Anitram 🥰🥰🥰Cure bila koja da 6dnt blastice na testu nije imala ni sjene a da je bilo poslje pozitivno?
Ja sve više gubim nadu…
Kod mene 2 blastice vracene 8 dan sjena sjenice , 9 dan crta i beta jako mala evo nas u 13 tjednu
🥰🥰❤❤❤
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Beba a da, kako vrijeme odmiče, svi pomiču dan testiranja na ranije😂 za blastice test već 7dnt treba pokazati crtu, a s 9 si stvarno sigurna👍
VM super, navijamo za sve 4💪🥰
Anna.m dobrodošla 🥰 beta je super i lijepo se poduplala. Kad si se naručila na uzv? Bilo bi nam drago da nam se priključis, ako se odlučiš biti dio čopora, pročitaj prve 3 stranice i uredi potpis, reci nam nešto o sebi 😊
Matkiša a prije 6 tt se plod rijetko kada može vidjeti, tako da je ovo odlično 🥰 i znaš sad da je na pravom mjestu 💪💪
Anitram jesi ponavljala test?
Tuma me sad ubila u pojam i ipak se javljam. Mislila sam da neću dok sutra ne ponovim test.
Uglavnom jutros sam piškila danas je 9dt blastice i možda možda sam vidjela sjenu sjenine sjene, ali možda, i baš sam potonula do bola. Ujutro ću ponovit svakako ali mislim da je to to, ujedno nemam nikakvih simptoma. Ne sjećam se kad su me grudi počele grudi boljeti ono zadnji put ali sad ništa.
I nemogu staviti sliku jer mi je kamera mutna.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Hvaala vam cure i mi vjerujemo i nadamo se idemo sad privatno vadit betu pa cu u petak jutro opet molite da bude velika,🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Manemoj tek za 2 tjedna 🙄
Tuma 🧡🧡🧡Joj cure lakše se diše sad! Iako je rekao da misli da će biti uredna trudnoća on to ne može znati a ni ja….
Anitram wooow 🥳🥳🥳 testovi su odlični, joj sad sam uzbuđena baš 🤩🤩🤩
I hvala ti za ig 🥰 Malo su mi neki ljudi popljuvali rad pa mi je drago čuti od vas da to nije baš tako kako kažu….
Onda oni ne vide bas dobro. 🤭Jer meni su bas prekrasni. 👌👌👌treba imat smisla, kreativnosti i maste za to a to ne moze imat svaki. Tako da, imas bas lijep talent 👏👏
Beba a da, kako vrijeme odmiče, svi pomiču dan testiranja na ranije😂 za blastice test već 7dnt treba pokazati crtu, a s 9 si stvarno sigurna👍
Anna.m dobrodošla 🥰 beta je super i lijepo se poduplala. Kad si se naručila na uzv? Bilo bi nam drago da nam se priključis, ako se odlučiš biti dio čopora, pročitaj prve 3 stranice i uredi potpis, reci nam nešto o sebi 😊
Matkiša a prije 6 tt se plod rijetko kada može vidjeti, tako da je ovo odlično 🥰 i znaš sad da je na pravom mjestu 💪💪
Anitram jesi ponavljala test?Tuma me sad ubila u pojam i ipak se javljam. Mislila sam da neću dok sutra ne ponovim test.
Uglavnom jutros sam piškila danas je 9dt blastice i možda možda sam vidjela sjenu sjenine sjene, ali možda, i baš sam potonula do bola. Ujutro ću ponovit svakako ali mislim da je to to, ujedno nemam nikakvih simptoma. Ne sjećam se kad su me grudi počele grudi boljeti ono zadnji put ali sad ništa.
Ajme ne. Nije mi to bila namjera 😟
Nije kod svih isto, vidiš da je i Nina92 imala sjenics i sad je u 13.tt. Simptome pusti, to ti ništa ne znači. Sve može biti od pmsa, utrogestana i trudnoće. Isti su simptomi....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tuma 🧡🧡🧡Joj cure lakše se diše sad! Iako je rekao da misli da će biti uredna trudnoća on to ne može znati a ni ja….
I hvala ti za ig 🥰 Malo su mi neki ljudi popljuvali rad pa mi je drago čuti od vas da to nije baš tako kako kažu….
Onda oni ne vide bas dobro. 🤭Jer meni su bas prekrasni. 👌👌👌treba imat smisla, kreativnosti i maste za to a to ne moze imat svaki. Tako da, imas bas lijep talent 👏👏
Hvala ti 🥰🥰🥰
Kada ti vadiš betu?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ja sam isto već napisala da sam jako zadovoljna s tvojim radovima koje sam naručila 🥰❤️ pusti ljude, uvijek netko ima nešto za reći, to je tako kod nas nažalost...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Anitram jesi ponavljala test?Tuma me sad ubila u pojam i ipak se javljam. Mislila sam da neću dok sutra ne ponovim test.
Ajme ne. Nije mi to bila namjera 😟
Nije kod svih isto, vidiš da je i Nina92 imala sjenics i sad je u 13.tt. Simptome pusti, to ti ništa ne znači. Sve može biti od pmsa, utrogestana i trudnoće. Isti su simptomi….
A ništa budemo vidjeli ujutro opet. Hvala na podršci. 😏
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Piky, i ja sam jutros obavila test. Cini mi se kao da sam vidjela sjenu! Ponovit cu sutra opet. Nema gubljenja nade! 😊
30 g. oboje
OTP 9.11.
Piky, i ja sam jutros obavila test. Cini mi se kao da sam vidjela sjenu! Ponovit cu sutra opet. Nema gubljenja nade! 😊
Razigrana koji datum si imala transfer??
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
26.04 ET, 10.5 beta
Sortiraj odgovore
Najstariji