Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    22. Veljača 2021. 12:02

ANKSIMORON

Nina92

S mattan pa jakoooo jebenu, znam kako ti je zadnjih 2 puta tako je i meni

Sretno danas 🥰🥰🥰

Hvala ti ❤️❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Sara 🌸
    22. Veljača 2021. 12:05

Mattan, žao mi je 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:06

VM, navijamo za ogromni pad. 

Ruska1986, danas je bio tipično muško, htio je samo svršiti čim prije.  

MaloTele, dobro da tvoj komentar o prstićima nisam pročitala prije, inače bih mu zurila u prste cijelo vrijeme da vidim kakvi su. 

BjeliS, kad je beta? Ja sam bila vraćala jedan trodnevni, ali bio je već u fazi kompaktacije.

Šmattan, a joj. Baš mi je žao. Izvadi opet za dva dana da budeš sigurna da je pala. Vrlim te. 

tera_, da, to su ti konzultacije. Socijalni ginekolozi podrazumijevaju da su ti papa, brisevi i hormoni dovoljni za prve konzultacije.

*.Women_name.*, pitaj se čime si me izazvala da ti to napravim. 

Andela111, zato ovdje plačemo i smijemo se skupa.

Monkica24, imaš vremena. Prvo se malo odmori, oporavi od razočarenja što ste propustili jajnu stanicu. A onda se vrati na prve tri stranice teme, tamo imaš linkove s filmićima za svaki lijek.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:06

Niiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    RAZVAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! 

💔💔💔

Lucyinthesky
    22. Veljača 2021. 12:11

BjeliS bravo, to je super vijest, želim ti sreću 💪❤️
    Šmattan a jebemu sve, kako tak mala... 😔Navijam za tebe i dalje 🤞🤞🤞
    Nina92 drži se i sreeeeeeetno 😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:13

Dakle, dečko mi danas nije imao dobar dan.
    Pokušao je biti uobičajeno nježan i dobar prema meni, ali ga nije išlo.
    Prije mene je jednom paru morao reći neke loše vijesti (ne znam što, ali svi su bili jako ozbiljni i tužni) 
    Za vrijeme mene su mu uletili i rekli da ga čekaju u sali i morao je žuriti, iako je svejedno ostao i još dva puta me pitao imam li još štogod za pitati  ali se vidjelo da je overwhelman svime. 
    I dodatno, morao me je boliti danas  jer mi je jedan jajnik stvarno otišao na godišnji, tamo negdje kraj krajnika, pa mi se stalno ispričavao dok mu je ruka do lakta bila u meni 
    Današnji rezultati:
    Supresija ide od danas.
    Na jajniku na kojem je bilo 4-5 folikula na početku su sad 4 lijepa folikula.
    Na jajniku na kojem je bilo 7 folikula je vidio samo 3  ali jedva je i do njih došao jer, kao što rekoh, otišao je skroz na sjever na hladnija predjela. Kaže da ih možda/vjerojatno ima još, ali da on do njih ne može doći u ovom trenutku.
    Za 2 dana novi dejt.
    Predviđanje je da će u četvrtak ići štoperica, a u subotu da će biti aspiracija.
    Nisam izdržala i pitala sam ga tko će mi raditi aspiraciju i transfer. Rekao je da ne brinem, da će mi sve raditi on  : ljubaf : 

💔💔💔

Matkiša 😎
    22. Veljača 2021. 12:19

Zvala me biologica jer joj nitko nije javio betu, btw doktor mi je na GO... I sad moram ići na uzv kod nekoga da me upute kao dalje i vide za tu betu, što god... Kaže biologica da je biokemijska, ali da je to super za prvi postupak a to sam i znala 😎 i da bi beta već 7dnt trebala biti oko 30

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:21

Šmattan 😎

Zvala me biologica jer joj nitko nije javio betu, btw doktor mi je na GO… I sad moram ići na uzv kod nekoga da me upute kao dalje i vide za tu betu, što god… Kaže biologica da je biokemijska, ali da je to super za prvi postupak a to sam i znala 😎 i da bi beta već 7dnt trebala biti oko 30

Koliko si ih sad bila vratila? Koliko te čeka?
    A slušaj, super bi bilo da se baš ulovilo. Ali da, i biokemijska je dobra vijest. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 12:21

MTB

Dakle, dečko mi danas nije imao dobar dan.
    Pokušao je biti uobičajeno nježan i dobar prema meni, ali ga nije išlo.
    Prije mene je jednom paru morao reći neke loše vijesti (ne znam što, ali svi su bili jako ozbiljni i tužni)
    Za vrijeme mene su mu uletili i rekli da ga čekaju u sali i morao je žuriti, iako je svejedno ostao i još dva puta me pitao imam li još štogod za pitatiali se vidjelo da je overwhelman svime.
    I dodatno, morao me je boliti danasjer mi je jedan jajnik stvarno otišao na godišnji, tamo negdje kraj krajnika, pa mi se stalno ispričavao dok mu je ruka do lakta bila u meniDanašnji rezultati:
    Supresija ide od danas.
    Na jajniku na kojem je bilo 4-5 folikula na početku su sad 4 lijepa folikula.
    Na jajniku na kojem je bilo 7 folikula je vidio samo 3ali jedva je i do njih došao jer, kao što rekoh, otišao je skroz na sjever na hladnija predjela. Kaže da ih možda/vjerojatno ima još, ali da on do njih ne može doći u ovom trenutku.
    Za 2 dana novi dejt.
    Predviđanje je da će u četvrtak ići štoperica, a u subotu da će biti aspiracija.
    Nisam izdržala i pitala sam ga tko će mi raditi aspiraciju i transfer. Rekao je da ne brinem, da će mi sve raditi on: ljubaf :

Zaboravila napisati:
    sluznica i dalje seksi.
    endo debel 7mm.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    22. Veljača 2021. 12:25

Manemoj izgleda da i ja idem na crnu listu kod MTB 😂 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.