Women Name ja cu ocito bit kao i ti, uzivat u posljednjim tjednima, bar to da dozivim kad vec nisam do sad nikako...
Meni je danas toliko jak pritisak da se to ne da rijecima opisat,doslovno vaginalna probadanja i osjjecaj kao da ce sve ispasti iz mene...duze od 3 min na nogama nema sanse da stojim, stalno lezim,i bokovi me vec ubijaju, mali luduje i lupa stalno stalno...ne mogu ni zamislit zivot poslije poroda i da me jednom nece nista bolit i da necu imat ovaj pritisak...vec je lagano dio mog zivota...preiscrpljena sam ali moram izgurat jos malo
Drago mi je da si ti sad ok i da ti ovi zadnji tjedni mirno prolaze ❤️💪 jos malo
Tuma vjerujem da ti tesko pada razdvojenost,ali uskoro cete svi bit kuci i uzivati u bebici,izdrzi jos malo 💪💪
Hvala cure na komplimentima ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Tuma kakav je secer tvoja Lara, kakav slatki osmijeh ❤️ meni je fascinantno kako tako mala bića vec pokazuju emocije 😍
.
Imam jedno pitanje nevezano za ovu temu, ako netko ima iskustva.. Danas mi je labradorica bila na malo tezoj operaciji tumora mlijecnih zlijezda, vec je poprilicno stara (11 god), i sad me zanima koliko dugo potraje ova faza kada su zaista nemocni, kada ce moci npr stati na noge i prosetati nekoliko metara? Ona je danas razumljivo cijeli dan uspavana, nije se pomaknula sa mjesta gdje smo ju smjestili nakon operacije, ne zeli vodu i hranu, osim komadica kobasice s kojim sam joj ubacila tabletu za bolove, kroz san cvili jer ju vjerojatno boli, i srce mi se raspada i bas se jako bojim za nju 😟
Baš mi je žao 😔 ne znam odgovor na tvoje pitanje, nadam se da ce biti bolje uskoro. Pretpostavljam da je boli zbog operacije, daj joj malo vremena, a sutra ceš vidjeti hoce li poceti i sama jesti. Drzim fige za oporavak 🙏
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Clarissa najljepše vijesti! Čestitam i želim ti urednu i školsku trudnoću 🙏🤞🥰 prirodno je da se bojis, ali vjerujem da će biti sve ok! Baš puno prirodnih trudnoća u zadnje vrijeme, nek se tako nastavi 🙏
Leoni i mene je dosta boljelo i grcilo u trudnoći, pogotovo na početku. Uvijek je sve bilo ok, odmaraj 😘😊
Rebeka neznam koji ti je dnt, na 9dnt meni je crta bila super, trodnevni.🤞Cb je poznat po evaporacijskoj crti koju zna pokazat kad se osuši ako je skroz blijeda, zato ga ljudi ne vole,jer zna dati lažnu nadu. Ja sam uvijek testirali cb i svaki put kad sam bila trudna je tako i pokazao, ali ne sjenicu nego crtu.
Andela, Lita sretno!!! 😁🙏🍀🤞Da nastavite ovaj lijepi niz prirodnih trudnoća!
Miss nadam se da će tvoji bolovi uskoro prestati i da ćeš se brzo vratiti u normalu! Da bar na kraju možeš malo uživati 🥰 brzo će to sad, stvarno si pregazila veliki dio trudnoće 🤗🤗🤗
Cure koje su pitale, nisam se javljala (ujutro sam pročitala šta imamo i za nasu Samaru) jer sam ja mirovala dosta trudnoće i sad mi je ostalo dosta obaveza za kraj. Kako se super osjećam pokušavam sad sve to napraviti 😊😊 dva tjedna do termina a ja tek danas završila peglanjem i slaganje robice, kj da vam kažem 🙈 kad se nešto počne događat ja odma javim!! 🤗😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dobro jutro spavalice 🥰 gdje ste?
Nadam se da ćete svi odmoriti za vikend, nauživati se i opustiti ❤️❤️❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Samara joj preeeeeslaaadaaak je 🤗🤗
Miss divni ste 💟💕💟 baš ti je lijepi mali trbušćić, čini mi se da je moj dosta veći 🙈
Tweety sve ti je na teret hzzo-a. Neznam samo šta misliš sa blago stimuliranim? Koje lijekove za stimulaciju planiraju? Ako je to samo klomifen ili nešto slično za poticanje ovulacije onda ti se više isplati kupiti sama lijekove jer nisu skupi nego trošiti postupke preko hzzo-a.Pami hvala na info i savjetu 🧡, tek se ufuravam. Dr u privatnoj poliklinici mi je samoinicijativno rekla da ce me staviti na listu HZZOa za IVF s blagom stimulacijom (tako mi i pise u planu postupka) jer kao ima jos mjesta, a uskoro im istice ugovor. Od lijekova su za sad navedeni letrozol (koji vec imam) i gonadotropini (nije specificirano koji). Kako to onda HZZO gleda?Tweety računa se kao stimulirani. Ako ćeš si davati gonadotropine- a to su koliko znam lijekovi za stimulaciju u obliku injekcija poput Gonala i ostalih, to je ok. Moguće da će zbog tvog visokog amh i dijagnoze pcos biti blaža stimulacija u smislu dnevne doze lijeka koju ćeš si pikati. Moj komentar se odnosio da se ne isplati trošiti stimulirane postupke na teret hzzo na lijekove poput klomifena koji su u obliku tableta i piju se. Ako su injekcije i svakodnevno pikanje, to je onda ok jer ti lijekovi su skupi.
Pami puuuno hvala na detaljnom objasnjenju, sad mi je jasnije 🙃
💛🧡
Bugaduga – 29.5. u postupku – prvi UZV
Marta82 -29.5 FET
Sretnooo 🤞
Jutro cure..danas cemo bez liste..jucer sam bila u svatovima..odspavala 3 sata i sad idem radit do 4 😔😭 moram kasnije pohvatat jucerasnji dan..sutra nam otvaram vol 6 👌
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Tuma kakav je secer tvoja Lara, kakav slatki osmijeh ❤️ meni je fascinantno kako tako mala bića vec pokazuju emocije 😍
.
Imam jedno pitanje nevezano za ovu temu, ako netko ima iskustva.. Danas mi je labradorica bila na malo tezoj operaciji tumora mlijecnih zlijezda, vec je poprilicno stara (11 god), i sad me zanima koliko dugo potraje ova faza kada su zaista nemocni, kada ce moci npr stati na noge i prosetati nekoliko metara? Ona je danas razumljivo cijeli dan uspavana, nije se pomaknula sa mjesta gdje smo ju smjestili nakon operacije, ne zeli vodu i hranu, osim komadica kobasice s kojim sam joj ubacila tabletu za bolove, kroz san cvili jer ju vjerojatno boli, i srce mi se raspada i bas se jako bojim za nju 😟
Baš mi je žao 😔 ne znam odgovor na tvoje pitanje, nadam se da ce biti bolje uskoro. Pretpostavljam da je boli zbog operacije, daj joj malo vremena, a sutra ceš vidjeti hoce li poceti i sama jesti. Drzim fige za oporavak 🙏
Hvala ti 💓
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure dobro jutro. Koliko dana nakon punkcije bude otprilike transfer?
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Tea0501 Ovisno o broju i kvaliteti oplodenih stanica. Najcesce je to 3. ili 5. dan ali moze naravno biti i drugacije.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji