Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    04. Svibanj 2021. 14:53

Doriana

Sretno svima danas 🥰

Umirem na ovu sliku hahahhahhahahhahahhahha🤣🤣🤣🤣🤣 mora bit nakon ove slike dobitni ajme 🤞🤞🤞

BAJOMA
    04. Svibanj 2021. 14:54

Miss odlican poklon 🥰
    Bravo matane👍

• Tiinaa
    04. Svibanj 2021. 14:55

Setra mi je 14 dana nakon insemqcije imala betu 6 i ima zdravog djecaka... vjerujem i ja u svoje cudo 🥰

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

AuroraB
    04. Svibanj 2021. 14:56

Ana26 ma daj... nisu preživjeli odmrzavanje? Baš mi je žao... ali ti ne smiješ sad klonuti zbog toga! Moraš vjerovati u svoje mrvice i biti pozitivna🍀🤞🍀🤞😘😊

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Svibanj 2021. 14:57

Tiinaa

Budem vidjela u cetvrtak… smatraju da sam rano vadila betu al sta cu kad su mi oni rekil 11 ti dan..

Nije rano. Danas bi trebala biti barem 50tak, bolje i veća.
    Vidjet ćeš za dva dana u kojem smjeru ide. Ako bude rasla, vadit ćeš i treću. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Svibanj 2021. 15:00

Tuma 

Ana26, žao mi radi ovih koje nisu preživjele smrzavanje. Navodno, takve ne bi dobre bile ni za implantaciju, ovo je opet selekcija. Kad je beta? Maznula krumpiriće?

Tiinaa, inseminacija je malo drugačija od ovog što mi prolazimo, nama su bete pravilnije. Navijamo za čudo, budi spremna na sve.

💔💔💔

Lindsay
    04. Svibanj 2021. 15:10

Curke, pozdrav. Bila sam na kontroli. Jajnici i dalje 10 cm promjera, sto stvara velike bolove i visoko su u abdomenu. Slobodne tekucine malo . Estradiol i progesteron previsoko. Idemo u FET , u cetvrtak saznajem koliko ce biti blastocisti. U nedjelju je bilo 9/9 oplodjenih.
    Mene zanima zna li koja, 9 stanica nije aspirirano ( poljepljeno za cistu i jedan za drugi) dali oni ovuliraju poslije aspiracije, pucaju sami folikuli ili sta? To su bile zrele stanice po misljenju moje dr. Velike izmedju 18-22 mm ali nije ih smjela aspirirati da mi ne razlije cistu po abdomenu. Sta je s njima bilo ili ce biti?  Hvala ako netko zna.

SeniRemmus
    04. Svibanj 2021. 15:13

Tuma super vijesti! 🥰🥰
    Ana26 super za transfer, žao mi je za smrzliće 😔 ja zadnjih par noći buncam u snu jer se bojim da mi smrzlići neće preživjeti odmrzavanje, što mi ne bi bilo toliko strašno da ja zadnjih 6 mjeseci ne čekam ko ozebli sunce svoj endo da zadeblja. Ako ostanem bez FET-akao što sam bez ET-a onda sam fakat džabe krečila zadnjih pol godinu 🤦🏼‍♀️

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

• Tea_0501

Hvala vam cure, svakoj od reda. Emocije su se malo slegnule. Sad čekam kad će M izaći i onda trebam dogovoriti termin sa dr. Poljakom za dalje... 

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lindsay, neki su možda sami ovulirali, ostali su se pretvorili u ciste i vjerojatno će otići sa menstruacijom. Ako ne odu, dobit ćeš terapiju.
    Nisu ti rekli kakvo je stanje danas?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.