MTB hvala na podsjetniku na video filmiće o davanju lijekova/pikica. Zapravo sam pročitala prve tri stranice uvodnih postova još prije, ali sam taj dio s YT linkovima jednostavno preskočila i zaboravila, jer kao naivno ''neću ja doći do toga'' . Sad sam ih pogledala, definitivno su sad stvari jasnije kako si što davati. Još da prevladam strah od igle, uh... Ali dobro, prespavala sam noć, resetirala se, i strpljivo čekam mengu i početak ''pravog'' postupka.
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Jutro cure.
I ja sam citala to za prezivljavanje bebaca. Naravno da jesam 🤦♀️. Ja zelim doci bar do 32.tt., a onda se dalje nadam terminu.
Tuma zla sam, nisam ti jos poslala Elebaby. Muz prosli tjedan radio do kasno pa nije odnio. Spakirano je i bude odneseno, ako ne on, bude sestra.
Šmattan meni se cini ta crtica svjetlija od one prekjuce. Moguce da je beta vec pala. Kad vadis opet?
Rita_55 drago mi je zbog dobrog pregleda, sad uzivaj i javi nam se da znamo da ste dobro 😘
Sanjich cekamo vijesti, one najljepse 😍
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Vm nemoj ni pomišljali da nekome smetaš! Svatko ima svoje nedaće i zabrinutost, ovo je mjesto gdje nas ima puno i nažalost dosta cura je prošlo nešto loše pa uvijek za svakoga ima savijet...
Ja ti ne znam reći nešto pametno o tome ali znam da mi nitko, i ničija priča (bilo loša ili dobra) ovdje ne smeta 💗 I volim što smo i realne kad treba, i optimistične kad treba i tužne zajedno kad je situacija loša....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tiki sutra vadim, ali očekivala sam prazno bijelo polje.. Ali očito ovaj test hvata sve :)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tko je idiot koji je sad shvatio da su sluznica i endometrij jedno te isto. : tuka :
💔💔💔
Tiki sutra vadim, ali očekivala sam prazno bijelo polje.. Ali očito ovaj test hvata sve :)
Ja se ne sjecam tvoje crtice od prekjučer al znam da se vidjela isto, cak i ako nije ova danas nista svjetlija ne vuce mi na dobro, najbolje izvadi betu pa ces znat na cem si,ali da se nesto pocelo dogadati def je i to je dobar znak,znam da nije utjeha sad ali to je samo znak da u ostala 2 smrzlica imas bebu sigurno 🤞🤗
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Šmattan tako sam i ja očekivala prazan test, kad ono svaki dan sve tamniji, vrlo skromno, ali tamnio je.
Prema svemu što sam pročitala i vidjela unazad par mjeseci na ovome forumu, kao i istraživanju o visini rane bete i uspješnih trudnoća, mogu ti samo reći da ni jedna od priča sa tako niskom betom u startu, nije dobro završila. Imali smo primjer četiri cure sa niskom betom; od toga je bila jedna izvanmaternična (moja), dva blighted ovuma i jedan missed ab. Čuda su moguća, i sama sam nalazila primjere uspješnih trudnoća sa niskim betama, ali treba biti realan i pripremiti se na sve ishode.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Tko je idiot koji je sad shvatio da su sluznica i endometrij jedno te isto. : tuka :
Samo tako nastavi, možda saznaš i gdje je cerviks
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure ja imala transfer u petak i bila sam stvarno pozitivna... Endometrij odličan, embriolog rekao da je zametak da ne može bit bolji. Išla sam u Fet u prirodnom ciklusu. Dobila sam jedino štopericu da ovuliram jer imam pcos pa su ovulacije kako kad. Jučer me ta pozitiva napustila. Betu vadim tek 3.3. ja bih radila i test al me MM uvjerava da bolje ne. Ah.. kako dani sporo prolaze. Jeste vi imale kakvih simptoma? Naravno da i simptome stalno tražim
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Samo tako nastavi, možda saznaš i gdje je cerviks
Pitat ću dečka da mi pokaže
Ma danas sam išla guglati jer mi on svaki put kaže da mi je sluznica divna. A ja ga nakon toga pitam koliko je debel endometrij.
I nije mi jasno što me davi sa sluznicom kakve ona sad veze ima. Reko, pukla ga ljubav
Očito sam trudna.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji