Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    15. Svibanj 2021. 12:57

Matkiša 😎

Bokić cure :)
    Vidim da ima i nekih loših vijesti…
    Želim reći curama da biokemijska je gubitak ali je stvarno i dobar znak… A i curama sa negativnim testovima da budu jake, statistički uvijek netko ostane trudan tako da doći će vrijeme za sve 🥰
    Drago mi je za naše trudnice da se osjećate bolje 🤩 Mislim bilo je i vrijeme! 😎
    .
    Ja sam ipak išla na infuziju, pa su mi napravili i uzv i imamo srčeko 💗💗💗…
    Bilo mi je bolje tu večer i jutro, i sad sve po starom 🙈….

Mataneeeeeeeeeeee jeeeeee placem zbog tebe ajmeee tako mi je drago 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗😘😘😘😘😘🥳😘🥳🙏🏻 prezivjet ces sad sve isplati se viruj mi se ❤❤❤🥰😍🥰🤩

BAJOMA
    15. Svibanj 2021. 12:58

Bjelis i Mtb vrlim 🥰🤗

🌼TiKi🌼
    15. Svibanj 2021. 13:02

⭐ Miss_Ivy ⭐

Moja beta je očekivano pala, 3.2. Prestajem s terapijom. Krvarenje je srednjeg intenziteta od jučer, nisam sigurna jel mogu to nazvati menstruacijom? Inače je obilna.. Da li bi trebala čekati jače izljeve,pa onda proglasiti novi ciklus? Veselim se novom ciklusu, vraćanju 2 blastice. Samo što ovaj put sigurno neću piškiti svakih sat vremena na test, i mislim da ću otići u Stuttgart da budem taj period s dragim. Molim cure koje su bile u sličnoj situaciji kao i ja da mi kažu šta misle da li je ovo menstruacija ili nešto drugo?

Krvarenje nakon postupka ne mora biti isto kao menstruacija inace, cak stovise, cesto se razlikuje od uobicajene. Po meni je to menstruacija.
    Women_name posalji slobodno. Javi mi se na mail tikica3003@gmail.com

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Tuma
    15. Svibanj 2021. 13:07

Ribic daj Bože da je ona samo predvidjela tvoje stanje🤞🥰
    AuroraB odlično!! 🥳🥳 Super vijesti, baš mi je drago🥰
    Women_name eto super, nadam se da će i mog brzo zvati, bilo bi idealno da 1.dozu primi prije nego rodim🤞
    Pami slažem se u potpunosti. 
    Matkiša aaaaaa🥰🥰 srceko ❤️❤️
    Ana26 pa i nije baš da ako prebolis si miran 6mj... Moja prijateljica je imala sredinom 11.mj koronu i to dosta jaku i opet je dobila početkom 4., prije Uskrsa. I s tim da je drugi put bilo joj još gore.... Znači nakon 4,5 mj.... I kako Women_name kaže sve ovisi o količini antitijela u organizmu.... Imam i prijateljicu koja se cijepila 1 dozom i 3 tj nakon dobila koronu... Ali skroz slabih simptoma i sad će ići po 2.dozu cjepiva....  Istina, neistraženo je sve skupa još, ali ja osobno smatram da je gore zarazit se i imati te posljedice (realno još ne znamo ni kakve sve posljedice sam virus ostavlja, a vrlo vjerojatno su gore od cjepiva)... Ali jasno, podržavam pravo na izbor svakoga.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Beba4321
    15. Svibanj 2021. 13:13

Pozdrav curke..bila sam neaktivna ovih par dana jer sam si skupljala snagu i živce za dalje.. Betu nisam radila danas, nego tek u ponedjeljak idem. Terapiju još koristim i strogo mirujem, ali usprkos svemu menga je počela i to je to. U ponedjeljak samo čekam tu betu da završim s lijekovima u da nastavimo dalje.

Pitam sad cure s više iskustva, da li mogu npr.kad dobijem mengu u 6 mjesecu odmah ići u novi FET? Jer bi stvarno to htjela odmah..

Svim curama želim sreću ❤️❤️
    Miss Ivy jako mi je žao, točno znam kako ti je nakon pozitivnih testova.. Ali možemo mi to, samo pozitivno 🥰

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

⭐ Miss_Ivy ⭐
    15. Svibanj 2021. 13:14

Hvala cure. Kreće jače, i bolovi dolaze, to je to, idemo u drugu rundu 🦸‍♂️🦸!! Da li trebam test opet prije estrofema? Jagodice, bobice 🙊 I da, svjesna sam toga da je bolje ovako. Tako sam tješila MM, da je bolje da je sad otislo nego kasnije.
    Aurora drago mi je da se kod tebe stanje popravilo!
    Vrlim vas sve jako, da vas nema, sigurno ne bi imala ovakvu snagu za dalje! U glavi mi svira Rocky muzika 😁 il sam pukla il se sprema meč stoljeća 😘😘😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

15. Svibanj 2021. 13:17

Woman, da, sama si napisala da antitijela variraju. Ne mozes znati nakon npr mjesec, dva, pet dana od cjepiva koju razinu imaš antit. i da li ih uopce imas jos uvijek. I bas na to je mislio taj doktor sto se tice stavke o tome da si zarazan ako se i cijepis. Ima li smisla svaki put kada imas neki rizican događaj ici provjeravati antit.? Pa u ovisnosti o njima odlucivati hoces li u pir npr ili ne ili posjetiti stare djeda i baku i sl.? Ima li smisla docijepljivanje svakih par mjeseci? Uz to sve da ne pricam o neplodnosti i zena koje su vec do sada prosle po 5+ stimulacija, a nije istrazeno ni kako djeluje skupa sa tom bombom hormona koje primimo, kao da su ti hormoni šala? Dosta je tu neistraženih stvari da pored svega i svih stresova koje sam prozivila jos idem glavom kroz zid primam nesto oko cega su i doktori podjeljeni i onda strepim jer kao sto i doktori zagovornici tvrde da je sigurno tako ima i druga strana koja tvrdi da može svasta izazvati. I jedna i druga strana su skolovani lijecnici. Mogu biti u pravu i jedni i drugi.
    I da se razumjemo nisam antivakser, ako dobijem dijete i ono ce primiti sve sto smo svi mi primili kroz godine, ali ovaj kovid je jos ipak sklisak teren. 
    Meni je mpo rekao da se ne cjepim zbog moje trombofilije između ostalog. Eto igrom slucaja znam da i to ćući u meni. Muz ima autoimunu bolest crijeva, bas zeznutu bolest i doktor mu je lijepo dao prijateljski savjet da za sada priceka jer se ne zna ni kako utjece na vec tako narusen imunitet koji sam sebe vec jede, i to nevezano za zaraznost ili ne vec iskljucivo za njegov organizam.
    I sto se tice trudnoce, i da sam se cijepila 3 mjeseca prije trudnoce tko mi garantira da ce izdrzati antit. do kraja? Nitko, jer ne znaju ni oni kako se ponaša. Na kraju si opet nigdje, a svi znamo da nitko ne preporuca cjepivo za trudnice, sigurno s razlogom.

Doria
    15. Svibanj 2021. 13:20

⭐ Miss_Ivy ⭐

Hvala cure. Kreće jače, i bolovi dolaze, to je to, idemo u drugu rundu 🦸‍♂️🦸!! Da li trebam test opet prije estrofema? Jagodice, bobice 🙊 I da, svjesna sam toga da je bolje ovako. Tako sam tješila MM, da je bolje da je sad otislo nego kasnije.
    Vrlim vas sve jako, da vas nema, sigurno ne bi imala ovakvu snagu za dalje! U glavi mi svira Rocky muzika 😁 il sam pukla il se sprema meč stoljeća 😘😘😘

Koji ti je dnt? Bez obzira na neg test jos uvijek ne krvarim. Crinone izađe smeđ i kad se brisem bude malo smeđe... danas mi je 11dnt trodnevnog... nemam vise ni menstrualne bolove... ti si imala blasticu?

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    15. Svibanj 2021. 13:20

Cure drage hvala vam sada opet odmor od svega popratit cu vas i javim se kada se oporavim i krenemo u nove bitke sada definitivno odmor od svega a oce li ikad biti to nitko nezna ali odustati necemo ali pauze treba svakom! Hvala vam i lijepo sta smo jedna drugoj podrska velika❤️🙏
    MTB posebno grlim i ljubim samo si daj vremena i oduška i vjerujem u sve nas 😘😘 i sve ostale vas 😘😘😘😘❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

⭐ Miss_Ivy ⭐
    15. Svibanj 2021. 13:49

Doriana

⭐ Miss_Ivy ⭐

Koji ti je dnt? Bez obzira na neg test jos uvijek ne krvarim. Crinone izađe smeđ i kad se brisem bude malo smeđe… danas mi je 11dnt trodnevnog… nemam vise ni menstrualne bolove… ti si imala blasticu?

Da, blastica. Sad mi je 13dnt.  Držim fige da ti je jos rano za test.. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.