Sretno svima danas 🥰
Umirem na ovu sliku hahahhahhahahhahahhahha🤣🤣🤣🤣🤣 mora bit nakon ove slike dobitni ajme 🤞🤞🤞
Setra mi je 14 dana nakon insemqcije imala betu 6 i ima zdravog djecaka... vjerujem i ja u svoje cudo 🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Ana26 ma daj... nisu preživjeli odmrzavanje? Baš mi je žao... ali ti ne smiješ sad klonuti zbog toga! Moraš vjerovati u svoje mrvice i biti pozitivna🍀🤞🍀🤞😘😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Budem vidjela u cetvrtak… smatraju da sam rano vadila betu al sta cu kad su mi oni rekil 11 ti dan..
Nije rano. Danas bi trebala biti barem 50tak, bolje i veća.
Vidjet ćeš za dva dana u kojem smjeru ide. Ako bude rasla, vadit ćeš i treću.
💔💔💔
Tuma
Ana26, žao mi radi ovih koje nisu preživjele smrzavanje. Navodno, takve ne bi dobre bile ni za implantaciju, ovo je opet selekcija. Kad je beta? Maznula krumpiriće?
Tiinaa, inseminacija je malo drugačija od ovog što mi prolazimo, nama su bete pravilnije. Navijamo za čudo, budi spremna na sve.
💔💔💔
Curke, pozdrav. Bila sam na kontroli. Jajnici i dalje 10 cm promjera, sto stvara velike bolove i visoko su u abdomenu. Slobodne tekucine malo . Estradiol i progesteron previsoko. Idemo u FET , u cetvrtak saznajem koliko ce biti blastocisti. U nedjelju je bilo 9/9 oplodjenih.
Mene zanima zna li koja, 9 stanica nije aspirirano ( poljepljeno za cistu i jedan za drugi) dali oni ovuliraju poslije aspiracije, pucaju sami folikuli ili sta? To su bile zrele stanice po misljenju moje dr. Velike izmedju 18-22 mm ali nije ih smjela aspirirati da mi ne razlije cistu po abdomenu. Sta je s njima bilo ili ce biti? Hvala ako netko zna.
Tuma super vijesti! 🥰🥰
Ana26 super za transfer, žao mi je za smrzliće 😔 ja zadnjih par noći buncam u snu jer se bojim da mi smrzlići neće preživjeti odmrzavanje, što mi ne bi bilo toliko strašno da ja zadnjih 6 mjeseci ne čekam ko ozebli sunce svoj endo da zadeblja. Ako ostanem bez FET-akao što sam bez ET-a onda sam fakat džabe krečila zadnjih pol godinu 🤦🏼♀️
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Hvala vam cure, svakoj od reda. Emocije su se malo slegnule. Sad čekam kad će M izaći i onda trebam dogovoriti termin sa dr. Poljakom za dalje...
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Lindsay, neki su možda sami ovulirali, ostali su se pretvorili u ciste i vjerojatno će otići sa menstruacijom. Ako ne odu, dobit ćeš terapiju.
Nisu ti rekli kakvo je stanje danas?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji