedeci se nadam da ce bit bolji..i kad je bolji mislim se super,to je to,sad ce bit lakse i onda sutradan opet krene..
Da ,mene trudnoća definitivno boli i to nikad prije nisam cula zato mi i je tesko i cudno jer sam okruzena ljudima sa super i mirnim trudnocama pa mi je automatski teze...
A i kad googlam o hematomu ,svasta nadem ali ne i to da boli,da ovako dugo boli..u biti bas nigdje nidgje nisam naisla na slucaj identican mome...pa zar je to moguće? Da nitko nije imao istu situaciju...da sam ja bas tako posebna,ne znam...
A to sta se tice drugog misljenja mozdaga i zatrazim ali ne znam uopce di bi isla...A i pregled prije utorka kad me ceka redovni me malo strasi jer se ionako precesto pregledavam i bojim se da i tu ne stetim bebi...ne znam iskreno sta da radim,sad cu popricat s muzem....
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
E, da i netko je pitao za fraxiparin. To je isto kao i clexane. Kaze moj mpo. 😉
Ruska bas je evo Miss nasla neki clanak, i proslijedila ga meni, o tim bolovima ligamenata gdje pise da prođu nakon porođaja 😂... Poludit cemo sve skupa 🤦♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Btw cure koje uzimaju clexaneili neki drugi heparin pored aspirina. Razmak mora biti 12h. Npr. Aspirin ujutro u 8h, clexane u 20h.
Zašto piti oboje?
E za taj aspirin100 uvijek zab.pitat 😣
Sanjich super je sve!! Gestacijska je tu, a na sljedećem pregledu ćeš već vidjeti i srce kako titra 😊
Meto baš mi je drago da ti je bolje 🙂 i da su se stanice odlično oplodile, samo neka tako nastave 🤞🤞
Leia žao mi je jako 😔 nemam iskustva, ali drži se! Šaljem virtualan zagrljaj 🤗
Ruška tini curkica u shoppingu 🥰
Što se tiče simptoma, nemojte se opterećivati jer ih ja skoro uopće nisam imala i sjećam se da me to isto brinulo 🙆♀️ na početku su me cicke bolile, pa je i to lagano prestalo- sad su jedino na očigled porasle. Mučnine i povraćanje uopće nisam imala, ali navodno su one češće kod žena koje nose curice kad se više estrogena izlučuje u tijelu. Babske priče ali ima nešto i u tome 🙃 Jedino mi isto kava nije odgovorala, tj.mlijeko bi mi teško palo kao i tebi Dada. Ali evo sad zadnjih dva tjedna popijem šalicu kave na dan i baš mi prija.
Miss tako mi je žao da te muče ti bolovi. Moguće je da je od trudnoće, drugo tromjesečje je faza intenzivnog rasta djeteta. Maternica se podiže i gura ostale organe, a sve smo priča za sebe pa nekoga boli a nekog ne. Hematom bolje da ne curi, i kad nema krvi može biti da se suši i reapsorbira u maternicu tako da te to ne brine (čitala sam po netu jer me ista stvar brinula 🙈) Razumijem te skroz da te strah i brine te to sve, ali iš iš negativne misli, kako zračimo tako privlačimo.. pozitivan stav i guramo dalje 😘
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Cure imam pitanje jel koja od vas dobila estrofema poslije transfera 3*2 pit nekako mi to puno sta vi mislite?
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Magnolia,Erica,Sbjelis a ne znam sta bi vam rekla, ne crpim snagu od nigdje nego samo idem dan po dan i svaki slijedeci se nadam da ce bit bolji..i kad je bolji mislim se super,to je to,sad ce bit lakse i onda sutradan opet krene..
Da ,mene trudnoća definitivno bolii to nikad prije nisam cula zato mi i je tesko i cudno jer sam okruzena ljudima sa super i mirnim trudnocama pa mi je automatski teze…
A i kad googlam o hematomu ,svasta nadem ali ne i to da boli,da ovako dugo boli..u biti bas nigdje nidgje nisam naisla na slucaj identican mome…pa zar je to moguće? Da nitko nije imao istu situaciju…da sam ja bas tako posebna,ne znam…
A to sta se tice drugog misljenja mozdaga i zatrazim ali ne znam uopce di bi isla…A i pregled prije utorka kad me ceka redovni me malo strasi jer se ionako precesto pregledavam i bojim se da i tu ne stetim bebi…ne znam iskreno sta da radim,sad cu popricat s muzem….
Jesi radila briseve i urinokulturu u trudnoći?
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️