Rebeka ja sam imala 1 stanicu, vratila ju drugi dan od oplodnje i evo nas u terminu❤️❤️ vjeruj u sebe i svoju mrvicu🥰
Ziki ja bih vratila obje da imam…. 😊 Sretno🍀
Jao Tumice bas mi to treba…. malo sam sad tuzma sto mi je ovaj jedan bio prazan pa da imam 2… nekako psihicki bi mi bilo lakse. A sada da se ova 1 oplodi… sve gledam koje su sanse da se ne oplodi? Odmah mi je rekao da cemo transfer treci dan..
Evo i mene s jednom treći dan 😁🤗🙏🤞❣️ ima nas 🤗🤗
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Rebeka ja sam imala 1 stanicu, vratila ju drugi dan od oplodnje i evo nas u terminu❤️❤️ vjeruj u sebe i svoju mrvicu🥰
Jao Tumice bas mi to treba…. malo sam sad tuzma sto mi je ovaj jedan bio prazan pa da imam 2… nekako psihicki bi mi bilo lakse. A sada da se ova 1 oplodi… sve gledam koje su sanse da se ne oplodi? Odmah mi je rekao da cemo transfer treci dan..
A gle, meni se prvi put nije oplodila, a drugi put je. Ali veće su šanse da bude nego da ne bude. Meni se prvi put nije oplodila jer je bila nezrela, al mislim da se oko 70% stanica uspije oploditi... 😊 Vjerujem da će se i tvoja 😊 ja sam recimo imala 4 folikula i samo 1 stanicu, svi ostali prazni... Znam da je lakše kad imaš bar 2 stanice.ali ova tvoja je pobjednica i to je to! 🥰🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Perlla oboje morate napraviti test na covid, jer prilikom asipracije suprug ide s tobom na odjel i nosi svoj uzorak, tako da trebate imati oboje negativan test. Osim ako na SD-u vladaju druga pravila, ali sumnjam!
Meni je javljen telefonski termin u koliko si dajem štopericu, to je nakon što se vidi raspored u sali i sa embriolozima.. Možda bolje da barem pola sata odgodiš tu štopericu, ako znaš da ujutro još traju UZV.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Evo i mene s jednom treći dan 😁🤗🙏🤞❣️ ima nas 🤗🤗
Jaoooo tooooo :)))) samo sto si ti puno mlada od mene 😅😅
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
A gle, meni se prvi put nije oplodila, a drugi put je. Ali veće su šanse da bude nego da ne bude. Meni se prvi put nije oplodila jer je bila nezrela, al mislim da se oko 70% stanica uspije oploditi… 😊 Vjerujem da će se i tvoja 😊 ja sam recimo imala 4 folikula i samo 1 stanicu, svi ostali prazni… Znam da je lakše kad imaš bar 2 stanice.ali ova tvoja je pobjednica i to je to! 🥰🥰
Kaze meni doktor 3 dan vracamo a jos ne znamo ni dali se oplodila. Opet mi nema spavanja. Kad embriolog javlja, ujutro ili kasnije? Hvala ti na pozitivi. Legende ste! E da, a kako je tvoja bila nezrela? To nije bio prirodnjak...
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
AuroraB bas sam imala feeling da ce sve na kraju biti ok, sretno dalje 🙏❤️
Matkiša ,predivan osjeca,jel da ❤️🙏 sretno!
Bela nadam se da si danas bolje 🥰
Nikita ako nas citas,saljem pusu 🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
ribic 🤞🤞🤞 da je žena u pravu.
AuroraB jako mi je drago da se stanje popravilo i da će biti aspiracije! 🎉
Matkiša tako mi je drago da je sve uredu i da se vidi srce! ❤️
Miss_Ivy jako mi je žao što je beta pala, ali mi je drago da te čekaju smrzlići i da si smogla snage za razmišljanje o njima. ❤️
Beba i ti krvariš? 😟 Drži se! ❤️
Ajme, imam osjećaj da nam je posljednjih dana došlo baš puno negativnih vijesti nakon toliko lijepih i pozitivnih testića. 😟😞
Perlla mi smo oboje morali radit test na Covid. Tako su nam rekli. Vjerujem da bi tako trebalo biti svugdje za aspiraciju. Provjeri svakako!
Trudnice računaju li se tjedni trudnoće MPO trudnica jednako kao i inače, od 1.dana mjesečnice?
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
RebekaB ma nisam puno mlada, 5 g... Nije bio prirodni, oba su bila stimulirana postupka. Prvi blagostimulirani, a drugi puna stimulacija. A nezrela je bila zbog očito prerane aspiracije, meni folikuli izgleda pucaju na većim veličinama... Ovaj dobitni je dr rekla da misli da bi možda mogla biti cista i na kraju je bila lijepa stanica. Ali mislim da embriolozi odmah vide jel stanica nezrela samo mi nisu valjda htjeli reći. Meni su vraćali 2.dan i nisu ništa javili nego sam oba puta morala doći tamo i tamo sam saznala. Al to je tako na VV, ne znam kako je kod tebe u klinici, ali većinom jave idući dan ujutro....
Rina od 1.dana zadnje menge...
Beba, MissIvy ❤️❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
ribic 🤞🤞🤞 da je žena u pravu.
AuroraB jako mi je drago da se stanje popravilo i da će biti aspiracije! 🎉
Matkiša tako mi je drago da je sve uredu i da se vidi srce! ❤️
Miss_Ivy jako mi je žao što je beta pala, ali mi je drago da te čekaju smrzlići i da si smogla snage za razmišljanje o njima. ❤️
Beba i ti krvariš? 😟 Drži se! ❤️
Ajme, imam osjećaj da nam je posljednjih dana došlo baš puno negativnih vijesti nakon toliko lijepih i pozitivnih testića. 😟😞
Perlla mi smo oboje morali radit test na Covid. Tako su nam rekli. Vjerujem da bi tako trebalo biti svugdje za aspiraciju. Provjeri svakako!
Trudnice računaju li se tjedni trudnoće MPO trudnica jednako kao i inače, od 1.dana mjesečnice?
Meni je mpo računao prema transferu, ali kad sam prešla u bolnicu računaju po menstruaciju i tako je ostao termin.
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
RebekaB ma nisam puno mlada, 5 g… Nije bio prirodni, oba su bila stimulirana postupka. Prvi blagostimulirani, a drugi puna stimulacija. A nezrela je bila zbog očito prerane aspiracije, meni folikuli izgleda pucaju na većim veličinama… Ovaj dobitni je dr rekla da misli da bi možda mogla biti cista i na kraju je bila lijepa stanica. Ali mislim da embriolozi odmah vide jel stanica nezrela samo mi nisu valjda htjeli reći. Meni su vraćali 2.dan i nisu ništa javili nego sam oba puta morala doći tamo i tamo sam saznala. Al to je tako na VV, ne znam kako je kod tebe u klinici, ali većinom jave idući dan ujutro….
Rina od 1.dana zadnje menge…
Beba, MissIvy ❤️❤️
Vide odmah da. Npr kod Škvorca kad aspiriraju, dođe embriologica, odmah pogleda i kaže doktoru jel zrela. Tako da sam uvijek odmah saznala za taj dio.
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️