Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    18. Svibanj 2021. 20:33

Tuma,Women drago mi je da je na pregledima sve ok! Još malooo 🙏🙏
    Ana26 brutalna beta! Cestitam i sretno dalje 
    Nadalica djeca su divnaaa ❤️❤️
    Andela i ja sam mislila da su grudi u pitanju,zub mi nije bio ni na kraj pameti 😂😂

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Sunny_🐣
    18. Svibanj 2021. 20:36

Nadalica ajme meni koje bogatstvo 🥰🥰🥰 divni i sretni bebaci 🥰🥰
    Bela mi se spremamo za postupak u Repromedu. Kod nas je muški faktor pa smo se za njih odlučili. Generalno mislim da su sve poliklinike u ZGu jako dobre i da im je uspješnost tu negdje. Moja preporuka ti je, ako želite probati u ZGu, da odeš u par poliklinika na konzultacije i odabereš onu u kojoj si se najugodnije osjecala i stekla najviše povjerenja u doktora. 
    Sanjass 🤞🤞 čekam izvještaj sutra 🤩 ja i dalje čekam poštara 
    ma2013 sad će ona samo što nijeeeeee 🙏🥳🥳🥳

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

IscekivanjeDobrihStvari
    18. Svibanj 2021. 20:37

Hej cure evo mene s drugog uzv a

Khm nista novo ne znam  osim da je u petak apricija  12dc jel netko imao tako rano? Jednostavno je previse tih folikula i kaze da idemo ranije jer je vise vecih nego manjih.. Naravno da mi nije rekao vaditi nalaze  ja se mislim sutra da li uraditi estradiol i progesteron   jer si sutra navečer dajem stopericu je li netko primio stopericu i navecer i sutro jutro ? Brevactid mi je propisan?

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

• ribic
    18. Svibanj 2021. 20:41

RebekaB Zasto bi morala mirovati?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• *.Women_name.*
    18. Svibanj 2021. 20:45

MISS

Evo moje rezime pregleda! Bebac super , ima 1kg i 300g, okrenut glavom prema dolje,sve mjere odgovaraju prema tjednima cak malo i naprednije

Sta se tice mene,cerviks se pocep skracivat i sad je 21 mm pa moram opet mirovat,ako se nastavi skracivat morat ce me smjestit u bolnicu na mirovanje i kortikosterodie. Eto ,mirovanje mi je poznato, ništa novo, prelezala sam ionako pola trudnoce ,pa cu i sad ovaj kraj samo da sve bude ok! Iduci pregled 1.6.
    Sad idem citat zaostatke!!!

Super za bebaca ♥️ a i cerviks će se sredit, već si ti u dobrim tjednima. Kj su ti radili briseve na kraju? Jer ipak najčešći uzrok skraćivanja cerviksa je nešto izolirano u cerviksu. Zbog toga možeš imat bolove, odnosno kontrakcije koje skraćuju cerviks 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    18. Svibanj 2021. 20:50

Tuma

*.Women_name.*

Tuma super da je i kod tebe sve super! Otvaraš se, znači nešto se pokreće 🤞🎊🎉😁😁😁😁 baš sam danas vidjela ovo za pratnju, vidim da se na fejsu dijele i nekakve peticije za pratnju. E i da, baš sam sad primijetila na nalazu uzv, kako to nema logike. Prošli put mi je po njihovom u tjedan dana dobila 300 grama, a sad u 10 dana 170 grama. Nisu ništa komentirali 🤷‍♀️

Da, krenula je i peticija, Sv. Duh i Osijek su dns dopustili pratnju, pa se nadam da će se i druga rodilišta pokrenuti… I trebao bi ovih dana u Jutarnjem izaći članak o krsenju prava rodilja i zabrani pratnji. Al sve nekako mislim da će pratnja u Merkuru biti dopuštena taman koji dan nakon što rodim😅
    Ma da, to na uzvu sad više nije lako procijeniti. Meni je moja odmah rekla samo ćemo pogledati je li sve oke, ali nećemo procjenjivati težinu jer nema smisla u ovako kratkom razdoblju…. Glavno da su protoci oke, beba se rita, ctg dobar, tako da ćemo pomalo do kraja 😊 Znači ti si za 2 tj opet? Ti si i dalje uloziva za vrh prsta? Ja sam slabo prohodna za 1 prst do glavice (tako piše).

Pa ja sam ono jednom bila uloziva za vrh prsta, onda 5 pregleda iza zatvorena, i sad je rekao otvorena  vrh prsta 😂 idem za dva tjedna da, kaže da nema potrebe ranije. Tebi polako počinju pripreme 🥰  E i da, danas su mi zaboravili uzet bris 🤦🏻‍♀️ tako da će u 38tt, jel to kasno? 🥴

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    18. Svibanj 2021. 20:52

Mag.nolia

Belaaa

Cure sada trebam informacije ako ko ima iskustvo ili nesto zna saznsli smo di su nam ti prijatelji bili u Repromed doktor Radončić dali je netko bio dali netko zna kakav je cujem da je više za muški faktor nama je muški ok moj je problem amh ako ko ima kakve informacije iskustvo bila bi zahvalna da mi kaze cisto da sve izvazemo!
    A kad odem kod svoje doktorice vidjet cu koga ce mi ona preporucit oce bit isti ili neki drugi jer je rekla da bi me uputila u Zagreb nekom dobro ali nije rekla tada kome pa cemo vidjeti?

Pa mislim da su ti embriolog iz repromeda patrik i romac iz cita na nekom slicnom glasu kao najbolji embriolozi u hr. Mozda je tebi potrebniji netko tko ce se posvetiti tebi i pogoditi terapiju, nego embriolog, ako vec nemate muski problem.

Hvala na odgovoru ali u Poljaka kadsam bila rekao je da je meni bitniji emriolog od njega mozda radi kvalitete neznam a vidit cemo sve pa korak po korak🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

18. Svibanj 2021. 20:55

Nadalica mogu zamislit sta ce to bit kad ih bake vide, stvarno je tesko bit daleko od obitelji, meni je u DE bilo bas tesko unatoc lijepoj placi i tom osjecaju neovisnosti a kad sam se zaljubila i vratila u HR opet predaleko od rodnog grada... Ponekad bas razmisljam kako bebica zapravo nece poznavati moju obitelj, barem ne na onaj nacin na koji bi ja htjela.. Inace ja sam super sve je super nakon sta su stale mucnine 😘😘😘😘😘❤️

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    18. Svibanj 2021. 20:56

Sunny_

Nadalica ajme meni koje bogatstvo 🥰🥰🥰 divni i sretni bebaci 🥰🥰
    Bela mi se spremamo za postupak u Repromedu. Kod nas je muški faktor pa smo se za njih odlučili. Generalno mislim da su sve poliklinike u ZGu jako dobre i da im je uspješnost tu negdje. Moja preporuka ti je, ako želite probati u ZGu, da odeš u par poliklinika na konzultacije i odabereš onu u kojoj si se najugodnije osjecala i stekla najviše povjerenja u doktora.
    Sanjass 🤞🤞 čekam izvještaj sutra 🤩 ja i dalje čekam poštara
    ma2013 sad će ona samo što nijeeeeee 🙏🥳🥳🥳

Hvalaa❤️ javi iskustvoo😊

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• *.Women_name.*
    18. Svibanj 2021. 20:57

Svim curama čestitam na lijepim testicima, betama i drugim dobrim vijestima ♥️
    Žao mi je za one loše vijesti 😔😔
    Nadalice djecica su ti pravi seceri 🥰🥰🥰🥰🥰

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.