Beba a da, kako vrijeme odmiče, svi pomiču dan testiranja na ranije😂 za blastice test već 7dnt treba pokazati crtu, a s 9 si stvarno sigurna👍
VM super, navijamo za sve 4💪🥰
Anna.m dobrodošla 🥰 beta je super i lijepo se poduplala. Kad si se naručila na uzv? Bilo bi nam drago da nam se priključis, ako se odlučiš biti dio čopora, pročitaj prve 3 stranice i uredi potpis, reci nam nešto o sebi 😊
Matkiša a prije 6 tt se plod rijetko kada može vidjeti, tako da je ovo odlično 🥰 i znaš sad da je na pravom mjestu 💪💪
Anitram jesi ponavljala test?
Jesam 🤞
Anitram, bome imaš hrabrosti svaka čast 😊😊
A sada 🤞 da dalje tamni i da rasturiš s betom 🥰
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Anitram 🥰🥰🥰
Cure bila koja da 6dnt blastice na testu nije imala ni sjene a da je bilo poslje pozitivno?
Ja sve više gubim nadu...
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Beba a da, kako vrijeme odmiče, svi pomiču dan testiranja na ranije😂 za blastice test već 7dnt treba pokazati crtu, a s 9 si stvarno sigurna👍
Anna.m dobrodošla 🥰 beta je super i lijepo se poduplala. Kad si se naručila na uzv? Bilo bi nam drago da nam se priključis, ako se odlučiš biti dio čopora, pročitaj prve 3 stranice i uredi potpis, reci nam nešto o sebi 😊
Matkiša a prije 6 tt se plod rijetko kada može vidjeti, tako da je ovo odlično 🥰 i znaš sad da je na pravom mjestu 💪💪
Jesam 🤞
Anitram, bome imaš hrabrosti svaka čast 😊😊
A sada 🤞 da dalje tamni i da rasturiš s betom 🥰
Ludost 🤭...thx...i tebi 🤞🤞🤞🤞🤞
Cure moje evo mene s uzv. Bebica je dobro, lijepo pliva, mljacka usnicama 😋 i cijeli je sad veći za 2 tjedna. Doktorica kaže da je sve u redu, nemam šećer ali da svejedno pripazim na prehranu kao do sad i krećem se. Ovaj put mi je radila samo uzv preko trbuha, nije vaginalno gledala cerviks jer kaže da nema potrebe- nisam imala problema s cerviskom do sada, a nakon 24tt da nema potrebe jer se kod svakog vaginalnog uzv lagano mijenja flora. Sljedeći tjedan vadim krv na Coombsov test jer imam negativan rh faktor, nadam se da bude ok 🙏 Sljedeći pregled 25.05.
Matkiša čestitam na urednom nalazu.
Belaa kod tebe je prirodna trudnoća i doktori ne mogu točno znati kad je došlo do oplodnje kao u ivf-u. Evo baš prije par tjedana mi je frendica rekla da je trudna. Prvi uzv u 7tt je samo pokazao gestacijsku i žumanjčanu, bez prikaza ploda i otkucaja srca što znamo da bi kod ivf-a u 7tt već trebalo biti. Na sljedećem pregledu za 2 tjedna je sve bilo uredno. Molim i vjerujem da će tako biti i kod tebe, zalužila si 😘
Nisam puno zapamtila ostalo, pa šaljem pozdrave svima 👋👋
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Hej cure samo da vam javim prvi uzv još ne nazire otkucaje ni plod gestacijska je tu i cini mi se na vrsku da vidi polod ali nije siguran sutra vadim betu i u petak opet u njega 🙏🙏🙏u Božje ruke sta bude nije mi svejedno ali ništa nemogu promjenit osim nadat se dobru kaze da moguce da je kasnije bilo zacece i da još rano ja sam danas 7+5 ali da to nema veza mozda je ovulacija bila u kasnom ciklusu🙏🙏molite
Drži se i mi molimo i navijamo
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Jesam 🤞
Uuu super tamni 😍🥰 nek ovaj put se čvrsto primi/prime za mamu i ne daju van bar 8 mj🤞❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Anitram 🥰🥰🥰Cure bila koja da 6dnt blastice na testu nije imala ni sjene a da je bilo poslje pozitivno?
Ja sve više gubim nadu…
Kod mene 2 blastice vracene 8 dan sjena sjenice , 9 dan crta i beta jako mala evo nas u 13 tjednu
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Bela molimo se da idući put bude plod sa srcekom❤️🙏 istina, kod prirodnih trudnoća ovulacija može biti kasnije pa ni ne mora biti sad po ovulacija 7 tj, već može biti 6....
Beba hahha nekima kao što vidiš od 5.dnt pokazuje sjene, al da, za tvoj unutarnji mir je najbolje onda raditi 9dnt.🤞🥰
Nika a bilo je slučajeva. Sve je moguce. Ponovi sutra ili još bolje prekosutra test, držim fige 🤞
Pami odlicno🥰🥰 ma neka je veća bebica, ako je tvoj šećer oke, onda nemaš šta ionako. Ti si već u 3.tromjesjecju 🥰🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Jesam 🤞
Uuu super tamni 😍🥰 nek ovaj put se čvrsto primi/prime za mamu i ne daju van bar 8 mj🤞❤️
🤗🤗🤗
Manemoj tek za 2 tjedna 🙄
Tuma 🧡🧡🧡
Joj cure lakše se diše sad! Iako je rekao da misli da će biti uredna trudnoća on to ne može znati a ni ja....
Anitram wooow 🥳🥳🥳 testovi su odlični, joj sad sam uzbuđena baš 🤩🤩🤩
I hvala ti za ig 🥰 Malo su mi neki ljudi popljuvali rad pa mi je drago čuti od vas da to nije baš tako kako kažu....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji