MissIvy, znamo kako se osjećaš po pitanju bete, ali vjeruj mi da je to najbolji ishod kad već nije bilo suđeno ovog puta. Biokemijska je "mila majka" naspram kiretaže ili vanmaternične, a imaš veliku sreću jer te čekaju tvoje jagodice bobice🍓🍓
Kačagdje si ti u postupku? Sretno na UZV🍀
Lucyintheskyaspiracija će pasti na 13DC. U prvom postupku mi je bila 14DC, u drugom na 13DC.
I dalje sam kod Škvorca, ok su mi 😊❤️ bit ce kod tebe stanica ne brini 🥚😀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Citam zaostatke od jutros pa tako komentarisem, mozda ste vec na nekoj drugoj temi. Ja kao zdravstveni radnik sam pobornik vakcinacije, vjerujem u medicinske strucnjake koji su razvili u kratkom roku efikasne vakcine i ja licno sam primila obje doze vakcine, drugu polovinom aprila. Sto se tice ispitanosti/neispitanosti kod trudnica i zena koje planiraju trudnocu, ista je situacija kao i sa svim drugim lijekovima, jednostavno se ne sprovode ili se sprovode u malom procentu kod takvih odoba. PODVALCIM, ovo je moje misljenje temeljeno na mom medicinskom znanju i vjeri u struku, ali nisam apsolutno nikome, ni clanovima svoje porodice, nametala svoje stavove i svima sam im rekla da je to odluka konu svako za sebe treba donijeti, ja mogu samo na pitanje dati svoje misljenje.
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Sto se tice antitijela, nisam provjeravala njihov titar niti namjeravam, mislim da nema smisla, buduci da se na taj nacin moze samo utvrditi broj (koji sam po sebi ne znaci mnogo) ne i njihova sposobnost neutralizacije antigena a sa druge strane njihov nedodtatak ne znaci nuzno da imunost nije prisutna buduci da pored humoralnog postoji i stanicni imunitet koji je cesto i znacajniji od prvog.
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Krivo ste me shvatili za povjeravanje antitijela. Ne kažem da ih treba stalno provjeravati. Cure na odjelu provjeravaju prema uputama doktora jer rade na covid odjelu i provjerava im se imunost od cijepljenja jer su izložene i po tome će se odlučit o eventualnom docjepljivanju. Za sebe sam rekla da ću otic provjerit nakon druge doze ali jednom jer imam kolegicu s posla koja je jedna od onih 5 posto slučajeva, koja je nakon obje doze cjepiva izvadila antitijela i rezultat je 0. Znači skroz je imuna na cjepivo.
Magnolia kako si sama rekla, ne vrijedi o tom pričati. Svatko ima svoje mišljenje i prema njemu djeluje. Ja sam iznijela svoje i ne nagovaram nikog na njega, svako ima pravo odlučiti za sebe. Naravno i zavisno o situaciji. Ja sam komentirala nečije pitanje. Drugačije je kad si u postupku, kad si trudna, dojis ili kad znaš da nećeš ic bar 3 mjeseca u sljedeći. U nekim situacijama bi si i ja razmislila. Svi znamo za sebe u kakvoj situaciji smo, i kako mislimo da je najbolje za nas.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ribic daj Bože da je ona samo predvidjela tvoje stanje🤞🥰
AuroraB odlično!! 🥳🥳 Super vijesti, baš mi je drago🥰
Women_name eto super, nadam se da će i mog brzo zvati, bilo bi idealno da 1.dozu primi prije nego rodim🤞
Pami slažem se u potpunosti.
Matkiša aaaaaa🥰🥰 srceko ❤️❤️
Ana26 pa i nije baš da ako prebolis si miran 6mj… Moja prijateljica je imala sredinom 11.mj koronu i to dosta jaku i opet je dobila početkom 4., prije Uskrsa. I s tim da je drugi put bilo joj još gore…. Znači nakon 4,5 mj…. I kako Women_name kaže sve ovisi o količini antitijela u organizmu…. Imam i prijateljicu koja se cijepila 1 dozom i 3 tj nakon dobila koronu… Ali skroz slabih simptoma i sad će ići po 2.dozu cjepiva…. Istina, neistraženo je sve skupa još, ali ja osobno smatram da je gore zarazit se i imati te posljedice (realno još ne znamo ni kakve sve posljedice sam virus ostavlja, a vrlo vjerojatno su gore od cjepiva)… Ali jasno, podržavam pravo na izbor svakoga….
Na to i ja računam 🙈 taman bi moglo proc par tjedana od cjepljenja
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tuma ma i moja prijateljica je imala koronu i nakon 1.5 mj opet dobila.
Ja sam htjela reći da mi nema smisla da si "imun" na koronu 6mj kad ju preboliš,a i ako se cijepiš. Očekivala sam da je duži rok nakon cijepljenja. Ne želim se cijepiti svakih 6mj.
Svatko radi onako kako smatra da je najbolje.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Hvala cure. Kreće jače, i bolovi dolaze, to je to, idemo u drugu rundu 🦸♂️🦸!! Da li trebam test opet prije estrofema? Jagodice, bobice 🙊 I da, svjesna sam toga da je bolje ovako. Tako sam tješila MM, da je bolje da je sad otislo nego kasnije.
Aurora drago mi je da se kod tebe stanje popravilo!
Vrlim vas sve jako, da vas nema, sigurno ne bi imala ovakvu snagu za dalje! U glavi mi svira Rocky muzika 😁 il sam pukla il se sprema meč stoljeća 😘😘😘
Koji ti je dnt? Bez obzira na neg test jos uvijek ne krvarim. Crinone izađe smeđ i kad se brisem bude malo smeđe… danas mi je 11dnt trodnevnog… nemam vise ni menstrualne bolove… ti si imala blasticu?
Da, blastica. Sad mi je 13dnt. Držim fige da ti je jos rano za test..
Hvala ti ❤ pokusavam se natjerati na pozitivu i znam da je prvi dan kad bi eventualno moglo pokazati... i da su mnoge smeđarile ovako i da je bilo ok na kraju... borim se sama sa sobom. Drzim fige da brzo ides po svoje 🐧🐧 ❤❤
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Krivo ste me shvatili za povjeravanje antitijela. Ne kažem da ih treba stalno provjeravati. Cure na odjelu provjeravaju prema uputama doktora jer rade na covid odjelu i provjerava im se imunost od cijepljenja jer su izložene i po tome će se odlučit o eventualnom docjepljivanju. Za sebe sam rekla da ću otic provjerit nakon druge doze ali jednom jer imam kolegicu s posla koja je jedna od onih 5 posto slučajeva, koja je nakon obje doze cjepiva izvadila antitijela i rezultat je 0. Znači skroz je imuna na cjepivo.
Magnolia kako si sama rekla, ne vrijedi o tom pričati. Svatko ima svoje mišljenje i prema njemu djeluje. Ja sam iznijela svoje i ne nagovaram nikog na njega, svako ima pravo odlučiti za sebe. Naravno i zavisno o situaciji. Ja sam komentirala nečije pitanje. Drugačije je kad si u postupku, kad si trudna, dojis ili kad znaš da nećeš ic bar 3 mjeseca u sljedeći. U nekim situacijama bi si i ja razmislila. Svi znamo za sebe u kakvoj situaciji smo, i kako mislimo da je najbolje za nas.
Btw. ispričavam se ako si to shvatila kao nekakav "napad". Ja razumijem sve što ti pišeš i da se bojiš s obzirom na to sve. Tako se i ja bojim jer sam ju dobila i nisam imala bajne simptome. Naravno, kažem, svatko odlučuje za sebe s obzirom na to sve... Kako god, da smo mi sve žive i zdrave i da rodimo zdrave bebice 😁😘
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Matkisa Cestitaaam 🎉🎉🎉🎊🎊🎊❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav curke..bila sam neaktivna ovih par dana jer sam si skupljala snagu i živce za dalje.. Betu nisam radila danas, nego tek u ponedjeljak idem. Terapiju još koristim i strogo mirujem, ali usprkos svemu menga je počela i to je to. U ponedjeljak samo čekam tu betu da završim s lijekovima u da nastavimo dalje.
Pitam sad cure s više iskustva, da li mogu npr.kad dobijem mengu u 6 mjesecu odmah ići u novi FET? Jer bi stvarno to htjela odmah..
Svim curama želim sreću ❤️❤️
Miss Ivy jako mi je žao, točno znam kako ti je nakon pozitivnih testova.. Ali možemo mi to, samo pozitivno 🥰
Ja sam išla odmah jedan za drugim
I mišljenja sam da je to najbolje, naime uvjerena sam da se kod mene otvarila trudnoća jer sam skoro puna dva mjeseca bila na utrogestanu osim onih par dana kada je bila menstruacija 😊
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Sortiraj odgovore
Najstariji