Meto i manemoj čestitam, prekrasne vijesti!!! Manemoj, mogu zamisliti tocno to iščekivanje, svako malo povjeravanje jel stiglo, al sad ovaj osjećaj nek te prati do kraja💙💙
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
manemoj woooohoooo Roko mali slatki 💙Čestitam ti od srca draga!
Meto 🦂čestitke na momku malom, ma nemaš pojma koliko mi je drago 💙Daj pliz reci kako je muž reagirao 😁🤞
I da ti odgovorim, danas je 7dpt.
LioraLiora drago mi je da je sve uredu 😊
anchy321 sretno sa biznisom, sreća prati hrabre 💪
Ana26 sretno sa fetom, ovaj će bit dobitni 🤞💪
Ruska1986 kako je nevjerojatno slatka ❤️
Bajo divne ste vas dvije mačke ❤️🤩
Da znaš da sam te se sjetila danas kako si cijelo vrijeme govorila da će biti dečko 😉
Ti si beta girl jel tako? Nema testa ranije?
Najvijam jako jako 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure, sve je uredu 🥳🥳. Srce je tu i bome udara ❤❤❤. Prvi put u životu sam vidjela baš glavicu i nogice, ono da možeš raspoznati gdje je što 😲. Nisam imala vaginalni nego ultrazvuk odmah preko trbuha,i sve se savršeno vidjelo..koji osjećajiii 😵🥺. Otvorena mi trudnička knjižica, dobila sam za vaditi krvnu sliku..i pregled za 3 tjedna 🤗😅. Jako sam sretna i uživam u slobodnom danu, iako mučnine povraćanje i dalje po par puta dnevno. Čestitam svim betama, aspiracijama..curama koje kreću 💗
Bravooo💗💗..nek je sretno dalje!! I da mučnine brzo prođu 🥰
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
PIH!!!
Ja znam da se prije moglo na štamparu, mozda da nazoves i pitas kako funkcioniraju
manemoj woooohoooo Roko mali slatki 💙Čestitam ti od srca draga!
Meto 🦂čestitke na momku malom, ma nemaš pojma koliko mi je drago 💙Daj pliz reci kako je muž reagirao 😁🤞
I da ti odgovorim, danas je 7dpt.
LioraLiora drago mi je da je sve uredu 😊
anchy321 sretno sa biznisom, sreća prati hrabre 💪
Ana26 sretno sa fetom, ovaj će bit dobitni 🤞💪
Ruska1986 kako je nevjerojatno slatka ❤️
Bajo divne ste vas dvije mačke ❤️🤩
Da znaš da sam te se sjetila danas kako si cijelo vrijeme govorila da će biti dečko 😉
Ti si beta girl jel tako? Nema testa ranije?
Najvijam jako jako 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
He he, prorok dobar sam bila očito 💙😎
Yes, beta i test dan ranije da se pripremim. Nemam ja živaca za one igre sjena i te fore.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Anchy samo ti radi te vezice, trebat ce nam svakoj barem dvije. Zarada se smijesi😉🤞🍀🥰
Mtb primjetila sam i ja, ko ti smi sta reci😛🙊
Ana, Lucy dala sam mu pokloncic, a on ga otvara polako i vidi da sam cudna🙉 Cekala sam da ga otvori i izustila da je sestra L. zvala i da je beba dobro. A koji pogled kad je vidio slovo.. zagrlio me je jako i malo smo zasuzili.. ok, ja malo vise🤭
Neopisiv trenutak👩❤️👨 Evo i slikica slova
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Anchy samo ti radi te vezice, trebat ce nam svakoj barem dvije. Zarada se smijesi😉🤞🍀🥰
Ana, Lucy dala sam mu pokloncic, a on ga otvara polako i vidi da sam cudna🙉 Cekala sam da ga otvori i izustila da je sestra L. zvala i da je beba dobro. A koji pogled kad je vidio slovo.. zagrlio me je jako i malo smo zasuzili.. ok, ja malo vise🤭
Predivno nešto 💙
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Magnolia, hvala, to mi je korisna info!
Lucyinthesky, kad već tako dobro gataš, reci mi ti kad ću ja zanijeti sa mojim prvim pravim djetetom (ono koje će biti i živodzdravorođeno) i kojeg će spola biti?
Meto, slikica je divna
💔💔💔
Predivnooo 🥰☺️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji