Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    29. Svibanj 2021. 09:20

⭐ Miss_Ivy ⭐

Dobro jutro cure! Sretno Marta i Buga!
    Darliv kako je pesica?

Danas je puno bolje, hoda, jede, samo ju vjerojatno boli pa stalno cvili, ali pod lijekovima je pa se nadam da nece potrajati...nemam ni priblizno dojam koliko bi mogla potrajati ta faza dok ne bude sigurna od potencijalnih opasnosti operacije, ali drzat cu ju na oku, nadam se da cu skuziti ako se nesto bude događalo..

Cure sretno danas 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Ruska1986
    29. Svibanj 2021. 09:20

Ruska1986

*.Women_name.*

Tuma

Ruska1986je plavuša je🥰🥰
    Misspredivnaaaa si😍😍😍
    Samaračestitam mama, želim ti brz oporavak!! Ajme kako je lijepi tvoj mali bucko 😍🥰🥰
    Clarissapredivno, cestitam😍
    Tessawow, 40 folikula😱😱 ima da najmanje 1 od tih 15 bude tvoja beba❤️
    Lita nadam se da je dr u pravu i da ćeš u iduća 2-3 mj ostvariti trudnoću 🤞
    Women_name kak si ti? Jel se nes događa?
    Moja Lara ima žuticu i dns je od jutra na sunčanju i mora biti do sutra ujutro, a ja sam proplakala cijeli dan jer nije kraj mene🙈 i sad je sva uspavana i ne želi cicati već samo spava kad mi ju donesu na dojenje… I onda se meni opet place…. Mislim da me i hormoni pucaju, al eto, nadam se da će sutrašnji nalazi biti dobri i da će nas pustiti doma🤞❤️

Ništaa! Osjećam se kao da mogu trcat maraton 🙈 jučer me bolilo malo leđa i kao menga onak, ali sam fkt cijeli dan cistila i s premala. Danas sam išla i u šetnju, presadivala cvijeće, svašta nešto i ništa 🤦🏻‍♀️ ajme kad se sjetim da u Cityu nisam mogla obic dva dućana koliko me bolilo, a gle sad pred kraj! Neznam kako to 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ seka mi pokupila koronu, moji svi u izolaciji do 5.6 i brine ih da ću rodit a oni nemogu doc iz Slavonije 🙈 ali hvala Bogu svi su dobro! Kako su moji cjepljeni, s njom su cijelo vrijeme jer je imala jako visoku temperaturu koju nisu mogli spustit, ali srećom evo 7.dan oni ništa! I ona je bolje 🙏
    ________
    Baš mi je žao što ti curka ima žuticu, iako stvarno punoo beba ima, rijetko kad čujem u zadnje vrijeme da brzo idu doma. Ali proći će to sad brzo. Fali ti tvoja buhtlica ❤️ želim ti da nalazi budu uredni i da što prije dođeš domeka i da uživate skupa! Da ti ju više nitko ne uzima 🥰🥰🥰 što se tiče hormona, moguće i to! Evo pričam danas kumi kako plačem svaki dan bez bitno razloga, a kaže ona meni a tek kad rodiš, vidjet ćeš 😂🙈

Joj, nadam se da ce ti muving uroditi plodom 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ja sam cijelu trudnocu bila u pokretu i djaba…A cura koja je samnom u sobi bila je isto mirovala neko vrijeme, ali sw otvorila skroz, samo se beba nije spustala pa je morala na carski… Vrijeme je i da pocnes prozore prat 🤗🤗

I da, zao mi je zbog seke.. 😔 nadam se da ide na bolje

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tuma
    29. Svibanj 2021. 09:25

Ruska1986

Tuma

Sretno cure ako danas neka ima nesto🤞
    Darliv nadam se da je pesek bolje, znam kakva je to briga 😟🤞🥰
    Women_name ajoj seka je pokupila, baš mi je žao. Nadam se da će se brzo oporaviti i da će Tia pričekati do prekida izolacije pa da ti tvoji mogu doći ❤️ moji sutra dolaze iz Danske tako da ću i baku, seku i mamu sutra vidjeti, tako da znam koliko to znači da su tvoji tu kraj tebe kad rodis. drago mi je da si dobro i da uživaš u zadnjim trenucima trudnoće. Mislim da će zvučati čudno al meni fali biti trudna. Ja sam baš voljela taj trbuh, tu trudnoću, te pokrete u sebi. Naravno, najljepše je bebu imati u rukama💕 ali nekako mi je čudno sad😅
    Ja čekam nalaze da vidim jel se povukla žutica i možemo li doma🤞🤞
    Samara kako si dns? Jel boli rez?
    Ruska1986 jel tebe još nekad boli rez? Jesi se potpuno oporavila ili nisi još?

Ma ja se oporavila vec 4 dan 🙂 i kretala se i cistila i svasta nest.. Bitno je i da se krecemo zbog mogucnosti tromboze. Osjetim malo kad se vrijeme promjeni, ali ne bol neg sam osjetim rez. Ne cijelo vrijeme.. kako se ti osjecas?

Pa puno bolje, ali još boli. Mogu se ja kretati, ako dulje hodam prestane boljeti, ali kad ležim i dizem se, zaboli. Ili ako kihnem, kasljem.... I kad piskim me počne boljeti pred kraj.... Super da ti je tako brzo prošlo, par frendica mi je reklo da su se oko 1-2 mj oporavljale...

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Mare0208
    29. Svibanj 2021. 09:25

Pozdrav žene! Nisam vas stigla baš pratiti. Malo sam preletila sada. Čestitam mamicama! 🥰 Mazite se i pazite... čestitke i na pozitivnim testovima i prirodnim trudnoćama. Cure koje čekaju nešto, neka što prije prođe vrijeme.
    Vidjela sam da je MTB na zasluženom odmoru i da Anchy vodi listu. Evo, mene možeš napokon pisati za postupak u 6.mj. Bila na konzultacijama, dobila lijekove. Još jedan ciklus pilula i krećemo. Napokon nešto konkretno nakon skoro godine dana. Sad je panika krenila 🙄

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

darliv
    29. Svibanj 2021. 09:26

Woman name i meni je zao zbog seke, nadam se da uz temperature nema drugih tegoba 💓
    Tuma navijam da ste danas kod kuće na okupu 

Ja '88., mm '78.
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌

darliv
    29. Svibanj 2021. 09:28

Mare0208

Pozdrav žene! Nisam vas stigla baš pratiti. Malo sam preletila sada. Čestitam mamicama! 🥰 Mazite se i pazite… čestitke i na pozitivnim testovima i prirodnim trudnoćama. Cure koje čekaju nešto, neka što prije prođe vrijeme.
    Vidjela sam da je MTB na zasluženom odmoru i da Anchy vodi listu. Evo, mene možeš napokon pisati za postupak u 6.mj. Bila na konzultacijama, dobila lijekove. Još jedan ciklus pilula i krećemo. Napokon nešto konkretno nakon skoro godine dana. Sad je panika krenila 🙄

Woohooo napokooon, navijat cemo 🤞 jesi u Os u postupku?

Ja '88., mm '78.
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌

• Mare0208
    29. Svibanj 2021. 09:30

Lindsay žao mi je što još uvijek čekaš.. kakve posljedice od hipera si imala? Mene je toga najviše strah.. znam da ne valja paničarit unaprijed, ali... 

Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2

• Mare0208
    29. Svibanj 2021. 09:32

darliv

Mare0208

Pozdrav žene! Nisam vas stigla baš pratiti. Malo sam preletila sada. Čestitam mamicama! 🥰 Mazite se i pazite… čestitke i na pozitivnim testovima i prirodnim trudnoćama. Cure koje čekaju nešto, neka što prije prođe vrijeme.

Woohooo napokooon, navijat cemo🤞 jesi u Os u postupku?

Da, u OS. 2 ciklusa kontracepcije zbog visokog amh i pcos.. a prije toga se mučili 5 mj s bakterijama 

Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2

Ruska1986
    29. Svibanj 2021. 09:35

Tuma

Ruska1986

Tuma

Sretno cure ako danas neka ima nesto🤞
    Darliv nadam se da je pesek bolje, znam kakva je to briga 😟🤞🥰
    Women_name ajoj seka je pokupila, baš mi je žao. Nadam se da će se brzo oporaviti i da će Tia pričekati do prekida izolacije pa da ti tvoji mogu doći ❤️ moji sutra dolaze iz Danske tako da ću i baku, seku i mamu sutra vidjeti, tako da znam koliko to znači da su tvoji tu kraj tebe kad rodis. drago mi je da si dobro i da uživaš u zadnjim trenucima trudnoće. Mislim da će zvučati čudno al meni fali biti trudna. Ja sam baš voljela taj trbuh, tu trudnoću, te pokrete u sebi. Naravno, najljepše je bebu imati u rukama💕 ali nekako mi je čudno sad😅
    Ja čekam nalaze da vidim jel se povukla žutica i možemo li doma🤞🤞
    Samara kako si dns? Jel boli rez?
    Ruska1986 jel tebe još nekad boli rez? Jesi se potpuno oporavila ili nisi još?

Ma ja se oporavila vec 4 dan 🙂 i kretala se i cistila i svasta nest.. Bitno je i da se krecemo zbog mogucnosti tromboze. Osjetim malo kad se vrijeme promjeni, ali ne bol neg sam osjetim rez. Ne cijelo vrijeme.. kako se ti osjecas?

Pa puno bolje, ali još boli. Mogu se ja kretati, ako dulje hodam prestane boljeti, ali kad ležim i dizem se, zaboli. Ili ako kihnem, kasljem…. I kad piskim me počne boljeti pred kraj…. Super da ti je tako brzo prošlo, par frendica mi je reklo da su se oko 1-2 mj oporavljale…

Joj da! Kihanje, kasljanje, smijanje,... Dobro, kod tebe je jos frisko, al samo se kreci.. Nemoj bas usisavat i cistit 😂😂 alo mene je bas nekako brzo proslo. I da, probaj se primit za rez kada trebas kihnut ili kasljat.. Kazu cure da pomaze. Imas mlijeka?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• BugaDuga
    29. Svibanj 2021. 09:51

Hvala curke!! 🥰

26.4. 7+1 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.