Piky, i ja sam jutros obavila test. Cini mi se kao da sam vidjela sjenu! Ponovit cu sutra opet. Nema gubljenja nade! 😊Razigrana koji datum si imala transfer??
Imala sam 27. tako da mi se cini da sam ipak napravila prerano. Ponovit cu sutra i preksutra opet prvom jutarnjom mokracom pa cu usporediti.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure, mi smo odradili novi spermiogram danas, očekivali smo da ce nas odmah uputiti u urologice i da ce spermiogram biti jako los...dakle,od 5 spermija nađenih u centrifugi dosli smo na 27 milijuna u nativnom uzorku!!!!!!! Jedino gdje smo pali je pokretljivost,nama je 32% a treba biti povise 40 posto. Nađeno je nesto okruglih stanica sta upućuje da je upala vjv i dalje prisutna oa cemo vidijeti sta dalje s tom ureaplasmom. Koliko sam skuzila, cak se moze izolirati ureaplasma i tako napraviti postupak potpomognute. Skoro smo zagrlili embriologicu koja nam je objasnjaval nalaze,kad smo joj pokazali stari tad je postala svjesna zasto smo na rubu placa i smijeha 😂 u petak idemo kod dr Poljaka na konzultacije, ja sam vam totalno uzbudena,zbunjena,bas mix emocija. Nisam ocekivala ovako dobar rezultat 😊 E da,morfologija je uredna isto. Evo,morala sam podijeliti s vama moje sretne vijesti 😊🥰
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Piky, i ja sam jutros obavila test. Cini mi se kao da sam vidjela sjenu! Ponovit cu sutra opet. Nema gubljenja nade! 😊Razigrana koji datum si imala transfer??
Imala sam 27. tako da mi se cini da sam ipak napravila prerano. Ponovit cu sutra i preksutra opet prvom jutarnjom mokracom pa cu usporediti.
Da. Meni 26.ali blastica. 😏
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Manemoj tek za 2 tjedna 🙄
Tuma 🧡🧡🧡Joj cure lakše se diše sad! Iako je rekao da misli da će biti uredna trudnoća on to ne može znati a ni ja….
Anitram wooow 🥳🥳🥳 testovi su odlični, joj sad sam uzbuđena baš 🤩🤩🤩
I hvala ti za ig 🥰 Malo su mi neki ljudi popljuvali rad pa mi je drago čuti od vas da to nije baš tako kako kažu….
Onda oni ne vide bas dobro. 🤭Jer meni su bas prekrasni. 👌👌👌treba imat smisla, kreativnosti i maste za to a to ne moze imat svaki. Tako da, imas bas lijep talent 👏👏
Hvala ti 🥰🥰🥰
Kada ti vadiš betu?
Mozda u petak. Kad ti kod mene u Klinici traze sam test. Pa cu vidit da odem kod ginica svog izvaditi
Josipab jeeeeej! Super vijesti! Baš mi je drago! ❤🤗🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Došao mi negativan korona test ✅
Sad još samo:
1. Bebice trebaju preživjeti odmrzavanje 🌞
2. Trebaju se primiti za mene🤞🏻
3. Treba biti visoka 1.beta🔝
4. Treba biti dupla 2. beta🔝🔝
5. Treba biti dupla 3. beta🔝🔝🔝
6. Treba biti sve ok na 1. UZV🔆
7. Treba kucati srce❤
8. Treba preživjeti 1. trimestar🤨
9. Treba preživjeti 2. trimestar😐
10. Treba preživjeti 3. trimestar😬
11. Treba preživjeti porod😱
....
Idem po Normabel 🤪🤯🤯🤯😅😅
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Došao mi negativan korona test ✅
Sad još samo:
1. Bebice trebaju preživjeti odmrzavanje 🌞
2. Trebaju se primiti za mene🤞🏻
3. Treba biti visoka 1.beta🔝
4. Treba biti dupla 2. beta🔝🔝
5. Treba biti dupla 3. beta🔝🔝🔝
6. Treba biti sve ok na 1. UZV🔆
7. Treba kucati srce❤
8. Treba preživjeti 1. trimestar🤨
9. Treba preživjeti 2. trimestar😐
10. Treba preživjeti 3. trimestar😬
11. Treba preživjeti porod😱
….
Idem po Normabel 🤪🤯🤯🤯😅😅
savršeno si opisala sve
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Manemoj tek za 2 tjedna 🙄
Tuma 🧡🧡🧡Joj cure lakše se diše sad! Iako je rekao da misli da će biti uredna trudnoća on to ne može znati a ni ja….
Anitram wooow 🥳🥳🥳 testovi su odlični, joj sad sam uzbuđena baš 🤩🤩🤩
I hvala ti za ig 🥰 Malo su mi neki ljudi popljuvali rad pa mi je drago čuti od vas da to nije baš tako kako kažu….
Onda oni ne vide bas dobro. 🤭Jer meni su bas prekrasni. 👌👌👌treba imat smisla, kreativnosti i maste za to a to ne moze imat svaki. Tako da, imas bas lijep talent 👏👏
Hvala ti 🥰🥰🥰
Kada ti vadiš betu?
Mozda u petak. Kad ti kod mene u Klinici traze sam test. Pa cu vidit da odem kod ginica svog izvaditi
Ahaaa,ma samo ti to izvadi 🙈
SenniRemmus oplakala sam 😂😂😂😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Josipab predivne vijesti!!! Sad samo hrabro naprijed. Ja sutra idem kod dr. Poljaka na konzultacije i ne znam što očekivati, koji je daljnji tijek postupka nakon šta prikupim sve potrebne nalaze...
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Josipab wuhuuuuuuu odličnoooo jako mi je drago zbog vas. Idete u postupak ili ćete pokušavati prirodno?
Tea_0501 kako je M?
Bella ❤️
Pami ❤️
SeniRemmus ajde ti radije po neku rakiju, normabel mi se čini preslab za to
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji