Cure dobro jutro. Koliko dana nakon punkcije bude otprilike transfer?
Jutro ako se ide odmah na transfer u tom ciklusu onda najčešće treći ili peti dan od punkcije, ovisno o tome koliko se stanica oplodi i kako se razvijaju, pa emriolozi odluce kad misle da je najbolje..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Jutro cure!
Sretno ako netko nešto ima danas 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dobro jutro cure! Sretno Marta i Buga!
Darliv kako je pesica?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ruska1986je plavuša je🥰🥰
Misspredivnaaaa si😍😍😍
Samaračestitam mama, želim ti brz oporavak!! Ajme kako je lijepi tvoj mali bucko 😍🥰🥰
Clarissapredivno, cestitam😍
Tessawow, 40 folikula😱😱 ima da najmanje 1 od tih 15 bude tvoja beba❤️
Lita nadam se da je dr u pravu i da ćeš u iduća 2-3 mj ostvariti trudnoću 🤞
Women_name kak si ti? Jel se nes događa?
Moja Lara ima žuticu i dns je od jutra na sunčanju i mora biti do sutra ujutro, a ja sam proplakala cijeli dan jer nije kraj mene🙈 i sad je sva uspavana i ne želi cicati već samo spava kad mi ju donesu na dojenje… I onda se meni opet place…. Mislim da me i hormoni pucaju, al eto, nadam se da će sutrašnji nalazi biti dobri i da će nas pustiti doma🤞❤️
Stvarno nikad nisam vidjela tako malo bebu sa plavom kosicom 🤗🤗🤗 ne brini za zuticu, stvarno dosta djece je ima.. Ti ces ju samo morat budit da jede jer bebe sa zuticom budu dosta uspavane... Ali proci ce, ne brini.. Nadam se da idete brzo kuci 🤗🤗🤗 kako je sa mlijekom, jel doslo vec?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska1986je plavuša je🥰🥰
Misspredivnaaaa si😍😍😍
Samaračestitam mama, želim ti brz oporavak!! Ajme kako je lijepi tvoj mali bucko 😍🥰🥰
Clarissapredivno, cestitam😍
Tessawow, 40 folikula😱😱 ima da najmanje 1 od tih 15 bude tvoja beba❤️
Lita nadam se da je dr u pravu i da ćeš u iduća 2-3 mj ostvariti trudnoću 🤞
Women_name kak si ti? Jel se nes događa?
Moja Lara ima žuticu i dns je od jutra na sunčanju i mora biti do sutra ujutro, a ja sam proplakala cijeli dan jer nije kraj mene🙈 i sad je sva uspavana i ne želi cicati već samo spava kad mi ju donesu na dojenje… I onda se meni opet place…. Mislim da me i hormoni pucaju, al eto, nadam se da će sutrašnji nalazi biti dobri i da će nas pustiti doma🤞❤️
Ništaa! Osjećam se kao da mogu trcat maraton 🙈 jučer me bolilo malo leđa i kao menga onak, ali sam fkt cijeli dan cistila i s premala. Danas sam išla i u šetnju, presadivala cvijeće, svašta nešto i ništa 🤦🏻♀️ ajme kad se sjetim da u Cityu nisam mogla obic dva dućana koliko me bolilo, a gle sad pred kraj! Neznam kako to 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ seka mi pokupila koronu, moji svi u izolaciji do 5.6 i brine ih da ću rodit a oni nemogu doc iz Slavonije 🙈 ali hvala Bogu svi su dobro! Kako su moji cjepljeni, s njom su cijelo vrijeme jer je imala jako visoku temperaturu koju nisu mogli spustit, ali srećom evo 7.dan oni ništa! I ona je bolje 🙏
________
Baš mi je žao što ti curka ima žuticu, iako stvarno punoo beba ima, rijetko kad čujem u zadnje vrijeme da brzo idu doma. Ali proći će to sad brzo. Fali ti tvoja buhtlica ❤️ želim ti da nalazi budu uredni i da što prije dođeš domeka i da uživate skupa! Da ti ju više nitko ne uzima 🥰🥰🥰 što se tiče hormona, moguće i to! Evo pričam danas kumi kako plačem svaki dan bez bitno razloga, a kaže ona meni a tek kad rodiš, vidjet ćeš 😂🙈
Joj, nadam se da ce ti muving uroditi plodom 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ja sam cijelu trudnocu bila u pokretu i djaba...A cura koja je samnom u sobi bila je isto mirovala neko vrijeme, ali sw otvorila skroz, samo se beba nije spustala pa je morala na carski... Vrijeme je i da pocnes prozore prat 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Evo mene sa prve folikulometrije. Sve je ok. Koliko sam vidjela imam cca 8-10 folikula (par od 8, par od 10 i jedan od 12 mm). Dr mi je uveo uz bemfolu i orgalutran. Novi pregled u uto.
26.4. 7+1 ❤️
I da, nakon poroda zgaravica i ta uzaaaasna bol u kukovima samo nestanu.. cudno mi je kad sad pojedem nest u 9 navecer i ne umirem cijelu noc 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Evo mene sa prve folikulometrije. Sve je ok. Koliko sam vidjela imam cca 8-10 folikula (par od 8, par od 10 i jedan od 12 mm). Dr mi je uveo uz bemfolu i orgalutran. Novi pregled u uto.
👌🏻🙏🏻❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sretno cure ako danas neka ima nesto🤞
Darliv nadam se da je pesek bolje, znam kakva je to briga 😟🤞🥰
Women_name ajoj seka je pokupila, baš mi je žao. Nadam se da će se brzo oporaviti i da će Tia pričekati do prekida izolacije pa da ti tvoji mogu doći ❤️ moji sutra dolaze iz Danske tako da ću i baku, seku i mamu sutra vidjeti, tako da znam koliko to znači da su tvoji tu kraj tebe kad rodis. drago mi je da si dobro i da uživaš u zadnjim trenucima trudnoće. Mislim da će zvučati čudno al meni fali biti trudna. Ja sam baš voljela taj trbuh, tu trudnoću, te pokrete u sebi. Naravno, najljepše je bebu imati u rukama💕 ali nekako mi je čudno sad😅
Ja čekam nalaze da vidim jel se povukla žutica i možemo li doma🤞🤞
Samara kako si dns? Jel boli rez?
Ruska1986 jel tebe još nekad boli rez? Jesi se potpuno oporavila ili nisi još?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sretno cure ako danas neka ima nesto🤞
Darliv nadam se da je pesek bolje, znam kakva je to briga 😟🤞🥰
Women_name ajoj seka je pokupila, baš mi je žao. Nadam se da će se brzo oporaviti i da će Tia pričekati do prekida izolacije pa da ti tvoji mogu doći ❤️ moji sutra dolaze iz Danske tako da ću i baku, seku i mamu sutra vidjeti, tako da znam koliko to znači da su tvoji tu kraj tebe kad rodis. drago mi je da si dobro i da uživaš u zadnjim trenucima trudnoće. Mislim da će zvučati čudno al meni fali biti trudna. Ja sam baš voljela taj trbuh, tu trudnoću, te pokrete u sebi. Naravno, najljepše je bebu imati u rukama💕 ali nekako mi je čudno sad😅
Ja čekam nalaze da vidim jel se povukla žutica i možemo li doma🤞🤞
Samara kako si dns? Jel boli rez?
Ruska1986 jel tebe još nekad boli rez? Jesi se potpuno oporavila ili nisi još?
Ma ja se oporavila vec 4 dan 🙂 i kretala se i cistila i svasta nest.. Bitno je i da se krecemo zbog mogucnosti tromboze. Osjetim malo kad se vrijeme promjeni, ali ne bol neg sam osjetim rez. Ne cijelo vrijeme.. kako se ti osjecas?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji