Cure ja imala transfer u petak i bila sam stvarno pozitivna… Endometrij odličan, embriolog rekao da je zametak da ne može bit bolji. Išla sam u Fet u prirodnom ciklusu. Dobila sam jedino štopericu da ovuliram jer imam pcos pa su ovulacije kako kad. Jučer me ta pozitiva napustila. Betu vadim tek 3.3. ja bih radila i test al me MM uvjerava da bolje ne. Ah.. kako dani sporo prolaze. Jeste vi imale kakvih simptoma? Naravno da i simptome stalno tražim
Ovo kroz što prolaziš je normalno, sve nas napusti entuzijazam i počnemo propadati kad prođe par dana od transfera.
Nema simptoma, ne moraš ih tražiti. Prerano je za simptome.
Piškit test možeš nekih 6 dana nakon transfera. Dakle, pričekaj još 2 dana. Sve prije toga je mučenje same sebe.
💔💔💔
AuroraB MaloTele ma daa, jasno mi je sve. Kažem uopće se ne hvatam za slamku, i draže bi mi bilo da nije bilo ništa danas, zato sam i napravila test, da znam ziher da nema ništa i da će biti čista biokemijska.. Ovo mi se ne sviđa baš....
Optužili su me da sam negativna ali ja, sam zapravo realna, ne treba se zavaravati. Što ti kažeš ima puno istraživanja i pročitala sam ih tako da je sve jasno...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Samara, cekamo izvjesce! I nemoj nam se javljat bez neke slikice ☝🏻🥰
VM, istuci cu te! 😡😡 ne zamaras nikoga, a i ima cura koje su to(nazalost)morale proci i mogu ti pomoci sa svojim savjetima.. Na nasu veliku, veliku zalost, to je nesto sa cim se sve mozemo susresti u jednom trenu 😔 samo ti pisi, koliko god treba 💜❤💪🏻i slazem se sa Šmattan, ovdje je svako iskustvo dobrodoslo(kad bar ne bi bilo ovih losih)
Bajo, ti suti! Ja znam da je porod ovakav:dodjes, legnes i beba izadje van i ne zelim uopce nista drugo zamisljat ☝🏻😂
Šmattan, da, crta je tu.. Cekamo onda betu, nema druge.. ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Naravno da se javim popodne nakon druženja sa svojim mališanom 🥰 ako budete dobre možda pošaljem koju slikicu 😊
Meni je još 105 dana do termina 💙🤔
Inače, ja sam se rodila sa 33 tt i čisto sam ok ispala ;)
Sretnoo 😁💙 eto vidiš, ništa ti ne fali. Muzeva kolegica s 32,a od moje kume sestra sa 28 😮 i bebe su sve super. Pa je stvarno olakšavajuće kad udes u tih 30 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure ja imala transfer u petak i bila sam stvarno pozitivna… Endometrij odličan, embriolog rekao da je zametak da ne može bit bolji. Išla sam u Fet u prirodnom ciklusu. Dobila sam jedino štopericu da ovuliram jer imam pcos pa su ovulacije kako kad. Jučer me ta pozitiva napustila. Betu vadim tek 3.3. ja bih radila i test al me MM uvjerava da bolje ne. Ah.. kako dani sporo prolaze. Jeste vi imale kakvih simptoma? Naravno da i simptome stalno tražim
Ovo kroz što prolaziš je normalno, sve nas napusti entuzijazam i počnemo propadati kad prođe par dana od transfera.
Piškit test možeš nekih 6 dana nakon transfera. Dakle, pričekaj još 2 dana. Sve prije toga je mučenje same sebe.
Hvala ti budem pričekala još koji dan.
A što de tiče implatacijskog krvarenja... Jel većina cura to ima ili ne? Joj znam da pitam gluposti al ne mogu si pomoć
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Za test je stvarno rano, a sve ovo sta osjecas je isto bilo i kod s ih nas... Najgore je to iscekivanje! 🙆🏻♀️ mi ti zelimo svu srecu i da je ovaj dobitni 🙏🏻🙏🏻 ostani se slobodni druziti sa nama i lakse ce ti prolazit dani, vjeruj 🙂 samo si sredi potpis, da te znamo pratiti i iscekivat betu skupa s tobom 🙏🏻🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav, samo da se javim iz sjene, citam vas jos od vol. 3. i nastavit cu citat, naravno! Malo sam asocijalan tip pa se mozda zato nisam prije javljala. Divne ste sve i svojim iskustvima ste i meni pomogle, i u nekim trenutcima me ovaj forum gurao dalje kada bi potonula. 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Hvala tibudem pričekala još koji dan.
A što de tiče implatacijskog krvarenja… Jel većina cura to ima ili ne? Joj znam da pitam gluposti al ne mogu si pomoć
Ne, ispod trećine žena to ima. Ja ga nisam imala, i većina cura ga tu nije imalo. Ako nisi krvarila, to nije loša vijest
💔💔💔
Bajo, ti suti! Ja znam da je porod ovakav:dodjes, legnes i beba izadje van i ne zelim uopce nista drugo zamisljat ☝🏻😂
... i ima u svakoj šakici po hrpicu eura
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji