Nina92 ❤❤❤
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
https://ibb.co/KL9T8Xn
Haj curke , da vam se javim , vidjela sam da ste pitale za mene , morala sam malo ohladit glavu jer sam dosta krvarila i raznih problema imala pa sam se morala maknut od svega .
Danas sam bila na kontroli sve je ok veliki smo 7cm i idemo dan po dan..
Svi curkama saljem ❤️
Nadam se da ste sve dobro.
Svim trudnicama cestitke ❤️❤️ a ostalim curama zelim da vam sljedeci pokusaj bude dobitan.
Uffff Nina jesi me zabrinula bila 🙈🙈🙈 ja naravno uvijek panicarski i negativno 🤦
Baš mi je drago da si se javila i da je sve ok 🥰🥰🥰
Koliko tjedana sad brojis?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Curke, hvala vam na podršci. Žao mi je zbog smrzlića,ali ako su trebali propasti, bolje danas nego u meni. Sva sreća da su i ova 2 preživjela,a ne da sam ostala bez transfera. Uvijek može gore.
MTB beta je 17.05.
Sunflower14 drago mi je da je sve ok s bebicama. Sad uživaj!
Malotele nakon koliko su tvojoj sestri pali enzimi?
Prvo su ih odmrzli,pa su propali pa su druga 2 odmrzli? Bas mi je zao zbog toga,ali i sama si realna, sreca u nesreći da si obavila transfer i vjerovati cemo u njih 😊😊
Mojoj seki su odma pali,nakon 3 tablete,meni je danas 5.dan terapije i jaca mi je terapija nego njoj,a nez kolike su bile njene zucne jer se to nije radilo kad je ona bila prvi put u bolnici, ali moje su u petak bile strasno visoke, 570 a normalno je do 6, nadam se da Ce sutra bit barem 500 xD
Manemoj nemam volje ni zelje za knjigama i serijama 😂 igram igrice na mobu,druzim se, pricam na telefon i tako,prode vrijeme a nisi ni svjestan kolko brzo.. :D
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
SenniRemus misli pozitivno,neće propasti. Koliko ti je ostalo smrzlića? Sretno i da se zalijepe za mamu.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Oprostite sto se nisam javljala ali trebala sam mir i nisam znala sta ce bit i tako ali eto je sve je ok , sve super idemo dan po dan...
Dada curka predivno ja nekako mislim da je i moja curka ali tek cu saznat 1.6. na sljedecem uzv , nisam radila testove nek bude sta bude, a muz misli da je decko vidjet cemo..
Manemoj tebi sam vidjela decko 💙💙
Ana26, SeniRemmus ❤️❤️
Malotele drzi mi se saljem 😘😘😘😘
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Malotele da,jednu slamčicu su odmrzli i 2 su propale pa su onda drugu i kaže embriologica da su lijepe blastice.
Vjerujem da će početi djelovati terapija i da ćeš nam sutra javiti da pada. Probaj se nekako zabaviti da što manje misliš iako je teško kad si u takvom okruženju.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Dada ma to mi je i sama dr dns rekla. Kaže ja sam osobno na dan poroda mjerila ženu i beba ispala 3200, par sati poslije žena rodila 4kg bebu. Kaže i sama da ne može 100% točno procijeniti i da si ne stvaran stres bezveze jer se onda ona mora boriti i s mojim stresom🙈 nadam se da će tebi mučnine opet proći što prije pa da ćeš moći uživati u trudnoći 🤞 znam da je vec netko pričao da su joj se vratile par dana pa je onda opet bilo sve oke.... Nadam se da će i tebi tako🥰
Women_name a onda valjda od hormona 😅 glavno da ne svrbe, bole i smetaju. Nek tak nastave bit mirni podstanari 😅
MaloTele ma koma je na tom odjelu ostat čiste glave, nadam se da će počet padat brzo pa da možeš doma... A sad ti se već tijelo mora početi čistiti od simulacije i svih tih hormona pa će valjda i jetra se početi oporavljati... Bit će to sve oke, glavno da nema na uzvu vidljivih povećanja, oštećenja i sl. A enzimi će krenut padat, ne piješ dugo terapiju, valjda treba više vremena tvom organizmu. 💪
Nina92 javila si se❤️ i sve je oke❤️ bebac lijepo raste, baš mi je drago. Žao mi je zbog krvarenja, sigurno je bilo stresnoj, al evo sve je znači oke🥰
Sunflower14 2 srceka koja divno kucaju❤️💙 i još predivna plaža i sladoled😍🥰 divno! 🥰🥰
Anksimoron ma da, hoće mala biti mršava, pazi na liniju🥰
Manemoj evo prodano. 😂 Sad je ionako fora starije ženske i mladi frajeri, sve smo dogovorile 😂
Ana26 neka se ove 2 čvrsto prime i ne daju van idućih 8,5 mj!! 🥰🥰
Petra ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dada ma to mi je i sama dr dns rekla. Kaže ja sam osobno na dan poroda mjerila ženu i beba ispala 3200, par sati poslije žena rodila 4kg bebu. Kaže i sama da ne može 100% točno procijeniti i da si ne stvaran stres bezveze jer se onda ona mora boriti i s mojim stresom🙈 nadam se da će tebi mučnine opet proći što prije pa da ćeš moći uživati u trudnoći 🤞 znam da je vec netko pričao da su joj se vratile par dana pa je onda opet bilo sve oke…. Nadam se da će i tebi tako🥰
Women_name a onda valjda od hormona 😅 glavno da ne svrbe, bole i smetaju. Nek tak nastave bit mirni podstanari 😅
MaloTele ma koma je na tom odjelu ostat čiste glave, nadam se da će počet padat brzo pa da možeš doma… A sad ti se već tijelo mora početi čistiti od simulacije i svih tih hormona pa će valjda i jetra se početi oporavljati… Bit će to sve oke, glavno da nema na uzvu vidljivih povećanja, oštećenja i sl. A enzimi će krenut padat, ne piješ dugo terapiju, valjda treba više vremena tvom organizmu. 💪
Nina92 javila si se❤️ i sve je oke❤️ bebac lijepo raste, baš mi je drago. Žao mi je zbog krvarenja, sigurno je bilo stresnoj, al evo sve je znači oke🥰
Sunflower14 2 srceka koja divno kucaju❤️💙 i još predivna plaža i sladoled😍🥰 divno! 🥰🥰
Anksimoron ma da, hoće mala biti mršava, pazi na liniju🥰
Manemoj evo prodano. 😂 Sad je ionako fora starije ženske i mladi frajeri, sve smo dogovorile 😂
Ana26 neka se ove 2 čvrsto prime i ne daju van idućih 8,5 mj!! 🥰🥰
Petra ❤️
Ti jos malo , joj jedva cekam da dodem u tvoje tjedne predivno... ❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
https://ibb.co/KL9T8Xn
Haj curke , da vam se javim , vidjela sam da ste pitale za mene , morala sam malo ohladit glavu jer sam dosta krvarila i raznih problema imala pa sam se morala maknut od svega .
Danas sam bila na kontroli sve je ok veliki smo 7cm i idemo dan po dan..
Svi curkama saljem ❤️
Nadam se da ste sve dobro.
Svim trudnicama cestitke ❤️❤️ a ostalim curama zelim da vam sljedeci pokusaj bude dobitan.
Ajmeeee hvala ti sta si se javilaaaa 🍀🍀🌸🌸🌸❤️❤️
Inace molim cure da najave odlaske a foruma pa makar i te privremene 🤪🤪
Sunflower drago mi je da je sve u redu i da srceka lijepo kucaju 🥰🥰 predivno. Meni je dr isto rekao da ću bromergon piti do ostvarivanja trudnoće i po forumima sam čitala da curama ukidaju kad na uzv imaju otkucaje ❤ zašto točno ukidaju nisam istraživala
MaloTele jako, jako navijam da ti vrijednostj krenu padati j da možeš doma uživati sa svojim bebacem 😊
Ana26 žao mi ne zbog smrzlića, ali ti svoje bebe imaš u buši 😊😊🙏
Lindsay ❤
Nina92 divan bebac 😊 želim ti što mirniju trudnoću 😊
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji