Manemoj 6,5 kg 🔼
Iskreno,i ja se pitam..mislila sam da cu bit trokrilni 😂😂
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Miss bas si zgodnica, jako ste slatki 😍😍
Samara kakav maleni frajer 🤩💙🤩
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ruska1986 je plavuša je🥰🥰
Miss predivnaaaa si😍😍😍
Samara čestitam mama, želim ti brz oporavak!! Ajme kako je lijepi tvoj mali bucko 😍🥰🥰
Clarissa predivno, cestitam😍
Tessa wow, 40 folikula😱😱 ima da najmanje 1 od tih 15 bude tvoja beba❤️
Lita nadam se da je dr u pravu i da ćeš u iduća 2-3 mj ostvariti trudnoću 🤞
Women_name kak si ti? Jel se nes događa?
Moja Lara ima žuticu i dns je od jutra na sunčanju i mora biti do sutra ujutro, a ja sam proplakala cijeli dan jer nije kraj mene🙈 i sad je sva uspavana i ne želi cicati već samo spava kad mi ju donesu na dojenje... I onda se meni opet place.... Mislim da me i hormoni pucaju, al eto, nadam se da će sutrašnji nalazi biti dobri i da će nas pustiti doma🤞❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tuma kakav je secer tvoja Lara, kakav slatki osmijeh ❤️ meni je fascinantno kako tako mala bića vec pokazuju emocije 😍
.
Imam jedno pitanje nevezano za ovu temu, ako netko ima iskustva.. Danas mi je labradorica bila na malo tezoj operaciji tumora mlijecnih zlijezda, vec je poprilicno stara (11 god), i sad me zanima koliko dugo potraje ova faza kada su zaista nemocni, kada ce moci npr stati na noge i prosetati nekoliko metara? Ona je danas razumljivo cijeli dan uspavana, nije se pomaknula sa mjesta gdje smo ju smjestili nakon operacije, ne zeli vodu i hranu, osim komadica kobasice s kojim sam joj ubacila tabletu za bolove, kroz san cvili jer ju vjerojatno boli, i srce mi se raspada i bas se jako bojim za nju 😟
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Clarissa ajme ovo je divna vijest ,čestitam ❤❣
MISS predivna si ,i prekrasno ti stoji ta haljina,ma sva si mi bombastična i slatka 🥰❣❤
Samara divan mali princ ❤❣ čestitam ti još jednom mamito❤
Sanjich žao mi je što si se uplašila, ali mi je drago da je sve u redu i da je curka dobro ❣❤
Tessa divan broj js, a tek folikuli,pa puna si bila ko šipak 🤗😅❤
Ostale cure sve vas lijepo pozdravljam ❤🤗
endometrioza
Samara joj preeeeeslaaadaaak je 🤗🤗
Miss divni ste 💟💕💟 baš ti je lijepi mali trbušćić, čini mi se da je moj dosta veći 🙈
Tweety sve ti je na teret hzzo-a. Neznam samo šta misliš sa blago stimuliranim? Koje lijekove za stimulaciju planiraju? Ako je to samo klomifen ili nešto slično za poticanje ovulacije onda ti se više isplati kupiti sama lijekove jer nisu skupi nego trošiti postupke preko hzzo-a.Pami hvala na info i savjetu 🧡, tek se ufuravam. Dr u privatnoj poliklinici mi je samoinicijativno rekla da ce me staviti na listu HZZOa za IVF s blagom stimulacijom (tako mi i pise u planu postupka) jer kao ima jos mjesta, a uskoro im istice ugovor. Od lijekova su za sad navedeni letrozol (koji vec imam) i gonadotropini (nije specificirano koji). Kako to onda HZZO gleda?
Tweety računa se kao stimulirani. Ako ćeš si davati gonadotropine- a to su koliko znam lijekovi za stimulaciju u obliku injekcija poput Gonala i ostalih, to je ok. Moguće da će zbog tvog visokog amh i dijagnoze pcos biti blaža stimulacija u smislu dnevne doze lijeka koju ćeš si pikati. Moj komentar se odnosio da se ne isplati trošiti stimulirane postupke na teret hzzo na lijekove poput klomifena koji su u obliku tableta i piju se. Ako su injekcije i svakodnevno pikanje, to je onda ok jer ti lijekovi su skupi.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Samara Napokon vidim neku slikicuuuu. Prepresladak je❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ruska1986je plavuša je🥰🥰
Misspredivnaaaa si😍😍😍
Samaračestitam mama, želim ti brz oporavak!! Ajme kako je lijepi tvoj mali bucko 😍🥰🥰
Clarissapredivno, cestitam😍
Tessawow, 40 folikula😱😱 ima da najmanje 1 od tih 15 bude tvoja beba❤️
Lita nadam se da je dr u pravu i da ćeš u iduća 2-3 mj ostvariti trudnoću 🤞
Women_name kak si ti? Jel se nes događa?
Moja Lara ima žuticu i dns je od jutra na sunčanju i mora biti do sutra ujutro, a ja sam proplakala cijeli dan jer nije kraj mene🙈 i sad je sva uspavana i ne želi cicati već samo spava kad mi ju donesu na dojenje… I onda se meni opet place…. Mislim da me i hormoni pucaju, al eto, nadam se da će sutrašnji nalazi biti dobri i da će nas pustiti doma🤞❤️
Ništaa! Osjećam se kao da mogu trcat maraton 🙈 jučer me bolilo malo leđa i kao menga onak, ali sam fkt cijeli dan cistila i s premala. Danas sam išla i u šetnju, presadivala cvijeće, svašta nešto i ništa 🤦🏻♀️ ajme kad se sjetim da u Cityu nisam mogla obic dva dućana koliko me bolilo, a gle sad pred kraj! Neznam kako to 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ seka mi pokupila koronu, moji svi u izolaciji do 5.6 i brine ih da ću rodit a oni nemogu doc iz Slavonije 🙈 ali hvala Bogu svi su dobro! Kako su moji cjepljeni, s njom su cijelo vrijeme jer je imala jako visoku temperaturu koju nisu mogli spustit, ali srećom evo 7.dan oni ništa! I ona je bolje 🙏
________
Baš mi je žao što ti curka ima žuticu, iako stvarno punoo beba ima, rijetko kad čujem u zadnje vrijeme da brzo idu doma. Ali proći će to sad brzo. Fali ti tvoja buhtlica ❤️ želim ti da nalazi budu uredni i da što prije dođeš domeka i da uživate skupa! Da ti ju više nitko ne uzima 🥰🥰🥰 što se tiče hormona, moguće i to! Evo pričam danas kumi kako plačem svaki dan bez bitno razloga, a kaže ona meni a tek kad rodiš, vidjet ćeš 😂🙈
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Uvela mi je dugi protokol. Dakle na dan nove Menge kontracepciju pijem tri nedelje. I onda ultrazvuk i krece pikanje. Bice to dugi protokol i mislim i zadnji u mom zivotu…. ostatak zivota ne planiram vise provesti po bolnicama. Nadam se da cemo dobiti bar 4 dobre stanice 4 smrzlica i bar jednu uspesnu trudnocu…….. ali verujte mi da sam to cvrsto odlucila. Leoni, hvala ti od srca…. divne ste zaista.
Zelim ti sve,sve,sve najboljse i puuuunooooo srece,neka bude uspjesn dugi protokol/kao kod mene 🥰🥰
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Tiina nadam se da ti je smeđarenje prestalo, ili ako nije da neće dugo trajati! Lezi, odmaraj, stavljaj utrice i čuvaj bebice ❤️🤞🙏 i da, smeđarenje je uvijek bolje nego svježa krv!
Miss Ivy držim 🤞 da vam sljedeći postupak ne treba! 😘
Kača PUPO ❤️🙏🤞
Fruitcake žao mi je! 😔 Hrabro dalje 💪
Tess ajme 40! Svaka čast! I jako lijepi broj oocita, neka bar pola njih budu bebe 😍😍😍🙏🤞odmaraj , zaslužila si 😊
Razigrana sretno! 🥰 Da se primi najjače i ostane! Ja sam bila u prirodnom, ali sam imala terapiju 🤷♀️ što se tiče mirovanja, ja sam mirovala jer me jako bolilo od transfera pa valjda do 25tt,ali ako se ti dobro osjećaš nema razloga da mirujes. Samo nemoj fizički teško raditi, dizati teško, usisavati, a sve ostalo normalno!
Lindsay drago mi je da ti je bolje, sretno dalje! 🤞🙏😘
Sanjich mjere stvarno nisu mjerilo, eto ja sam išla na uzv u bolnici kad je u tjedan dana dobila 300 grama, pa nakon 10 dana 150 grama i imala 2500 kg, a onda nakon 3 dana na 4d 2800 kg 🙈🤦🏻♀️ nema logike! Najvažnije da je sve super s tobom i bebicom, neka tako i ostane! 🤞🙏😍😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️