Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    04. Svibanj 2021. 17:06

Zaboravila sam vas pitati enciklopedije moje, a progesteron nije ukinuo , samo smanjoo dozu na 2x 200 g dnevno. Cemu to?

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Svibanj 2021. 17:10

Sanjich znači nisam jedina, uhhh onda se nadajmo da će stati ,neću valjda ući u statistiku onih koje povraćaju na stolu dok rađaju 😅😅😅 
    Tumaaaa znala sam da će sve biti u redu ,pa tvoja mala pahulja će biti divna i slatka kao njezina mama 🥰🥰🥰 
    I baš kao što cure kažu, neke se zdrave bebe rode sa 2,5kg a neke sa 5kg tako da to "kašnjenje" uopće nemoj gledati kao nešto zabrinjavajuće. Mojoj su priji rekli da će beba biti oko 3.5kg ona rodila curicu od 2,1kg a drugoj su rekli da nosi dječaka od oko 3 kg a ona rodila mrcinu malu od 5kg tako da ,ne hvataj se za to 
    Bitno da je sve ostalo u redu 🥰🥰🥰🥰🥰

endometrioza

Sunflower14
    04. Svibanj 2021. 17:12

Miss poklon je 🤩 Matkiša odmah sam te zpratila na instagramu!🙃🌻
    Doriana i mene si nasmijala sa slikom tj.veličinom! Baš kako MTB kaže, mora da budu četvorke!😁
    Tea vjerujem da ste sretni do neba!!! Razveselila si i mene svojom radošću!🤗🤗🤗
    Tiinaq 💟
    Tuma drago mi je da te ovaj uzv smirio i da bebica raste!🥰
    Ana26 🍀🌻🍀🌻 neka ove budu dobitne!🍀
    .
    Moj uzv je prošao dobro! Imamo 2x ❤❤!!😊😊😊
    Sve se čini dobro sto se tice beba, a ja sam dobila vaginalete i kremu za gljivice pa cu ih se valjda riješiti ovih dana. I gin.mi je rekao da prestanem s bromergonom da ga nema smisla više piti kad sam trudna. Tak da sam sad po tom pitanju pogubljena jer mi je dr.s Petrove rekla da ih pijem i dalje. Bila sam odlučila vjerovati svojoj gin.na Petrovoj, ali ovo sad nije prvi gin.koji je rekao da prestanem. Ima li koja da ga je pila i je li nastavila u trudnoći?
    .
    A nakon uzv-a sam si kupila sladoled i produžila do plaže! Šaljem i vama malo sunca i opuštene atmosfere!
    https://ibb.co/L5rWNcz
    🤗☀️🌊

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

• Tiinaa
    04. Svibanj 2021. 17:14

Tuma

Hvala vam svima, baš mi je laknulo. I lakše mi je jer su sad svaki tjedan pregledi i ctg, pa će biti lakše sve to dočekati i pratiti. 🥰
    Women_name opa dobila si i ti podstanare😰😅 nadam se da se nećeš mučiti s njima kao Ruška…. Ja ih zasad uspješno izbjegavam, al prestala sam piti magnezij, tako da će mi se i stolica vjerojatno smanjiti pa ih možda i ja mogu očekivati u sljedećih tjedan, dva….
    Tiina 14 dno bi beta trebala biti oko 50, iako je to neka niza vrijednost. E sad nama često aspiracija bude ranije pa ne gledamo bas po samom danu menstruacije već po danima nakon transfera. Ako ti imaš 3dnevne i 11dnt je to je taman 14 dno, onda bi ti danas trebala biti barem oko 50, ali naravno, bilo je slučajeva i manje bete a na krjau sve oke. Ako ti se u četvrtak pravilno podupla, ja bih vadila još jednom u subotu čisto da budem mirnija…. A koji dan ciklusa su tebi vratili te trodnevne? Jesi bila u prirodnom fetu ili pod terapijom? Držim fige da je samo malo sporiji rast bete u početku 🤞🤞

Bila sam pod terapijom i vratili su mi 14 dan ciklusa... jedan embrij je trodnevni a jedan dvodnevni...   bumo vidjeli 😊 ako se pravilno podupla budem jos jednom vadila to sigurno 😊

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• *.Women_name.*
    04. Svibanj 2021. 17:14

MISS

Tina mala je,ali obavezno ponovi 🙏 drzimo fige
    Tuma drago mi je da je sve ok i da te dr utjesila, bit ce to sve super,,jos malooo malooo ❤️🙏
    Women hemići?? Mene danas nekako sve dole zateze , rasteze , osjecam da mi opet treba odmor ali me bole leđa dok stalno ležim…da mi je zaplivat spasila bi se…
    Uvik je nešto 🤦 al dobro, necemo kukat, treba izgurat do kraja a ovo je ipak bolje stanje nego sto je bilo..

Daa hemici, nije mi čak ni stolica tvrda ali baš su dosta izašli 🤦🏻‍♀️ dobro dok ne bole! Bome da, nesmijemo se zalit. Sad je milina 😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    04. Svibanj 2021. 17:19

Tuma

Hvala vam svima, baš mi je laknulo. I lakše mi je jer su sad svaki tjedan pregledi i ctg, pa će biti lakše sve to dočekati i pratiti. 🥰
    Women_name opa dobila si i ti podstanare😰😅 nadam se da se nećeš mučiti s njima kao Ruška…. Ja ih zasad uspješno izbjegavam, al prestala sam piti magnezij, tako da će mi se i stolica vjerojatno smanjiti pa ih možda i ja mogu očekivati u sljedećih tjedan, dva….
    Tiina 14 dno bi beta trebala biti oko 50, iako je to neka niza vrijednost. E sad nama često aspiracija bude ranije pa ne gledamo bas po samom danu menstruacije već po danima nakon transfera. Ako ti imaš 3dnevne i 11dnt je to je taman 14 dno, onda bi ti danas trebala biti barem oko 50, ali naravno, bilo je slučajeva i manje bete a na krjau sve oke. Ako ti se u četvrtak pravilno podupla, ja bih vadila još jednom u subotu čisto da budem mirnija…. A koji dan ciklusa su tebi vratili te trodnevne? Jesi bila u prirodnom fetu ili pod terapijom? Držim fige da je samo malo sporiji rast bete u početku 🤞🤞

Ja uopće nemam tvrdu stolicu, i imam je redovito. Neznam ni od čega su izašli 🤷‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

ANKSIMORON
    04. Svibanj 2021. 17:19

Mattisa ja mislila da ti samo lipis usta 🤣🤣🤣 prekrasan je rad sto si napravila miss 🥰🥰
    Aurora si ziva? Jos maloooooo
    Tina meni se cini isto mala beta, ali iskreno drzim fige za dalje 😍😍
    Doria znaci ja placem 🤣🤣🤣 svjetska si... ovo mora biti dobitan ✌✌✌💪💪💪
    Tuma ti se brines, a mala oce samo biti zgodnica cim izadje... draga drago mi je da si mirnija... ne kuzim se u to... ali vjerujem da ce sve biti super... i nek si se pocastila haljinom...
    Sunflower ne znam jel ti vise zavidim na suncu, sladoledu ili blizancima 🥰🥰🥰 divno uzivaj...
    Ana zao mi za smrzlice, sve snage u ove danasnje i mantramo za pozitivnu betu...
    Ostalima kiss saljem..

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Svibanj 2021. 17:23

Sunflower joooooj , volim.ovakve poglede ...🙃🙃🙃
    Mislila sam da stavljas sliku sa uzv..
    Ajme silno želim vidjeti dvije bebe, stavi nam ako imaš 🥰🥰🥰🥰🥰 tako mi je drago da je sve u redu ,samo neka tako nastavi, i bez mučnina ❤❤❤🤞

endometrioza

MaloTele
    04. Svibanj 2021. 17:29

Womenname vecinom sve zavrsi pozitivno da,ali vecinom se to otkrije dosta kasno,kad je vec beba velika i skoro pred porod,ja imam jos pola trudnoce ispred sebe a terapija ne djeluje kako bi trebala a to je jedino sto se koristi kod ove dijagnoze, vec sam na max dozi ursofalka koju mogu primat na svoju težinu i nemaju mi kaj drugo dat, nocas mi je npr bio jedan od losijih perioda u bolnici,em me svrbilo, em sam bas pala psihički, danas sam malo bolje, a sutra kad vidim da su vrijednosti pale cu bit na konju :) 🤞 rekao je dokt da je ovo buknulo tolko visoko odjednom sigurno zbog stimulacije i da ako enzimi ne krenu padat da to znaci da moja jetra ne radi dobro i da cemo o opcijama ukoliko dode do toga, ako je mislio da cu mijenjat bebu za jetru grdno se zajebo,ja cu imat oboje :D hvala svima na bodrenju i vjerovanju u nas, ja samo cekam da pocne padat malo,pa cemo vidjet sta dalje,ne mislim do poroda bit ovdje,ne bih to mogla psihički podnijet,previse je negative uokolo i to nije okruženje u kojem mozes mislit pozitivno, tako da se nadam da smo za mjesec dana vani :D 
    Doriana umrla sam od smijeha na tvoju sliku, nema da se sad ne primi 🤞🤞😂😂
    Tea0501 odlicne vijesti,mogu mislit koliko ti je sad laknulo 🥰 drzim fige da se muz sto prije oporavi i da krenete po svoju bebicu 😊
    Tiinaa nadat cemo se cudu,ali biti spremni na najgore, svakako ponovno izvadi betu vidis na cemu si. Sretno 🤞🙏
    Tuma eto vidis,jesmo ti lijepo rekli 🥰 curka je odlicno,pa ne moze svaka beba imati 4kg,ja neznam kaj bi oni svi da se djeca rađaju s hrpom kila,ima i ovako dosta pretilih Hrvata 😃 super da je sve okej ,nadam se da si sad mirnija malo,i neka si se pocastila s haljinom😁nakon tolko stresa si mogla slobodno jos jednu kupit 😃 
    Ana26 pupooooo 🥰zao mi je sto su dvije propale,ali ako vec nisi dobre bolje sada nego kasnije,navijat cemo za ove koje su opstale 😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    04. Svibanj 2021. 17:30

Sunflower14

Miss poklon je 🤩 Matkišaodmah sam te zpratila na instagramu!🙃🌻
    Doriana i mene si nasmijala sa slikom tj.veličinom! Baš kako MTB kaže, mora da budu četvorke!😁
    Tea vjerujem da ste sretni do neba!!! Razveselila si i mene svojom radošću!🤗🤗🤗
    Tiinaq 💟
    Tuma drago mi je da te ovaj uzv smirio i da bebica raste!🥰
    Ana26 🍀🌻🍀🌻 neka ove budu dobitne!🍀
    .
    Moj uzv je prošao dobro! Imamo 2x ❤❤!!😊😊😊
    Sve se čini dobro sto se tice beba, a ja sam dobila vaginalete i kremu za gljivice pa cu ih se valjda riješiti ovih dana. I gin.mi je rekao da prestanem s bromergonom da ga nema smisla više piti kad sam trudna. Tak da sam sad po tom pitanju pogubljena jer mi je dr.s Petrove rekla da ih pijem i dalje. Bila sam odlučila vjerovati svojoj gin.na Petrovoj, ali ovo sad nije prvi gin.koji je rekao da prestanem. Ima li koja da ga je pila i je li nastavila u trudnoći?
    .
    A nakon uzv-a sam si kupila sladoled i produžila do plaže! Šaljem i vama malo sunca i opuštene atmosfere!
    https://ibb.co/L5rWNcz
    🤗☀️🌊

Predivno 🥰🥰🥰🥰 cestitam i uzivaj,drzimo fige da bebice budu snažne i zdrave 🤗

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.