Aylisha_77, žao mi je.
Sanjich, držmo figeeeeeee! ❤️❤️ Obavezno nam se javi
Samara cekamo slikicu 🥰🥰
Jb to krvarenje ti je normalno, i ja sam se bila sokirala koliko toga ima, pogotovo ak si pila estrofema meni se cak i ciklus malo produzi za 2 dana
VM naravno da nas ne gnjavis tu smo jedna za drugu zato i postoji ovaj forum, to sto mi prolazimo samo mi razumijemo ❤️❤️
Dada i ja zelim mucnine, ti si mi takva podrska kad te citam i snaga da guram naprijed da nisi toga ni svijesna
Mara strpi se jos malo
Moja mama radi na Rebru na s malim rodenim bebicama na s je nedavno imala malu bebicu sa 700 grama i evo bebica je dobro i sad je kod kuce s mamom i tatom, sve je moguce
MTB samo da ti ❤️ posaljem
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Pozdrav, samo da se javim iz sjene, citam vas jos od vol. 3. i nastavit cu citat, naravno! Malo sam asocijalan tip pa se mozda zato nisam prije javljala. Divne ste sve i svojim iskustvima ste i meni pomogle, i u nekim trenutcima me ovaj forum gurao dalje kada bi potonula. 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Draga, dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna.
Ti sudjeluj onoliko koliko je tebi ok sudjelovati. Čim nas čitaš, dio si čopora
Za sva pitanja, tu smo. Služimo još i kao rame za plakanje, čopor za navijanje, babe za tračanje... you name it.
💔💔💔
Curke beban je na pravon mistu sad sam malo mirnija 🤗 kaze i dr da je prerano da danas na 5+2 vidi plod ali je sve ostalo uredu.. Na 11mm je gestacijska rekao je da se na 19mm pocinje vidit plod. Ako sam dobro zapamtila jer mi je slika uzva odvukla svu pozornost.. Ta gestacijska ko mali kikiriki kaze bozma 😍😍 lijepo za vidjeti i nadam se za 2 tjedna kad mi je 2 uzv da ce bit sve i kako triba.. 🍀🍀🤞🤞
Jutro cure, nista nisam citala tj pokusala sam sinoc al mi je mob bio tako tezak..
Vise sam probdijela vecer nego spavala i hvala Bogu super se osjecam. Pustili su me iz klinike oko 16h sati😰 krenula ja ranije, obukla se i srozalo me posteno.. vratili me natrag u krevet, muz bio sa mnom🤗 strogo mirovanje naredjeno. Donji dio ok, boli jace no klasika vec, a kad je krenulo bolit oko rebara kao da me netko nokautirao i polomio mi sve, eeee to je bilo gadno. Ne mogu udahnuti nego cijelu noc plitko disala da prezivim, a super da mokrim normalno. Jutros sam super, popila cak i kavicu na stolici💪😁 piskim dosta (iso sport mi se gadi vise😫), bol u gornjem dijelu trbuha se smanjila na minimum, utrice sam uspjela ugurati 2-3cm samo, preusko sve dolje🤦♀️ Nadam se da cu sutra biti koliko-toliko normalna, iako je i ovo super pomak za razliku kako je bilo.
Bozma Cekam da se jave, al isto sad necu nista saznati konkretno dok ne porazgovaram sa biologom.
Mtb ubit cu te, ne mogu se smijati al ovo sa sluznicom je top😂😂😂
Mattan ne izgleda dobro, mislim da biok u pitanju❤️😔
Sanjich cekamo🤗🍀🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Jb, duža menstruacija je normalna. Stimulacija nam zaustavi menstruaciju prije, zadebljaju nam endo radi implantacije... ima se što za čistiti. Samo nek ode sve što je viška vani, da možeš polako krenuti dalje.
Šmattan, slažem se da je biokemijska. Postoji mini šansa da nije (na Rodi je cura koja je imala početnu betu 15 i rodila zdravu bebu), ali to su čuda koja se rijetko događaju. Ako i ti budeš jedno od njih, nitko sretniji od svih nas, ali nema se smisla nabrijavati na njega. Sviđa mi se kako razmišljaš. Ima nešto i u toj tvojoj glavi, ne moraš je svaki put prekrivati haljinom kad si u ginekologa.
Nina92, kako bebice napreduju
💔💔💔
Sanjich znaci jedan je bebac😉
Bravo za uzv, iduci put ce srceko junacki kucati i rasplakati mamu od srece💕😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Draga Bajo hvala ti na trudu 💛 Pa da, biokemijska. Ja, sam već u sljedećem ciklusu, ali eto sutraeno potvrditi....
Sanjich superiškaaa
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure ja imala transfer u petak i bila sam stvarno pozitivna… Endometrij odličan, embriolog rekao da je zametak da ne može bit bolji. Išla sam u Fet u prirodnom ciklusu. Dobila sam jedino štopericu da ovuliram jer imam pcos pa su ovulacije kako kad. Jučer me ta pozitiva napustila. Betu vadim tek 3.3. ja bih radila i test al me MM uvjerava da bolje ne. Ah.. kako dani sporo prolaze. Jeste vi imale kakvih simptoma? Naravno da i simptome stalno tražim
Ovo kroz što prolaziš je normalno, sve nas napusti entuzijazam i počnemo propadati kad prođe par dana od transfera.
Nema simptoma, ne moraš ih tražiti. Prerano je za simptome.
Piškit test možeš nekih 6 dana nakon transfera. Dakle, pričekaj još 2 dana. Sve prije toga je mučenje same sebe.
Hvala tibudem pričekala još koji dan.
A što de tiče implatacijskog krvarenja… Jel većina cura to ima ili ne? Joj znam da pitam gluposti al ne mogu si pomoć
Ne, ispod trećine žena to ima. Ja ga nisam imala, i većina cura ga tu nije imalo. Ako nisi krvarila, to nije loša vijest
Okić sad mi je lakše. Evo i potpis je sređen👌
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Meto 😬 auč, drži se :)
MTB haha jel vidiš kako sam kul 😎
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjich, woooohooo, letiš mi sa liste!!!
Da, 5+2 je stvarno rano, tad vidiš samo da nije vanmaternična i da lijepo raste. Za dva tjedna ćeš čuti srčeko.
Meto, uff, dobro je da ti je krenulo na bolje. Nije čudo da si završila u hiperu, ipak si snijela puno jaja. Ali sad ide na bolje, a ovo te taman lijepo razvalilo da te oslabi i da se bebe bolje ulove.
Hoće li ti pomoći ako ti kažem da sam mu prvi dan, kad mi je rekao da mi je sluznica divna, ja komentirala Da, da, znam da sam kao puž balavac (misleći da mi govori da sam sva sluzava)?
Jučer sam, srećom, šutjela, samo sam pitala za debljinu endometrija.
Čekamo biologa!!! Je li čemu taj splitski?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji