Bokić cure :)
Vidim da ima i nekih loših vijesti…
Želim reći curama da biokemijska je gubitak ali je stvarno i dobar znak… A i curama sa negativnim testovima da budu jake, statistički uvijek netko ostane trudan tako da doći će vrijeme za sve 🥰
Drago mi je za naše trudnice da se osjećate bolje 🤩 Mislim bilo je i vrijeme! 😎
.
Ja sam ipak išla na infuziju, pa su mi napravili i uzv i imamo srčeko 💗💗💗…
Bilo mi je bolje tu večer i jutro, i sad sve po starom 🙈….
Bas mi je drago za srceko 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Moja beta je očekivano pala, 3.2. Prestajem s terapijom. Krvarenje je srednjeg intenziteta od jučer, nisam sigurna jel mogu to nazvati menstruacijom? Inače je obilna.. Da li bi trebala čekati jače izljeve,pa onda proglasiti novi ciklus? Veselim se novom ciklusu, vraćanju 2 blastice. Samo što ovaj put sigurno neću piškiti svakih sat vremena na test, i mislim da ću otići u Stuttgart da budem taj period s dragim. Molim cure koje su bile u sličnoj situaciji kao i ja da mi kažu šta misle da li je ovo menstruacija ili nešto drugo?

👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
AuroraB joj super, ovo me baš razveselilo 😊Držim fige sad za dalje 🤞🤞🤞Koji dc će ti past aspiracija?
Nadam se da ti planovi za dalje neće biti potrebni.
Vezano za cjepivo, dijelim mišljenje sa Leia2.0 i planiram se sad cijepiti čim me pozovu.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Moja beta je očekivano pala, 3.2. Prestajem s terapijom. Krvarenje je srednjeg intenziteta od jučer, nisam sigurna jel mogu to nazvati menstruacijom? Inače je obilna.. Da li bi trebala čekati jače izljeve,pa onda proglasiti novi ciklus? Veselim se novom ciklusu, vraćanju 2 blastice. Samo što ovaj put sigurno neću piškiti svakih sat vremena na test, i mislim da ću otići u Stuttgart da budem taj period s dragim. Molim cure koje su bile u sličnoj situaciji kao i ja da mi kažu šta misle da li je ovo menstruacija ili nešto drugo?
Ja mislim da je, ja sam ti tako u dva postupka prokrvarila pod terapijom, prvo laganije, a čim sam stala sa istom, krenulo je normalno.
Žao mi je i hrabro dalje 🤞💪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MissIvy bas mi je zao... 💔 Aurorab polako prvo ovaj postupak, 7 folikula je odlično ❤️ja cu sutra saznati kako stojim 😊 zaboravih tko je jutros imao neg test zao mi je... 😒 Mene uzasno zivcira dok sam na bolovanju odmah svi sa posla pitaju jesam li trudna... Bas svi moraju gurati nos! 😈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
MissIvy, znamo kako se osjećaš po pitanju bete, ali vjeruj mi da je to najbolji ishod kad već nije bilo suđeno ovog puta. Biokemijska je "mila majka" naspram kiretaže ili vanmaternične, a imaš veliku sreću jer te čekaju tvoje jagodice bobice🍓🍓
Kača gdje si ti u postupku? Sretno na UZV🍀
Lucyinthesky aspiracija će pasti na 13DC. U prvom postupku mi je bila 14DC, u drugom na 13DC.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Matkisa Evo srceko ❤️ za sreceko😀
Mtb Znam da trebas vrijeme i prostor za sebe. I podrzavam. Al falis...
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
I sbjelis takoder kao i za MTB ❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji