Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    28. Svibanj 2021. 17:43

Sanjich 👶

petra30

Meni "vjestica" danas kasni puna tri dana, pa sam se ohrabrila i radila test🙈. Sve si mislim mozda sam jedna od onih koje nakon Hsg-a ostanu trudne. Naravno čorak🙈… Odlucila glupaca kasnit samo da mi ukaka godišnji i bezbrižno kupanje na moru. Jos mi za kraj dana na poslu (5 minuta nakon testica) dođe poznanik i pita me zakaj jos radim. Pitam kak to misli? Odgovara " pa vrijeme ti je za porodiljni". Sve u svemu, dosla sam doma, pustila glazbu, otvorila pivo i zapalila🙈…

Pa da nisam trudna i mene bi ove prirodne T s foruma ponukale da napravim test makar se i ne seksala hahhah 😂 drzi se doci ce kad tad sigurno 🙏🍀🍀🍀

Imas pravo 😂! Tolko prirodnih trudnoca da sam mislila, ma idem i ja piskit, zakaj ne?😂😂  

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Kacusha
    28. Svibanj 2021. 17:45

perlla

Kača 🌺

Javlja se PUPO vracen 1 🌺 3 ❄️❄️❄️. Ja zadovoljna 🙏 Tina jedna je dovoljna 😊 Sanjass super rezultati. Samara nadam se da si ok i da uzivas sa svojom srecicom 🍓🍀🧸

Kaca, oprosti, mozda si vec pisala..koliko si imala jajnih stanica, koliko oplodjenih?koja terapija,mislim ovaleap, koliko cega.i da li tvoja poliklinika radi normalno subote,nedjelje? Drago mi je da si zadovoljna 🙂 ovo je super rezultat

Ej draga 9 jajnih stanica, 6 se oplodilo, 4 dosle do blastice. Iako smo htjeli vratiti dvije dok nije bio za jer sam sitna. 😊 Rade baš sve dane, punkcija nedjeljom, u prošlom transfer drugi dan Božića. Ovaleap prvo 225iu,zatim 200iu,uz njega Orgalutran i štoperica Ovitrelle. Mislim da smo pogodili bolji ciklus. 😊 Sretno 😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• BugaDuga
    28. Svibanj 2021. 17:48

Clarissa cestitam! Kad si se najmanje nadala!! 
    petra30 joj sto ja ne volim takva zabadanja.
    Anchy u slijedecem postu ti stavim linkove na sve volumene pa mozes stavit za one koje ih zele citati. Malo ih je nezgodno nac od onih silnih fake tema.
    Meni je bas opasno poceo stekat.

26.4. 7+1 ❤️

• BugaDuga
    28. Svibanj 2021. 17:49

Linkovi na stare teme: 
    Vol. 1:
    https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-123

Vol 2:
    https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-2-17360

Vol 3:
    https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-3-30934

Vol 4:
    https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-4-72375

Vol 5:
    https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-5-81328

26.4. 7+1 ❤️

Tweety88🐞
    28. Svibanj 2021. 17:54

Samara mamice ❤❤❤ cestitam i zelim ti brz oporavak 🥰
    Clarissa 🥳🥳🥳 sretno dalje 🍀🤞🏻
    Tess svaka cas na brojci 🥚! Cuvaj se i drzim fige da ih se sto vise oplodi 🍀🤞🏻😉
    Sanjich super da je sve ok 💕
    Fruitcake zao mi je 😔
    Rebeka drzim fige da je to to 😉🤞🏻🍀
    Kaca i Razigrana PUPO ❤❤❤💪🏻💪🏻💪🏻
    Anchy sretna godisnjica s malim zakasnjenjem 🧡

💛🧡

Tweety88🐞
    28. Svibanj 2021. 18:02

Curke, kad se ide na blago stimulirani IVF u privatnoj klinici preko HZZO-a, onda HZZO pokriva sve lijekove, folikulometrije, aspiraciju i transfer? Ili nekako drugacije? 
    Hvala unaprijed na info 😘

💛🧡

Tweety88🐞
    28. Svibanj 2021. 18:08

Andela ne znam za endometrij, ali vam drzim fige da se prirodno uhvati... ocito su sad neke posebne vibre u zraku 😉🍀🤞🏻
    I mi cemo ovaj ciklus probati prirodno, ipak dr kaze da se odmah nakon biokemijske moze pokusati...

💛🧡

⭐ Miss_Ivy ⭐
    28. Svibanj 2021. 18:10

Clarissa čestitaaaaaam! Ajme, ovo je neki čarobni mjesec prirodnih trudnoća! 🥰

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Tweety88🐞
    28. Svibanj 2021. 18:11

Andela, ne znam za endometrij, ali navijam za vas da vam uspije ovaj mjesec prirodnim putem 🍀🤞🏻...ocito su neke dobre vibre u zraku 💕
    I mi cemo ovaj mjesec probati prirodno, ipak dr kaze da se moze odmah iza biokemijske...

💛🧡

Tweety88🐞
    28. Svibanj 2021. 18:12

Sori na 2 posta, zabrijala sam da prvi nije ucitalo pa sam isla ponovno pisati 🙈

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.