Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Svibanj 2021. 21:36

PIH!!!

💔💔💔

• Dia85
    03. Svibanj 2021. 21:41

Meto i manemoj čestitam, prekrasne vijesti!!! Manemoj, mogu zamisliti tocno to iščekivanje, svako malo povjeravanje jel stiglo, al sad ovaj osjećaj nek te prati do kraja💙💙

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

manemoj
    03. Svibanj 2021. 21:41

Lucyinthesky

manemoj woooohoooo Roko mali slatki 💙Čestitam ti od srca draga!
    Meto 🦂čestitke na momku malom, ma nemaš pojma koliko mi je drago 💙Daj pliz reci kako je muž reagirao 😁🤞
    I da ti odgovorim, danas je 7dpt.
    LioraLiora drago mi je da je sve uredu 😊
    anchy321 sretno sa biznisom, sreća prati hrabre 💪
    Ana26 sretno sa fetom, ovaj će bit dobitni 🤞💪
    Ruska1986 kako je nevjerojatno slatka ❤️
    Bajo divne ste vas dvije mačke ❤️🤩

Da znaš da sam te se sjetila danas kako si cijelo vrijeme govorila da će biti dečko 😉
    Ti si beta girl jel tako? Nema testa ranije? 
    Najvijam jako jako 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Dia85
    03. Svibanj 2021. 21:42

lioraliora

Pozdrav cure, sve je uredu 🥳🥳. Srce je tu i bome udara ❤❤❤. Prvi put u životu sam vidjela baš glavicu i nogice, ono da možeš raspoznati gdje je što 😲. Nisam imala vaginalni nego ultrazvuk odmah preko trbuha,i sve se savršeno vidjelo..koji osjećajiii 😵🥺. Otvorena mi trudnička knjižica, dobila sam za vaditi krvnu sliku..i pregled za 3 tjedna 🤗😅. Jako sam sretna i uživam u slobodnom danu, iako mučnine povraćanje i dalje po par puta dnevno. Čestitam svim betama, aspiracijama..curama koje kreću 💗

Bravooo💗💗..nek je sretno dalje!! I da mučnine brzo prođu 🥰

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

03. Svibanj 2021. 21:43

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

PIH!!!

Ja znam da se prije moglo na štamparu, mozda da nazoves i pitas kako funkcioniraju

Lucyinthesky
    03. Svibanj 2021. 21:46

manemoj

Lucyinthesky

manemoj woooohoooo Roko mali slatki 💙Čestitam ti od srca draga!
    Meto 🦂čestitke na momku malom, ma nemaš pojma koliko mi je drago 💙Daj pliz reci kako je muž reagirao 😁🤞
    I da ti odgovorim, danas je 7dpt.
    LioraLiora drago mi je da je sve uredu 😊
    anchy321 sretno sa biznisom, sreća prati hrabre 💪
    Ana26 sretno sa fetom, ovaj će bit dobitni 🤞💪
    Ruska1986 kako je nevjerojatno slatka ❤️
    Bajo divne ste vas dvije mačke ❤️🤩

Da znaš da sam te se sjetila danas kako si cijelo vrijeme govorila da će biti dečko 😉
    Ti si beta girl jel tako? Nema testa ranije?
    Najvijam jako jako 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

He he, prorok dobar sam bila očito 💙😎
    Yes, beta i test dan ranije da se pripremim. Nemam ja živaca za one igre sjena i te fore.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Meto
    03. Svibanj 2021. 21:52

Anchy samo ti radi te vezice, trebat ce nam svakoj barem dvije. Zarada se smijesi😉🤞🍀🥰
    Mtb primjetila sam i ja, ko ti smi sta reci😛🙊
    Ana, Lucy dala sam mu pokloncic, a on ga otvara polako i vidi da sam cudna🙉 Cekala sam da ga otvori i izustila da je sestra L. zvala i da je beba dobro. A koji pogled kad je vidio slovo.. zagrlio me je jako i malo smo zasuzili.. ok, ja malo vise🤭
    Neopisiv trenutak👩‍❤️‍👨  Evo i slikica slova

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Lucyinthesky
    03. Svibanj 2021. 21:59

Meto

Anchy samo ti radi te vezice, trebat ce nam svakoj barem dvije. Zarada se smijesi😉🤞🍀🥰
    Ana, Lucy dala sam mu pokloncic, a on ga otvara polako i vidi da sam cudna🙉 Cekala sam da ga otvori i izustila da je sestra L. zvala i da je beba dobro. A koji pogled kad je vidio slovo.. zagrlio me je jako i malo smo zasuzili.. ok, ja malo vise🤭
    Neopisiv trenutak👩‍❤️‍👨 Evo i slikica slova

Predivno nešto 💙

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Svibanj 2021. 21:59

Magnolia, hvala, to mi je korisna info!

Lucyinthesky, kad već tako dobro gataš, reci mi ti kad ću ja zanijeti sa mojim prvim pravim djetetom (ono koje će biti i živodzdravorođeno) i kojeg će spola biti? 

Meto, slikica je divna 

💔💔💔

Anči 💕
    03. Svibanj 2021. 22:14

Meto

Neopisiv trenutak👩‍❤️‍👨 Evo i slikica slova

Predivnooo 🥰☺️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.