Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    23. Veljača 2021. 10:40

Nina92

Aylisha_77, žao mi je.
    Sanjich, držmo figeeeeeee! ❤️❤️ Obavezno nam se javi
    Samara cekamo slikicu 🥰🥰
    Jb to krvarenje ti je normalno, i ja sam se bila sokirala koliko toga ima, pogotovo ak si pila estrofema meni se cak i ciklus malo produzi za 2 dana
    VM naravno da nas ne gnjavis tu smo jedna za drugu zato i postoji ovaj forum, to sto mi prolazimo samo mi razumijemo ❤️❤️
    Dada i ja zelim mucnine, ti si mi takva podrska kad te citam i snaga da guram naprijed da nisi toga ni svijesna
    Mara strpi se jos malo
    Moja mama radi na Rebru na s malim rodenim bebicama na s je nedavno imala malu bebicu sa 700 grama i evo bebica je dobro i sad je kod kuce s mamom i tatom, sve je moguce
    MTB samo da ti ❤️ posaljem

To mi je rekao doktor u Petrovoj da oni sve kompliciranije slučajeve šalju na Rebro na neonatologiju, da je najbolja u RH. Znači tvoja majka je dio tih prekrasnih ljudi 🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 10:43

Leia2.0

Kod mene noćas i jutros krvarenje, puno jače od menstrualnog, a trenutno
    puno slabije. Krvarenje nije bilo očekivano od prve antiprogesteronske tablete, ali nije nemoguće. Više manje kod mene će se očito dogoditi sve neočekivano. Neka tupa bol, ali podnošljiva. I dalje više bole emocije, nego tijelo. Ne znam da li je to djelomično i psihološki jer nisam očekivala taka izljev od te prve tablete, no baš mi se jako vrtjelo nakon dizanja iz kreveta. Mislim da sam u tih nekoliko naleta slabosti bila na nogama da bi se srušila. S jedne strane mi je olakšanje što se pokrenulo, a druge strane tuga jer je realnost svega sada vrlo opipljiva.

Draga, zapravo dosta cura ima tu sreću da im ode od prve tablete. Tako da je ovo super. Dosta sam visila na temi sa pobačajima kad sam ja bila u toj priči, i puno puno bolje je kad ti krene odmah sa prvom tabletom. 
    Samo nježno prema sebi, i nemoj biti sama - dosta krvi gubiš pa ćeš biti slabija jedno vrijeme.

💔💔💔

BAJOMA
    23. Veljača 2021. 10:47

Sanjich 👶🤱

Curke beban je na pravon mistu sad sam malo mirnija 🤗 kaze i dr da je prerano da danas na 5+2 vidi plod ali je sve ostalo uredu.. Na 11mm je gestacijska rekao je da se na 19mm pocinje vidit plod. Ako sam dobro zapamtila jer mi je slika uzva odvukla svu pozornost.. Ta gestacijska ko mali kikiriki kaze bozma 😍😍 lijepo za vidjeti i nadam se za 2 tjedna kad mi je 2 uzv da ce bit sve i kako triba.. 🍀🍀🤞🤞

❤️❤️❤️

Ruska1986
    23. Veljača 2021. 10:50

Leia2.0

Kod mene noćas i jutros krvarenje, puno jače od menstrualnog, a trenutno
    puno slabije. Krvarenje nije bilo očekivano od prve antiprogesteronske tablete, ali nije nemoguće. Više manje kod mene će se očito dogoditi sve neočekivano. Neka tupa bol, ali podnošljiva. I dalje više bole emocije, nego tijelo. Ne znam da li je to djelomično i psihološki jer nisam očekivala taka izljev od te prve tablete, no baš mi se jako vrtjelo nakon dizanja iz kreveta. Mislim da sam u tih nekoliko naleta slabosti bila na nogama da bi se srušila. S jedne strane mi je olakšanje što se pokrenulo, a druge strane tuga jer je realnost svega sada vrlo opipljiva.

💜❤ drz se... ❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    23. Veljača 2021. 10:51

Meto

Evo zvali su, ima puno opodjenih, sutra cu znati vise i dr Romac je prezadovoljan kako je krenilo.
    Drzimo 🤞🤞🍀 da se nastave razvijati lijepo😍🤗

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

• *.Women_name.*
    23. Veljača 2021. 10:52

Meto a jbmu, žao mi je da te tako namucilo. Sad odmaraj, da budeš odmorna za bebicu, bebice? 😯 😁 Sad ćeš nam se ti brzo pridružit na listi 🥰🥰🙏🤞

Sanjich a evo tebe na listi 😍 to su super vijesti, još dva tjedna i čuješ i srceko ❤️💙🥰
    Dada ja sam pomahnitalo pa pala samo ono poslije transfera dok nisam znala da sam trudna. Evo još uvijek jedem manje nego kaj sam jela kad nisam bila trudna. Neznam zašto je tako, ali najbitnije da bebica napreduje, još bolje ako nećeš imat želje za prejedanjem 😊
    MaloTele još bolje da te ništa ne boli, ja sam imala baš jake bolove u početku. A što se drugih simptoma tipičnih trudnoći tiče ja sam ih imala od 12tt do 16tt. Nemoj mislit kao i ja odma da si ih se riješila 😉😝🥰
    Leia baš mi je žao. Držim fige da ćeš bit jedna od cura kaj će otic od prve tablete i da te neće previše mučit. Drži se, neznam kaj da ti drugo kažem ☹️☹️❤️ proći će to sve i biti samo jedno ruuzno razdoblje u životu koje će zamijenit neka predivna vremena ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    23. Veljača 2021. 10:53

MaloTele

Ja kad citam ove vase mucnine, grceve,umor, nedostatak apetita, tocno mi dode da svaki dan idem na uzv 🤦 kod mene nista,nekad mi malo dode muka pa nekaj pojedem sitno,neku vocku i odma mi je bolje, umorna sam normalno kao i inace, nista me ne boli,osim malo cice nekad tu i tamo,i sve mogu jest jedino nisam banane mogla cca nekih tjedan dana, ostalo sve normalno,u pogonu sam stalno,kave, druzenje u parku s necacima,neki dan smo i nogomet igrali,je da sam morala bit golman al nema veze 😆 jedino kaj sam primjetila da mi je drugacije nego inace to kaj nemrem spavat bas,ono budim se oko 7 cak i kad radim popodne, inace bi mogla do tipa 10 najnormalnije odvalit,i probava svako jutro redovita a inace nije bila 😆 nit spavam popodne,nit imam grceve ikakve, nit idem na WC cesce, ono nista nista, da nisam jucer vidjela svoje srceko malo mislila bi da nekaj ne valja 🤦😂

Ocito si ti jedna od onih sretnica koju ce zaobic svi trudnicki problemi 🙂 sjecam se moje sogorice, kad sam joj se zalila zbog mucnina i zgaravice, kaze ona da je njoj zao bilo sta trudnoca traje samo 9 mjeseci, da bi ona najradje bila trudna 2 godine 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Veljača 2021. 10:55

Našla sam prvi post od Bozme na ovim topicima. 

💔💔💔

Ruska1986
    23. Veljača 2021. 10:56

Sanjich 👶🤱

Dada🐼

Sanjich tako sam i ja sa 4+6 vidjela samo mali grah 🙈🙈🙈🙈, neznam šta će biti u ponedjeljak jer ću biti 6+3, valjda će se bebač vidjeti 🤗❤️🙏
    Imaš li kakve simptome? Uvjeri me da ne ludujem samo ja 🤣🤣🤣

Da mali grah slikala sam ga hehhe
    Umor, osjetljive grudi, nizak tlak, ponekad zgaravica i neka hrana mi se gadi.. Sve u svemu previse simptoma if you ask me.. Ali nista dramatično… Ja sjedim cijelu smjenu na poslu ustanem 10tak 15 puta.. Tako da srica jednim djelom mi to pase ali svaki dan jedva cekam leć..

Ma super je to, samo neka se nastavi u tom tonu 🤗🤗🥰🥰

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    23. Veljača 2021. 10:57

MTB

Našla sam prvi post od Bozme na ovim topicima.

🥰🥰🥰🥰

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.