Ninaaa pa koliko brojiš sad ako ćeš već spol znati ?.:)
Nije te dugo bilo a pogubila sam se u svemu ovome.
Eto pridružujem ti se navijanju za curu 🥰🥰🥰 ali da bude zdravo pa koji god spol bio ❤❤❤❤❤❤
Ja isto imam 1.6 druženje sa svojom djevojčicom 🥰🥰🍬🍭❤
endometrioza
Ana26 u postupku smo od 19 stanica i 12 oplođenih dobili 6 koje su se nastavile dijeliti, a samo ta 2 mala smrzlića su došla do 5.dana, ET nisam uopće imala. Tako da se nadam da će se bar jedan odmrznuti da nakon toliko vremena bar jedan transfer imam 🙈 čekamo petak, javim vam sve 🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Pozz, ja sam se javila prije par mj za neki savjet i pratila vas par dana ali nisam stizala niti dnevnk sve procitati uz posao i trening :D
Uskoro krecemo u Cito. Moze pomoc od cura koje su tamo bile?
Lijekove ste kupovale kod njih ili u nekoj ljekarni? Preporuka ljekarne? Gdje je povoljnije?
I kako funkcionira ta njihova "ljekekarna", samo kroz jutro ili?
Puno vam hvala!
Odmorila sam se preko godinu od svega ovog i vec sam na iglama zbog vracanja u ovaj sport :D
Ako si kod dr. Poljaka sve ti funkcionira samo kroz jutro jer on radi samo do 1,2 sata. Folikulometrije ti obicno budu oko 1 osim ako se ne dogovoris ranije. A lijekove platis na kraju sve odjednom u gotovini, tako sam ja. Sigurno se moze i dan za daj placati, ako si iz splita i ako ti je blizu mozes se ici tamo bockati, cak i vikendom ce sestra radi tebe doci. A vjerojatno mozes i prvi dan uzeti lijekove pa se sama bockati do sljedeceg uzv. Punkcije, transferi i bilo kakve neodgodive stvari rade i vikendom i praznikom i to bude odmah rano ujutro.
Pozz, ja sam se javila prije par mj za neki savjet i pratila vas par dana ali nisam stizala niti dnevnk sve procitati uz posao i trening :D
Lijekove ste kupovale kod njih ili u nekoj ljekarni? Preporuka ljekarne? Gdje je povoljnije?
Puno vam hvala!
Odmorila sam se preko godinu od svega ovog i vec sam na iglama zbog vracanja u ovaj sport :D
Ako si kod dr. Poljaka sve ti funkcionira samo kroz jutro jer on radi samo do 1,2 sata. Folikulometrije ti obicno budu oko 1 osim ako se ne dogovoris ranije. A lijekove platis na kraju sve odjednom u gotovini, tako sam ja. Sigurno se moze i dan za daj placati, ako si iz splita i ako ti je blizu mozes se ici tamo bockati, cak i vikendom ce sestra radi tebe doci. A vjerojatno mozes i prvi dan uzeti lijekove pa se sama bockati do sljedeceg uzv. Punkcije, transferi i bilo kakve neodgodive stvari rade i vikendom i praznikom i to bude odmah rano ujutro.
Hvala!
Znam da neke cure razmjenjuju lijekove između sebe pa me zanima, ako nabavim sama dio lijekova, mogu kod cita ostatak? Mozda je glupo pitanje, al sam u fazi pretjeranog razmisljanja i preispitivanja varijanti. :D
3 MPO postupka
💜 01/22.
Puno vam hvala!
Hvala!
Znam da neke cure razmjenjuju lijekove između sebe pa me zanima, ako nabavim sama dio lijekova, mogu kod cita ostatak? Mozda je glupo pitanje, al sam u fazi pretjeranog razmisljanja i preispitivanja varijanti. :D
Iskreno ne znam imaju li oni bas pravilo da tamo moras kupovati, kao provjereno znaju sto ti daju, da nije istekao rok i slično, ali pitaj, mozda se moze.
Mattan predivno je 😍
Tea bas mi je drago da su nasli materijala 🤞🤞😁
Tina drzim fige da je ipak rano vadena beta 🍀🙏
Doria ovo je vrh 🤣🤣🤣🤣dala si nam krumpirice u realnoj veličini 🤣🤣 ovaj je dobitan sto posto 🤞
Tuma drago mi je da je sve uredu...i nek si se pocastila zasluzila si 🤭
Sunflower ajmee blizićiii, sladoleeed, moreeee..uzivaaaj 🥰
Ana zao mi je za smrzlice..drzim fige za ove u buši 🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Da se ubacim, ma naravno da ako imas lijekove da ih mozes iskoristit, zapravo sve se dogovaras sa sestrom Lucijom koja ti pripremi lijekove do sljedece folikulometrije. Kod kratkog protokola obicno lijekove dobijas u 3 navrata, placaju se u gotovini i kako se dogovorite, u vise navrata, odmah, na kraju. Bitno je podmiriti do punkcije.
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Curke, može pitanjce, da li postoji neka pretraga slična nifty-ju a da je preko zavoda za zdravstvo? Prije par godina je postojala opcija vađenja krvi, taj triple test gdje ti vide te neke bolesti glavne, sjećam se jer mi frendice išle na to. A sada nema uopce?!
Tuma jako mi je drago da je curka super🥰
Sunflower jeeeej, srceka su tu. Sad samo polako🥰🥰
Ana pupo😍❤️ sretno🍀🍀
Doria slazem se, od tolike slike nema da se ne prime😁 sretno🍀🍀😍
Malo tele evo lilypie🙈 bas mi je zao sto moras biti na tom odjelu u ovom svemu.. vrlimo vas🥰 navijam sutra za puno manji broj od toga sto si ti pozeljela sto se pretraga tice!☺️
Tina beta je malecka, mu cemo navijati da se to popravi za dva dana. 🍀🍀🤞🤞😘 i tvoje mrve su trodnevne, imale su tri dana kad su ih zaledili.
Dada tebi malecka neda mira🙉 kod nas se kaze da mucnine prestaju kad beba “ozivi”😘😘
Nina ubit cu te za nejavljanje😠
Drago mi he da ste i ti i beba dobro🥰
Miss poklon je divan, mattan divan rad😘😘
Ruska ja jos nisam cula da se netko tako brzo oporavlja od carskog.. Kata je 🍬🍬😘
Hvala cure moje, divno je vidjeti toliku podrsku.
Meni danas dosao baby watcher. Isla sam se samo upoznati s njim pa sam kratko pokusavala naci srceko🙈 na kratko sam ulovila al bjezi li ga bjezi😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Curke, može pitanjce, da li postoji neka pretraga slična nifty-ju a da je preko zavoda za zdravstvo? Prije par godina je postojala opcija vađenja krvi, taj triple test gdje ti vide te neke bolesti glavne, sjećam se jer mi frendice išle na to. A sada nema uopce?!
Postoji kombinirani, točnost mu je kao gledanje u grah 😁😁😁
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji