Pitanje - gdje mogu vaditi spolne hormone a da nije Petrova 3? Treba mi nešto gdje se ne naručuje, gdje je e-uputnica dovoljna i gdje relativno brzo dođu nalazi? Samo vi nabrajajte gdje ste radili (a da nije Petrova 3, ni privatno).
Sveti Duh, u podrumu sam vadila prolaktin i ostalu ekipu. Jedino, to mi je išlo na interne bolničke uputnice koje sam dobila preko D1 dok sam još bila tamo tako da još provjeri jel primaju e-uputnicu 🤞🏻
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Tuma oprosti, sretan ti rođendan sa zakasnjenjem 😘❤️🎊🎉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pitanje - gdje mogu vaditi spolne hormone a da nije Petrova 3? Treba mi nešto gdje se ne naručuje, gdje je e-uputnica dovoljna i gdje relativno brzo dođu nalazi? Samo vi nabrajajte gdje ste radili (a da nije Petrova 3, ni privatno).
Vinogradska, endokrinologija, nalazi dolaze isti dan
💛🧡
manemoj & Meto 👦🏻👦🏻 čestitke od srca na vasim deckima ❤️
Liora ❤️🙏🏻 bas sam sretna da je sve ok, bas muzu govorim kako si ti imala pozitivan test par dana iza mene, i nekako tebe posebno pratim i veselim se 🙏🏻❤️
Bajoma 😍🌸🤗😍
Ruska kakvu ti lipoticu imas 😍🌸
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Vinogradska, endokrinologija, nalazi dolaze isti dan
Samo se sad u koroni treba naruciti, prije se nije moralo. Ali daju odmah termin.
💛🧡
Meto čestitke na dečkiću 💙
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ok, ja sam očito opet trudna
Ne trebaju mi spolni hormoni, već markeri na spolne bolesti.
Nisam puno fulala
💔💔💔
manemoj woooohoooo Roko mali slatki 💙Čestitam ti od srca draga!
Meto 🦂čestitke na momku malom, ma nemaš pojma koliko mi je drago 💙Daj pliz reci kako je muž reagirao 😁🤞
I da ti odgovorim, danas je 7dpt.
LioraLiora drago mi je da je sve uredu 😊
anchy321 sretno sa biznisom, sreća prati hrabre 💪
Ana26 sretno sa fetom, ovaj će bit dobitni 🤞💪
Ruska1986 kako je nevjerojatno slatka ❤️
Bajo divne ste vas dvije mačke ❤️🤩
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nisam puno fulala
A pa da, nisi još dobila mengu 🙈 😅 Samo Petrova 3 koliko ja znam, tak su me svi uputili 😘
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Nisam puno fulala
Kolko ja znam samo Petrova i to je morala bit papirnata uputnica jer im nije radilo to za e-uputnice...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji